Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

CO SIĘ DZIEJE - dlaczego znikają tematy i wpisy?

daggulka

Recommended Posts

To ja mam jedno pytanie czy jest możliwe udowodnienie Piotrowi O. z wątku o legallet ,że ja to - Martina1 , a TOMEK131 inny użytkownik ?

nie jest możliwe, ale możesz go postraszyć złym moderatorem ;)

notabene, nie wiem o co ta wojna w legalecie.. ale zazdroszczę ilości czasu, jakim dysponują dyskutanci

i oświadczenie ,że innych nicków nie używam ?

to już musisz zrobić sama

a jeśli nie wystarczy, trzeba będzie podkasować kolejną awanturę :roll:

• Odpowiedzi 156
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Wojna jest o zasady , taką zwykłą uczciwość - towar mocno deficytowy w naszych czasach . .... jak mogę go straszyć złym moderatorem jak twierdzi ,że nim jest ? :roll:

Z ilością czasu to jest tak - jak się choruje to i czasem dysponuje ....

Dziękuję za zainteresowanie i odpowiedzi , przepraszam za kłopoty ,ale nie mogę nic obiecać w kwestii opanowania języka , bo choleryczką jestem .

Ja tak troche z boku obserwowalam te dyskusje z udzialem LP i moje uwagi sa takie:

- byly sobie rozne watki, w niektorych LP wypowiadala sie normalnie i skladnie i na temat, potem nagle w watku pojawial sie L vel H vel 100nickow i zaczynal regularny najazd personalny nie wnoszac nic do watku, a tylko obrazajac w mniej lub bardziej wulgarny sposob.

I mam nadzieje, ze ban dla L vel H juz sie cofnac nie da. To jest bowiem prawdziwy troll jak dla mnie, bo wczesniej jak nie LP, to mial inne "ofiary", ktore notorycznie obrazal.

Aaale jest jeszcze jedna osoba, ktora w sposob niewybredny zawsze wyzywala LP, pojawiajac sie w watkach, gdzie wypowiadala sie LP, samemu nie wypowiadajac sie zazwyczaj w temacie. Zadzialo sie to (obrazanie LP) rowniez w watku, o ktory poszlo tym razem - czy w zwiazku z tym Pepeg z Gumy dostal chociaz ostrzezenie?

ja też mam jakieś spostrzeżenia ....

Lump Praski to bardzo kontrowersyjna na forum persona ....

Jej wypowiedzi często są głupie - i to akurat jej sprawa to na forum przez to jest różnie postrzegana ... ale także często chamskie czym się wręcz napawa - obraziła tu niejedną osobę a to już nie jest tylko Jej sprawa ....

więc w tym sporze nie ma bardziej i mniej świętych .... trafiła kosa na kamień .... swój na swego i takie tam .... na pewno Lump Praski nie jest nickiem mniej świętym niż language ....

oboje ponieśli konsekwencje swojego zachowania ....

natomiast przykre to .... bo oboje oprócz tego swojego chamstwa coś tam na forum pozytywnego jednak wnosili :wink: :D

hm....raczej się nie udzielałam w wątkach gdzie dyskutowała LP czy languido ...

ale niewątpliwie nieraz mi się humor poprawił jak czytałam niektóre brednie .... :lol:

więc można powiedzieć, ze wnosiły .... nieco humorystyki .... :roll:

z tym, że Ja brałam to centralnie lajtowo i nie walczyłam (z małymi wyjątkami) ... natomiast tym , którzy walczyli o swoje poglądy było niewątpliwie ciężko - bo jak tu dyskutować z chamstwem czyli na poziomie który został zaprezentowany przez w/w .... :wink: :D

i piszę tu o Lumpie bardziej, bo languido mi się aż tak w oczy nie rzucał więc nie wiem jak było .... :roll:

Daggulka - lump praski poza tak naprawde jednym ewidentnym chamskim zachowaniem (obrazeniem Z.), to raczej inwektywami nie rzucal i zazwyczaj byl malo agresywny. A to co reprezentowal L vel H to jak wiesz, ma dluuuga historie i jak wiecej mimo kilku banow nic sie u niego nie zmienia, tylko ofiare zmienia. Jak dla mnie LP czasem jednak cos wnosil, szczegolnie w watkach nie w Hyde Parku, za to H vel L nic poza kompletnym brakiem kultury i niereformowalnoscia.

Co do Lumpa to się nie zgodzę będzie go bardzo brakowało . Akurat jeśli chodzi o styl i wenę to można pozazdrościć . Jedna z niewielu osób, która talent pisarski ma......

A Twój styl piraciku bez odnoszenia się do treści ,jest jednym z najgorszych ,

taki komputerowy :wink: I zeby było uczciwie nie odnoszę się do tego z powodu niegdysiejszego zatargu tylko obiektywnie........

jak napisałam .... nie wypowiadam się na temat L vel H bo jakoś mi się o oczy na forum specjalnie nie obił .... nie w tych wątkach się produkowaliśmy więc nie mogę oceniać ... :wink:

co do Lumpa .... czytałam niejednokrotnie ... jej poglądy że tak powiem niekompatybilne z moimi ale nie dlatego oceniam jak oceniam .... po prostu nie raz odebrałam jej wypowiedzi jako chamskie .... i zauważyłam, ze tym chamstwem i oceną własnej postaci - napawała się jakby co mnie ....hm.... zastanawiało .....

po jakimś czasie obserwacji doszłam do wniosku, że Lump Praski chciała być tak postrzegana .... najwyraźniej sprawiało jej przyjemność że ludzie ją tak postrzegają a opinie negatywne podsycały w Niej chęć bycia taką ....

ja to tak odbierałam ... być może inni inaczej ... :roll:

Co do Lumpa to się nie zgodzę będzie go bardzo brakowało . Akurat jeśli chodzi o styl i wenę to można pozazdrościć . Jedna z niewielu osób, która talent pisarski ma......

A Twój styl piraciku bez odnoszenia się do treści ,jest jednym z najgorszych ,

taki komputerowy :wink: I zeby było uczciwie nie odnoszę się do tego z powodu niegdysiejszego zatargu tylko obiektywnie........

cóż, będę sie szczerze starał dorównać Tobie, zarówno temu kwiecistemu stylowi, elokwencji, jak i treści treściwej

choćbym miał brać korki u samej Mandaryny :-?

i jeszcze:

jak kto się na forum kreuje - tak jest postrzegany ... a potem konsekwencje ponosi takie i siakie .... i te pozytywne i te negatywne ....

natomiast ..... jeśli chodzi o "naparzanie" się w jakichś wewontkach ....

już ktoś kiedyś zaproponował osobny dział gdzie wrzucane byłyby takie wątki a nie kasowane .... i to byłoby fajne .... i byłoby co w zimowe wieczory poczytać ... :wink: :lol:

bany? za obrzucanie się mięsem wzajemnie? według mnie bez sensu ... osoby same sobie wystawiają nawzajem tym opinię ... i forumowicze powinni mieć możliwość dostępu do całokształtu że tak powiem produkcji na wypadek pytań takich właśnie jakim jest ten wewontek ....

każdy swój rozum ma i oceni ....

myślałam, ze takim działem może być Hyde Park ... ale lajcizna jaką tam jedzie poraża .... więc dział ten nie zasługuje na to miano według mnie ....

A to Tamten to byl House? :o Nie rozpoznalam. A juz umial byc grzeczny. :roll:

No akurat tej koncowej dyskusji nie czytalam i nie wiem o co poszlo. Sadzialm, ze oboje potrafia dokuczac sobie na wzajem nie obrazajac.

No nic, mi zawsze zal, bo wole pamietac ludzi za to dobre. :roll: