sSiwy12 03.11.2009 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 SSiwy tu nie wiesz, tam nie wiesz ALE się wypowiesz .............. Bo ja taki troll jestem, ale mnie tolerują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 03.11.2009 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 też zauważyłam już kiedyś, ze Lump Praski ma wielkie serce dla zwierząt .... bo tak naprawdę każdy ma tutaj znajomych i przyjaciół jaki by nie był , każdy jest "jakiś" .... i smutno, gdy ktoś odchodzi .... Trudno sie z tym nie zgodzić. Nieraz próbowałem odezwać się w wątku, w którym LP też miał coś do dodania. Nie zauważyłem strasznego obrażania - raczej sarkastyczne odpowiedzi na przytyki. Poza tym w prywatnym pisaniu była miła , życzenia sobie składaliśmy z róznych okazji. Nie wiem, nie znam się. Wiem tylko że też zostałem zbanowany na pewnym forum - w którym nie pisałem chyba głupio, obraźliwie i nie na temat - ale niewygodnie dla całej reszty uczestników. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 03.11.2009 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 I aby była jasność. Mój poprzedni wpis nie dotyczył faktu, tylko formy przeprowadzania tego typu „akcji”. Akurat w tym przypadku nie dało rady inaczej - obydwie strony doskonale wiedziały że szkodzą FM, łamią zasady, do tego były wielokrotnie przez rózne osoby pytane o cel takich działań.. w danym dniu czara się przelała Proponowałem kiedyś Adminowi wątek w rodzaju "Przewinienia i kary" - ale po pierwsze, to nie forum policyjne, a po drugie - takich spraw nie jest znów tak wiele, by jakoś specjalnie się nimi zajmować Rozumiem, ze to apropos tego, ze niby Lump nic nie wnosil do forum Na dogomanię i miau na pewno tylko co to nas obchodzi? Ale tu jeszcze dwie sprawy - znałem osobiście dwa podobne przypadki - osoby szczerze i do obłędu kochające zwierzęta i równie szczerze nie znoszące ludzi... - jedno muszę przyznać - w wątkach dotyczących sierściuchów lp potrafił pisać normalnie, co IMHO dowodzi tego, że pozostałe wpisy to zamierzony trolling Z tego właśnie powodu mam nadzieje, że jednak wrócą już pisałem - los lumpa zalezy od niego samego - odpowiedni mail do Admina i decyzja będzie zapewne pozytywna Wiem tylko że też zostałem zbanowany na pewnym forum - w którym nie pisałem chyba głupio, obraźliwie i nie na temat - ale niewygodnie dla całej reszty uczestników. Dokładnie tak jest pewnie na każdym forum to jest nawet zgrabnie ujęte w Regulaminie Forum oraz w "Dobrych obyczajach FORUM" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 03.11.2009 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 już pisałem - los lumpa zalezy od niego samego - odpowiedni mail do Admina i decyzja będzie zapewne pozytywna Mój Boże, tylko czy honor na to jeszcze pozwoli, skoro (zacytuję) z Polakimi nie ma o czym dyskutować ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 03.11.2009 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 O niczym tez można dyskutować tak samo jak o czymś. Nawet może być zabawnie. Bo to nie o tematy chodzi a o samą „sztukę dyskutowania”. No i jak ją doskonalić, jeśli się nie dyskutuje? Ja tam jednak jestem zdania, ze lepiej dyskutować o niczym niż o niczym nie dyskutować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 03.11.2009 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Zobaczysz Żelka, że za te dobre serce dostaniesz zadanie resocjalizacji Mój Boże, tylko czy honor na to jeszcze pozwoli, skoro (zacytuję) z Polakimi nie ma o czym dyskutować ? Ha ! trzeba jedynie zasymilować się w kraju zarabiania i onym wyperorować całą czapkę objawień tak, tak.. ja wiem, że to o wiele trudniejsze niż flekowanie ojczyzny [tzn. kraju wylotu] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 03.11.2009 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 - jedno muszę przyznać - w wątkach dotyczących sierściuchów lp potrafił pisać normalnie, co IMHO dowodzi tego, że pozostałe wpisy to zamierzony trolling jak rowniez w watkach o filmach, ksiazkach, leczeniu, kulinariach itp. Wlasciwie to tylko w Hyde Parku bylo zle, ale qrcze od tego przeciez ten HP mial byc, czy nie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 03.11.2009 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 ponury63 ja i tak jestem tutaj (na tym świecie) po to aby sie poprawić. Wiec każda okazja jest dobra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 03.11.2009 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 ja i tak jestem tutaj (na tym świecie) po to aby sie poprawić no od razu widać Perfekcjonistkę jak rowniez w watkach o filmach, ksiazkach, leczeniu, kulinariach itp. ale to wobec całej tfurczości nikła procentowo ilośc wpisów - ot, w granicach błędu statystycznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m.k.k 03.11.2009 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Rozumiem, ze to apropos tego, ze niby Lump nic nie wnosil do forum Na dogomanię i miau na pewno tylko co to nas obchodzi? Się podzieliłem pewnymi pozytywnymi opiniami o LP. A tu mi zarzucają ciosy poniżej pasa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 03.11.2009 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Bo Jej nie lubią a Pepega lubią i takie są preferencje . Żeby była 100% jasność to -jestem tu krótko, też sie przyczyniłam do tego bana a pewnie teraz nad swoim pracuję , ale nie mylmy profesjonalizmu z własnymi preferencjami........to tak ogólnie ,bo nawet dobrze nie znam zasad i nie znam tych gradacji ważności i pojęć .( poza redakcją, bo tu wszystko jasne ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 03.11.2009 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Bo Jej nie lubią a Pepega lubią i takie są preferencje . Żeby była 100% jasność to -jestem tu krótko, też sie przyczyniłam do tego bana a pewnie teraz nad swoim pracuję , ale nie mylmy profesjonalizmu z własnymi preferencjami........ne ) Co Ty z tymi preferencjami? To Pepeg jest z czekolady albo chałwy a lump z towotu i dlatego mają lubić Pepega a nie lubić lumpa? Pepeg nie jest do lubienia czy nielubienia, nie traktuj tak marnie Forumowiczów, to nie są niedorozwinięte dzieci z tzw. niewydarzonej Polski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 03.11.2009 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 A już się za mną stęskniłeś ..Hmm. Tak- PEPEG JEST Z GUMY i utożsamia się z trampkami ......z PRL-u ........takie luźne skojarzenia na bazie twych wywodów ........ A zastanów się o kim piszę ..... a później mądrz ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 03.11.2009 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Się podzieliłem pewnymi pozytywnymi opiniami o LP. A tu mi zarzucają ciosy poniżej pasa. Przepraszam. A może „chwyt” by bardziej pasował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 03.11.2009 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 A już się za mną stęskniłeś ..Hmm. Tak- PEPEG JEST Z GUMY i utożsamia się z trampkami ......z PRL-u ........takie luźne skojarzenia na bazie twych wywodów ........ A zastanów się o kim piszę ..... a później mądrz ..... Gdybyś zechciała błysnąć bardziej, nie tylko prymitywnym przytykiem do nicka , to zauważyłabyś , że Guma jest pisane wielką literą. Nie utożsamia się tylko Ty sobie utożsamiasz - wyjątkowo głupie skojarzenia z moich wywodów, ale rozumiem , ze nie wszystko jesteś w stanie pojąć. No, może tylko te luźne skojarzenia na bazie jakie pozostały Ci po PRL-u. Tales z Miletu, Pepeg z Gumy, Sedes z Bakelitu - kojarz luźno dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m.k.k 03.11.2009 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Przepraszam. A może „chwyt” by bardziej pasował No co ty? Ja monogamista jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 03.11.2009 17:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 oooooo kuźwa ... aleś Pepeg pojechał .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m.k.k 03.11.2009 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Tales z Miletu, Pepeg z Gumy, Sedes z Bakelitu - kojarz luźno dalej. Sie mi spodobało. Ten trzeci zwłaszcza jako nick Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 03.11.2009 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 No, nie wiem co bardziej prymitywne......... chyba jednak takie pseudo .... Kojarz sobie dalej kogo chcesz i z kim chcesz ......tylko ta pierwsza persona nie pasuje do RESZTY ....mędrców ..... Od błyszczenia jesteś - TY..... Guma pisana ,,wielką" * literą - hmm a skojarzyła mi się taka od majtek ......., jakaś inna ......? *cytat z Pepega z Gumy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 03.11.2009 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Tales z Miletu, Pepeg z Gumy, Sedes z Bakelitu - kojarz luźno dalej. Sie mi spodobało. Ten trzeci zwłaszcza jako nick Ech, kiedyś był Kain i Abel a teraz jest ein kabel oraz Pi / r czytane jako Pi "er dolne" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts