Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

CO SIĘ DZIEJE - dlaczego znikają tematy i wpisy?

daggulka

Recommended Posts

DAGULKA nie jestem na forum bo to by się wdzięczyć , podobać czy szukać poklasku ...

szacunek - na to trzeba zasłużyć .....

pokora - pokorne cielę 2 matki ssie ...

To 2 szczególnie do mnie nie pasuje ...... i może lepiej byśmy się dalej nie rozwodziły ,bo i po co ?

Wolna wola ....

Chyba dopiszę SOBIE hasło : PRAWDA NAWET JEŚLI BOLI ,WAS WYZWOLI...

• Odpowiedzi 156
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

A Lumpa jak nie było tak nie ma.

widać .... nie może się bidulka przemóc i poprosić o cofnięcie banana .... :wink:

MARTINA1 - wiesz ... prawda prawdą a chamstwo chamstwem ..... za chamstwo jedna taka i jeden taki wylecieli ostatnio na ament .... więc lepiej czasem się zastanowić dwa razy.... a moderatorzy jak się ostatnio okazało łaskawi są do czasu .... :roll:

a szacunek .... hm.... rozsądniej dobierałabym słowa ...

Nudzi Ci się czy szukasz tematów na siłę ? a co wątek DZIEŃDOBERKOWO I PIERNICZENIE O GŁUPOTACH już nie wystarcza ....?

Jak zablokują to pewnie będziecie się cieszyć i od razu Wam się polepszy ....no nie wszystkim, ale co najmniej paru osobom ..... i chyba nie TY o tym decydujesz , a nawet jeśli to niczego to nie zmienia ....... założysz temacik i poużywasz sobie .......

podróże kształcą 8)

Tera wiem czemu ja wciąż taka głupia jestem. :roll: Najgorsze jest to, ze mi to nie przeszkadza. :roll:

Ale jak se wkurzę to ruszę na ta planowana podroż..., dookoła domu. :roll:

ech Zeljko, chyba trochę źle mnie odczytałaś.

Te kształcące podróże pojawiły się w kontekście poprzednich wypowiedzi i

nicka Pepega z Gumy :)

Nie przyszło mi do głowy wyrokować tutaj o czyjejś mądrości - a tym bardziej jej braku :roll:

Były takie monologii Stefana Friedmana - gdzie, jako Pepeg z Gumy , nieślubny wódź wodza Azteków odbywał różne srednio-kształcące podróże :)

A to długo, aby gadać. Napisali potem, ze poszłam z rozpędu jak wszyscy z FM co tam sie wypowiadali. Dali możliwość aby pisać, ale ja juz nie śmiałam. :lol:

Nie czułam się tam swojo. Ale milo wspominam tamte kobitki. :D

Uważam, ze takiego forum jak nasze się nie zastąpi innym. Gdzie indziej by taki House mógł wracać 1000 razy? :wink:

Mnie też wywalili z forum, chociaz nie tak do końca. Najsmieszniejsze jest to, że to było forum fachowe i sciąłem się z Modami, którzy twierdzili, że woda to swietny przewodnik elektryczności. I powoływali sie na swoje niedawno skończone uczelnie. Ja im odpisywałem, że "u nas na wsi jest inaczej", więc wysłali mi ostatnie ostrzeżenie.

Odpisałem im, że studia, to ja kończyłem 25 lat przed nimi i dałem linka do do strony autorytetu w tej dziedzinie, po czym się pożegnałem forum.

przysyłali mi potem meile z prośbą o powrót, ale juz nie miałem zaufania do takich "fachowcuf".

Nudzi Ci się czy szukasz tematów na siłę ? a co wątek DZIEŃDOBERKOWO I PIERNICZENIE O GŁUPOTACH już nie wystarcza ....?

Jak zablokują to pewnie będziecie się cieszyć i od razu Wam się polepszy ....no nie wszystkim, ale co najmniej paru osobom ..... i chyba nie TY o tym decydujesz , a nawet jeśli to niczego to nie zmienia ....... założysz temacik i poużywasz sobie .......

nie szukam tematów na siłę ... wyraziłam tylko swoje zdanie odnośnie Twojego zachowania ....

wolno mi jak każdemu na tym forum .....

zakładać temacik też każdy może .... na Ciebie szkoda mi czasu i miejsca na forum coby cokolwiek odrębnego zakładać ....

Gość Pepeg z Gumy
Zochna napisał:

nieślubny wódź wodza Azteków

mnie się zdaje,że to był nieślubny syn wodza Azteków :D

no, jakoś tak ;) :)

8) Ano tak! Pod kwadratowym globusem.

Tańczę hula na nagula oraz podbili mi oko w Maroko lub kupuję grejpfruty koło Nowej Huty.

Przez cały kraj, idziemy dwaj,

czy słońce czy śnieżek czy słota!

Niezbędna jest, czy chce ktoś, czy nie,

w pionie usług fachowa robota.

Czy to sens ma kląć, że ten świat

z kiepskiego zrobiony surowca?

Bo dobry Bóg już zrobił, co mógł,

teraz trzeba zawołać fachowca!

A hoy! przygodo! Przygodoo... ?

A hoy!

Pozdrawiam i spadam, bo jestem znów w niedoczasie w Mombasie

a czeka na mnie Maruszeczko.