Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

CO SIĘ DZIEJE - dlaczego znikają tematy i wpisy?

daggulka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 156
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

też zauważyłam już kiedyś, ze Lump Praski ma wielkie serce dla zwierząt ....

bo tak naprawdę każdy ma tutaj znajomych i przyjaciół jaki by nie był , każdy jest "jakiś" .... i smutno, gdy ktoś odchodzi ....

Trudno sie z tym nie zgodzić.

Nieraz próbowałem odezwać się w wątku, w którym LP też miał coś do dodania.

Nie zauważyłem strasznego obrażania - raczej sarkastyczne odpowiedzi na przytyki.

Poza tym w prywatnym pisaniu była miła , życzenia sobie składaliśmy z róznych okazji.

Nie wiem, nie znam się.

Wiem tylko że też zostałem zbanowany na pewnym forum - w którym nie pisałem chyba głupio, obraźliwie i nie na temat - ale niewygodnie dla całej reszty uczestników.

Pozdrawiam.

I aby była jasność. Mój poprzedni wpis nie dotyczył faktu, tylko formy przeprowadzania tego typu „akcji”.

Akurat w tym przypadku nie dało rady inaczej - obydwie strony doskonale wiedziały że szkodzą FM, łamią zasady, do tego były wielokrotnie przez rózne osoby pytane o cel takich działań.. w danym dniu czara się przelała

Proponowałem kiedyś Adminowi wątek w rodzaju "Przewinienia i kary" - ale po pierwsze, to nie forum policyjne, a po drugie - takich spraw nie jest znów tak wiele, by jakoś specjalnie się nimi zajmować

Rozumiem, ze to apropos tego, ze niby Lump nic nie wnosil do forum :wink:

Na dogomanię i miau na pewno 8) tylko co to nas obchodzi?

Ale tu jeszcze dwie sprawy

- znałem osobiście dwa podobne przypadki - osoby szczerze i do obłędu kochające zwierzęta i równie szczerze nie znoszące ludzi...

- jedno muszę przyznać - w wątkach dotyczących sierściuchów lp potrafił pisać normalnie, co IMHO dowodzi tego, że pozostałe wpisy to zamierzony trolling

Z tego właśnie powodu mam nadzieje, że jednak wrócą

już pisałem - los lumpa zalezy od niego samego - odpowiedni mail do Admina i decyzja będzie zapewne pozytywna

Wiem tylko że też zostałem zbanowany na pewnym forum - w którym nie pisałem chyba głupio, obraźliwie i nie na temat - ale niewygodnie dla całej reszty uczestników.

Dokładnie tak jest pewnie na każdym forum

to jest nawet zgrabnie ujęte w Regulaminie Forum oraz w "Dobrych obyczajach FORUM"

Gość Pepeg z Gumy

już pisałem - los lumpa zalezy od niego samego - odpowiedni mail do Admina i decyzja będzie zapewne pozytywna

Mój Boże, tylko czy honor na to jeszcze pozwoli, skoro (zacytuję) z Polakimi nie ma o czym dyskutować ?

8) 8)

O niczym tez można dyskutować tak samo jak o czymś. Nawet może być zabawnie. :D :wink:

Bo to nie o tematy chodzi a o samą „sztukę dyskutowania”.

No i jak ją doskonalić, jeśli się nie dyskutuje?

Ja tam jednak jestem zdania, ze lepiej dyskutować o niczym niż o niczym nie dyskutować.

Zobaczysz Żelka, że za te dobre serce dostaniesz zadanie resocjalizacji ;)

Mój Boże, tylko czy honor na to jeszcze pozwoli, skoro (zacytuję) z Polakimi nie ma o czym dyskutować ? 8) 8)

Ha ! trzeba jedynie zasymilować się w kraju zarabiania i onym wyperorować całą czapkę objawień ;)

tak, tak.. ja wiem, że to o wiele trudniejsze niż flekowanie ojczyzny [tzn. kraju wylotu] 8)

- jedno muszę przyznać - w wątkach dotyczących sierściuchów lp potrafił pisać normalnie, co IMHO dowodzi tego, że pozostałe wpisy to zamierzony trolling

jak rowniez w watkach o filmach, ksiazkach, leczeniu, kulinariach itp.

Wlasciwie to tylko w Hyde Parku bylo zle, ale qrcze od tego przeciez ten HP mial byc, czy nie ...

Bo Jej nie lubią a Pepega lubią i takie są preferencje . Żeby była 100% jasność to -jestem tu krótko, też sie przyczyniłam do tego bana a pewnie teraz nad swoim pracuję :wink: , ale nie mylmy profesjonalizmu z własnymi preferencjami........to tak ogólnie ,bo nawet dobrze nie znam zasad i nie znam tych gradacji ważności i pojęć .( poza redakcją, bo tu wszystko jasne )

Gość Pepeg z Gumy
Bo Jej nie lubią a Pepega lubią i takie są preferencje . Żeby była 100% jasność to -jestem tu krótko, też sie przyczyniłam do tego bana a pewnie teraz nad swoim pracuję :wink: , ale nie mylmy profesjonalizmu z własnymi preferencjami........ne )

Co Ty z tymi preferencjami?

To Pepeg jest z czekolady albo chałwy a lump z towotu i dlatego mają lubić Pepega a nie lubić lumpa?

Pepeg nie jest do lubienia czy nielubienia, nie traktuj tak marnie Forumowiczów, to nie są niedorozwinięte dzieci z tzw. niewydarzonej Polski.

Gość Pepeg z Gumy
A już się za mną stęskniłeś ..Hmm. Tak- PEPEG JEST Z GUMY i utożsamia się z trampkami ......z PRL-u ........takie luźne skojarzenia na bazie twych wywodów ........

A zastanów się o kim piszę ..... a później mądrz .....

Gdybyś zechciała błysnąć bardziej, nie tylko prymitywnym przytykiem do nicka , to zauważyłabyś , że Guma jest pisane wielką literą.

Nie utożsamia się tylko Ty sobie utożsamiasz - wyjątkowo głupie skojarzenia z moich wywodów, ale rozumiem , ze nie wszystko jesteś w stanie pojąć.

No, może tylko te luźne skojarzenia na bazie jakie pozostały Ci po PRL-u.

Tales z Miletu, Pepeg z Gumy, Sedes z Bakelitu - kojarz luźno dalej.

No, nie wiem co bardziej prymitywne......... chyba jednak takie pseudo ....

Kojarz sobie dalej kogo chcesz i z kim chcesz ......tylko ta pierwsza persona nie pasuje do RESZTY ....mędrców ..... :lol:

Od błyszczenia jesteś - TY.....

Guma pisana ,,wielką" * literą - hmm a skojarzyła mi się taka od majtek ......., jakaś inna ......?

*cytat z Pepega z Gumy