Gość Pepeg z Gumy 11.11.2009 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 Gdzieś Ty się Paul uchował w tej Ameryce, że Cię zaraza polactwa, roznoszona przez świeżaków, nie dopadła ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 13.11.2009 15:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 no i kolejne "ciach" ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Saxxxnt 13.11.2009 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 może i lepiej......aczkolwiek ucieczka od rozmowy nie jest rozwiązaniem problemu....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 13.11.2009 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Ale autor sentencji "zniknął" - a przeca tylko o to chodziło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.11.2009 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 nooo.... faktycznie ... ino kto ugotuje taki gar jak dla wojska? na mnie nieliczcie ... gotuje jak musze i nie robię tego profesjonalnie ... ugotował bym ... ale ... pod koniec lata No i chyba wiadomo w którym miejscu Polski? Gara już szukam odpowiedniego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 14.11.2009 05:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 Gdzieś Ty się Paul uchował w tej Ameryce, że Cię zaraza polactwa, roznoszona przez świeżaków, nie dopadła ? Sam nie wiem ... po knajpach się szlajam, miast wielkich i "skupisk etnicznych" unikam, ... no i tak powoli, lat prawie trzydzieści, szczęśliwie "zaraza" mnie jakoś nie dopada (przynajmniej narazie) nooo.... faktycznie ... ino kto ugotuje taki gar jak dla wojska? na mnie nieliczcie ... gotuje jak musze i nie robię tego profesjonalnie ... ugotował bym ... ale ... pod koniec lata No i chyba wiadomo w którym miejscu Polski? Gara już szukam odpowiedniego! ... może być kociołek od gotowania bielizny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 18.12.2009 10:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 kolejny znikający temat .... założony przez mim o tytule "Skąd wziąć kota" takie akcje przywodzą mi zawsze na myśl , że osoba która powinna wstydzić się za swoje wpisy w tym wątku pozostaje bezkarna .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 18.12.2009 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 kolejny znikający temat .... założony przez mim o tytule "Skąd wziąć kota" takie akcje przywodzą mi zawsze na myśl , że osoba która powinna wstydzić się za swoje wpisy w tym wątku pozostaje bezkarna .... Czasy inkwizycji minęły szanowna Forumowiczko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 18.12.2009 11:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 Szanowna Redakcjo - nie rozumiem tej odpowiedzi .... znaczy rozumiem co Redakcja ma na myśli ... ale nie rozumiem dlaczego chroni się nie tych co trzeba .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 18.12.2009 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 Szanowna Redakcjo - nie rozumiem tej odpowiedzi .... znaczy rozumiem co Redakcja ma na myśli ... ale nie rozumiem dlaczego chroni się nie tych co trzeba .... bo taka Polska cała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 18.12.2009 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 ... Czasy inkwizycji minęły szanowna Forumowiczko. Szanowna - skoro tak z Grubej Rury stwierdzenie trafne i na czasie, już wiemy, że inkwizycji nie ma, to dobrze, znaczy się nie będzie bezmyślnego zyg-zyg, ten był ostatni istnieje jeszcze taka, dziwna czasami, instytucja jak opinia publiczna, pod ktorej osąd poddaje się różne tematy, również i ten był można zrozumieć działanie Pana, w przypadku gdy Autor tematu poprosił o usunięcie wątku, co zapewne miało miejsce, ale, znając życie, tego się nie dowiemy, bo akurat zainteresowani nie są uważani za przedstawicieli tejże, w/w, instytucji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 18.12.2009 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 Autor wycofał się - usunął swoje wpisy, tytuł wątku, na końcu prosił nas o pomoc. Dalsza forma ataku na tego forumowicza (czerwone litery wielką czcionką o treści obraźliwej) są naszym zdaniem nie do przyjęcia. A po usunięciu przez autora pierwszego postu, temat stracił sens. Tyle wyjaśnienia z naszej strony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 18.12.2009 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 czyli ominęło mnie mordobicie chorera dziękuję za wyjaśnienia, kilka słów, a pozwalają, że ciśnienie w instalacji niejednemu się stabilizuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 18.12.2009 13:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 hm ... nie starałam się Go obrazić , tylko napisałam poczytywaczom czego temat dotyczył ... bo faktycznie po zmianie tytułu przez autora temat był nieadekwatny do treści ....często tak robię ... ważne treści koloruje na czerwono lub pogrubiam .... nie tylko w tym wątku .... zresztą ... przypomnę, że w wątku o tęczowym moście zostały usunięte Jego wpisy , więc jest na rzeczy tyle, że facet ma nieodpowiednie podejście do tematu .... więc skąd teraz atak na mnie?próbowałam mu uświadomić tylko, że Jego podejście do tematu jest przerażające i zapobbiec tragedii kolejnego zwierzęcia w Jego domu .... czy to jest złe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 18.12.2009 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 ale gdyby jednak zdecydował się na tasiemca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 18.12.2009 13:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 ale gdyby jednak zdecydował się na tasiemca... bez kozery napisałabym mu , że proszę bardzo i jestem "za" .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 22.12.2009 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 http://static4.demotywatory.pl/uploads/1261467608_by_Paciaman_500.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts