sSiwy12 05.11.2009 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 To jest mordercza propozycja (gra) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 05.11.2009 08:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 ożesz - jaka super ... trza taką na kulig wykonać ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 05.11.2009 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 kurna, chyba się poddam... tego, to nawet ja nie przetrzymam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 05.11.2009 08:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 kurna, chyba się poddam... tego, to nawet ja nie przetrzymam... a cos Ty ... zanim do Ciebie kolejka rzucania kostką dojdzie to już wytrzeźwieć po ostatniej zdążysz ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 05.11.2009 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 kurna, chyba się poddam... tego, to nawet ja nie przetrzymam... W tej nowej postaci dasz radę. a pod czastuszki kielich dobrze wchodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 05.11.2009 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Ja chyba nie zagram, za dużo trzeba przy tym myśleć. Najwyżej będę z tej kapusty co to retrofood wspominał, kwasicę dla graczy gotować... Tyle, że nie wiem czy bedom odważny do tej zupy… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 05.11.2009 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Zeljka odważni się znajdą bo jak wiesz alkohol zwalnia hamulce Ja się tylko boję czy ta kapusta od Retro będzie bo on jeszcze nawet nie zakończył castingu na babę z nogami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 05.11.2009 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 kapusta się kisi. sąsiadka zajrzała na chwilę... i tak jakoś wyszło...jak się ukisi, to tylko jeszcze wieprzka przez nią (kapustę, nie sasiadkę) przepuścić i na kulig bigosik by beł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 05.11.2009 10:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 nooo.... faktycznie ... ino kto ugotuje taki gar jak dla wojska? na mnie nieliczcie ... gotuje jak musze i nie robię tego profesjonalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 05.11.2009 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 kapusta się kisi. sąsiadka zajrzała na chwilę... i tak jakoś wyszło... jak się ukisi, to tylko jeszcze wieprzka przez nią (kapustę, nie sasiadkę) przepuścić i na kulig bigosik by beł... Taa,sąsiadka.... A ten w avatrku to niby co robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 05.11.2009 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 kapusta się kisi. sąsiadka zajrzała na chwilę... i tak jakoś wyszło... jak się ukisi, to tylko jeszcze wieprzka przez nią (kapustę, nie sasiadkę) przepuścić i na kulig bigosik by beł... Taa,sąsiadka.... A ten w avatrku to niby co robi Jak to co? Przecież kankana tańczy! Ino se kiecki nie podniósł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 05.11.2009 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 kapusta się kisi. sąsiadka zajrzała na chwilę... i tak jakoś wyszło... jak się ukisi, to tylko jeszcze wieprzka przez nią (kapustę, nie sasiadkę) przepuścić i na kulig bigosik by beł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 05.11.2009 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 kapusta się kisi. sąsiadka zajrzała na chwilę... i tak jakoś wyszło... jak się ukisi, to tylko jeszcze wieprzka przez nią (kapustę, nie sasiadkę) przepuścić i na kulig bigosik by beł... Taa,sąsiadka.... A ten w avatrku to niby co robi Jak to co? Przecież kankana tańczy! Ino se kiecki nie podniósł... Ojciec nogi umył i tańcuje w beczce, trzeba dodać przypraw do żoneczki szepcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 05.11.2009 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 już dobra, dobra, bo nas i stąd wywalą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 05.11.2009 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Wazne, ze juz wiemy, ze jest miejsce dla folkloru, to i potanczyc se mozna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 05.11.2009 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Wazne, ze juz wiemy, ze jest miejsce dla folkloru, to i potanczyc se mozna. a moze tylko na trzeźwo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 05.11.2009 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 No tak jak my, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 05.11.2009 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 No tak jak my, nie? życie mi wracasz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 06.11.2009 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Retro się dorobiłeś..mhmm ŁADNIE ............... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 07.11.2009 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 już pisałem - los lumpa zalezy od niego samego - odpowiedni mail do Admina i decyzja będzie zapewne pozytywna Mój Boże, tylko czy honor na to jeszcze pozwoli, skoro (zacytuję) z Polakimi nie ma o czym dyskutować ? ... jest jeszcze tzw "polactwo" ... może to odpowiedni interlokutorzy nooo.... faktycznie ... ino kto ugotuje taki gar jak dla wojska? na mnie nieliczcie ... gotuje jak musze i nie robię tego profesjonalnie ... ugotował bym ... ale ... pod koniec lata Wazne, ze juz wiemy, ze jest miejsce dla folkloru, to i potanczyc se mozna. a moze tylko na trzeźwo? ... na trzeźwo można "pomylić kroki" pozdróweczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts