MARTINA1 04.11.2009 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 DAGULKA nie jestem na forum bo to by się wdzięczyć , podobać czy szukać poklasku ... szacunek - na to trzeba zasłużyć ..... pokora - pokorne cielę 2 matki ssie ... To 2 szczególnie do mnie nie pasuje ...... i może lepiej byśmy się dalej nie rozwodziły ,bo i po co ? Wolna wola .... Chyba dopiszę SOBIE hasło : PRAWDA NAWET JEŚLI BOLI ,WAS WYZWOLI... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 04.11.2009 18:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 A Lumpa jak nie było tak nie ma. widać .... nie może się bidulka przemóc i poprosić o cofnięcie banana .... MARTINA1 - wiesz ... prawda prawdą a chamstwo chamstwem ..... za chamstwo jedna taka i jeden taki wylecieli ostatnio na ament .... więc lepiej czasem się zastanowić dwa razy.... a moderatorzy jak się ostatnio okazało łaskawi są do czasu .... a szacunek .... hm.... rozsądniej dobierałabym słowa ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 04.11.2009 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Mnie to chyba wywalą za pijaństwo... Oj, coś mi się widzi, że im więcej pijesz, tym trzeźwiej piszesz... Może by rzeczywiście mniej, bo coraz trudniejsze wewątki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 04.11.2009 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Nudzi Ci się czy szukasz tematów na siłę ? a co wątek DZIEŃDOBERKOWO I PIERNICZENIE O GŁUPOTACH już nie wystarcza ....? Jak zablokują to pewnie będziecie się cieszyć i od razu Wam się polepszy ....no nie wszystkim, ale co najmniej paru osobom ..... i chyba nie TY o tym decydujesz , a nawet jeśli to niczego to nie zmienia ....... założysz temacik i poużywasz sobie ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 04.11.2009 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 podróże kształcą Tera wiem czemu ja wciąż taka głupia jestem. Najgorsze jest to, ze mi to nie przeszkadza. Ale jak se wkurzę to ruszę na ta planowana podroż..., dookoła domu. ech Zeljko, chyba trochę źle mnie odczytałaś. Te kształcące podróże pojawiły się w kontekście poprzednich wypowiedzi i nicka Pepega z Gumy Nie przyszło mi do głowy wyrokować tutaj o czyjejś mądrości - a tym bardziej jej braku Były takie monologii Stefana Friedmana - gdzie, jako Pepeg z Gumy , nieślubny wódź wodza Azteków odbywał różne srednio-kształcące podróże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 04.11.2009 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Zochna napisał: nieślubny wódź wodza Azteków mnie się zdaje,że to był nieślubny syn wodza Azteków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 04.11.2009 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 A to długo, aby gadać. Napisali potem, ze poszłam z rozpędu jak wszyscy z FM co tam sie wypowiadali. Dali możliwość aby pisać, ale ja juz nie śmiałam. Nie czułam się tam swojo. Ale milo wspominam tamte kobitki. Uważam, ze takiego forum jak nasze się nie zastąpi innym. Gdzie indziej by taki House mógł wracać 1000 razy? Mnie też wywalili z forum, chociaz nie tak do końca. Najsmieszniejsze jest to, że to było forum fachowe i sciąłem się z Modami, którzy twierdzili, że woda to swietny przewodnik elektryczności. I powoływali sie na swoje niedawno skończone uczelnie. Ja im odpisywałem, że "u nas na wsi jest inaczej", więc wysłali mi ostatnie ostrzeżenie. Odpisałem im, że studia, to ja kończyłem 25 lat przed nimi i dałem linka do do strony autorytetu w tej dziedzinie, po czym się pożegnałem forum. przysyłali mi potem meile z prośbą o powrót, ale juz nie miałem zaufania do takich "fachowcuf". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 04.11.2009 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Zochna napisał: nieślubny wódź wodza Azteków mnie się zdaje,że to był nieślubny syn wodza Azteków no, jakoś tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 04.11.2009 18:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Nudzi Ci się czy szukasz tematów na siłę ? a co wątek DZIEŃDOBERKOWO I PIERNICZENIE O GŁUPOTACH już nie wystarcza ....? Jak zablokują to pewnie będziecie się cieszyć i od razu Wam się polepszy ....no nie wszystkim, ale co najmniej paru osobom ..... i chyba nie TY o tym decydujesz , a nawet jeśli to niczego to nie zmienia ....... założysz temacik i poużywasz sobie ....... nie szukam tematów na siłę ... wyraziłam tylko swoje zdanie odnośnie Twojego zachowania .... wolno mi jak każdemu na tym forum ..... zakładać temacik też każdy może .... na Ciebie szkoda mi czasu i miejsca na forum coby cokolwiek odrębnego zakładać .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 04.11.2009 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 a mi szkoda czasu by się z tobą droczyć............... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 04.11.2009 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 ech Zeljko, chyba trochę źle mnie odczytałaś. Wiem, wiem. Ale u mnie to zawsze przychodzi refleksja na własne życie i podróże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 04.11.2009 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Mnie też wywalili z forum. No jakie wesole grono nam sie robi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 04.11.2009 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Mnie też wywalili z forum. No jakie wesole grono nam sie robi. Trza coś zaśpiewać: Przeżyj to saaaaaam, przeżyj to saaaaaam Nie zamieniaj serca w twardy głaaaaaaz Póki jeszcze serce maaaaaaaasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 04.11.2009 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Śpiewasz też? Kurka, nie wiedza co stracili na tamtym forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 04.11.2009 19:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 mnie jeszcze nigdy nie wywalili ... ale jak się więcej trolli pokaże , to za nerwy swe nie ręczę ....a potem przyjdzie mi przepraszać ..... moderatorów..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 04.11.2009 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Śpiewasz też? Kurka, nie wiedza co stracili na tamtym forum. Co za "też" co za "też..." Ja spiewam zawsze! http://forum.muratordom.pl/dziendoberkowo-czyli-pierniczenie-o-glupotach,t170186-1860.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 04.11.2009 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Zochna napisał: nieślubny wódź wodza Azteków mnie się zdaje,że to był nieślubny syn wodza Azteków no, jakoś tak Ano tak! Pod kwadratowym globusem. Tańczę hula na nagula oraz podbili mi oko w Maroko lub kupuję grejpfruty koło Nowej Huty. Przez cały kraj, idziemy dwaj, czy słońce czy śnieżek czy słota! Niezbędna jest, czy chce ktoś, czy nie, w pionie usług fachowa robota. Czy to sens ma kląć, że ten świat z kiepskiego zrobiony surowca? Bo dobry Bóg już zrobił, co mógł, teraz trzeba zawołać fachowca! A hoy! przygodo! Przygodoo... ? A hoy! Pozdrawiam i spadam, bo jestem znów w niedoczasie w Mombasie a czeka na mnie Maruszeczko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 04.11.2009 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Od nagłych szkód nasz ciężki trud ochrania wasz żywot powszednii duma w nas się pali jak gaz,że umiemy być ludziom potrzebni! panie majster... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 04.11.2009 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 nie teoryzuj Docent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 05.11.2009 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Proponuję PAX między narody i w tym celu ogólnie znaną zabawę... Może Moderator pierwszy rzuci kostką , jak jusz ma władzę.. http://img118.imageshack.us/img118/3359/674db307589eacc77c23b96mv7.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts