Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

CO SIĘ DZIEJE - dlaczego znikają tematy i wpisy?

daggulka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 156
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

nooo.... faktycznie ... :roll:

ino kto ugotuje taki gar jak dla wojska? na mnie nieliczcie ... gotuje jak musze i nie robię tego profesjonalnie :oops: :lol:

... ugotował bym 8) ... ale ... pod koniec lata :roll:

No i chyba wiadomo w którym miejscu Polski? :wink: 8)

Gara już szukam odpowiedniego! :D

Gdzieś Ty się Paul uchował w tej Ameryce, że Cię zaraza polactwa, roznoszona przez świeżaków, nie dopadła ?

Sam nie wiem :wink: ... po knajpach się szlajam, miast wielkich i "skupisk etnicznych" unikam, ... no i tak powoli, lat prawie trzydzieści, szczęśliwie "zaraza" mnie jakoś nie dopada :roll: :lol: (przynajmniej narazie) :oops: :wink:

nooo.... faktycznie ... :roll:

ino kto ugotuje taki gar jak dla wojska? na mnie nieliczcie ... gotuje jak musze i nie robię tego profesjonalnie :oops: :lol:

... ugotował bym 8) ... ale ... pod koniec lata :roll:

No i chyba wiadomo w którym miejscu Polski? :wink: 8)

Gara już szukam odpowiedniego! :D

... może być kociołek od gotowania bielizny :lol: :wink:

• 1 month później...

kolejny znikający temat ....

założony przez mim o tytule "Skąd wziąć kota"

takie akcje przywodzą mi zawsze na myśl , że osoba która powinna wstydzić się za swoje wpisy w tym wątku pozostaje bezkarna .... :evil:

kolejny znikający temat ....

założony przez mim o tytule "Skąd wziąć kota"

takie akcje przywodzą mi zawsze na myśl , że osoba która powinna wstydzić się za swoje wpisy w tym wątku pozostaje bezkarna .... :evil:

Czasy inkwizycji minęły szanowna Forumowiczko.

...

Czasy inkwizycji minęły szanowna Forumowiczko.

Szanowna - skoro tak z Grubej Rury

stwierdzenie trafne i na czasie, już wiemy, że inkwizycji nie ma, to dobrze, znaczy się nie będzie bezmyślnego zyg-zyg, ten był ostatni

istnieje jeszcze taka, dziwna czasami, instytucja jak opinia publiczna, pod ktorej osąd poddaje się różne tematy, również i ten był

można zrozumieć działanie Pana, w przypadku gdy Autor tematu poprosił o usunięcie wątku, co zapewne miało miejsce, ale, znając życie, tego się nie dowiemy, bo akurat zainteresowani nie są uważani za przedstawicieli tejże, w/w, instytucji

Autor wycofał się - usunął swoje wpisy, tytuł wątku, na końcu prosił nas o pomoc. Dalsza forma ataku na tego forumowicza (czerwone litery wielką czcionką o treści obraźliwej) są naszym zdaniem nie do przyjęcia.

A po usunięciu przez autora pierwszego postu, temat stracił sens.

Tyle wyjaśnienia z naszej strony.

hm ... nie starałam się Go obrazić , tylko napisałam poczytywaczom czego temat dotyczył ... bo faktycznie po zmianie tytułu przez autora temat był nieadekwatny do treści ....

często tak robię ... ważne treści koloruje na czerwono lub pogrubiam .... nie tylko w tym wątku ....

zresztą ... przypomnę, że w wątku o tęczowym moście zostały usunięte Jego wpisy , więc jest na rzeczy tyle, że facet ma nieodpowiednie podejście do tematu ....

więc skąd teraz atak na mnie?

próbowałam mu uświadomić tylko, że Jego podejście do tematu jest przerażające i zapobbiec tragedii kolejnego zwierzęcia w Jego domu .... czy to jest złe?