bladyy78 29.10.2009 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 W przyszłym roku będę robił podbitkę a raczej nadbitkę, jednak zamówić ja muszę jeszcze w tym roku. Pomierzyłem dach i wyszło mi że będę potrzebował jej 50m2. Teraz nie wiem o ile więcej mam jej zamówić, żeby nie brakło i nie zostało jej za wiele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablitoo 29.10.2009 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 W przyszłym roku będę robił podbitkę a raczej nadbitkę, jednak zamówić ja muszę jeszcze w tym roku. Pomierzyłem dach i wyszło mi że będę potrzebował jej 50m2. Teraz nie wiem o ile więcej mam jej zamówić, żeby nie brakło i nie zostało jej za wiele. - strzelam - 10% więcej na odpady i uszkodzenia - ja tak zamówiłem moją podbitkę świerkową - wystarczyło i jeszcze zostało - sąsiad resztę łyknął do kotła na opał i jeszcze opilmśmy się z okazji darowizny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rael_ww 29.10.2009 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 Dobry wykonawca wykorzysta praktycznie każdy kawałek. 10% wystarczy. Problemem może być jakość deski. Jak są ofoliowane paczki, to bez rozpakowania nie ocenisz. Ja teraz mam taką sytuację: http://forum.muratordom.pl/klopoty-z-reklamacja-desek-elewacja-podbitka,t172705.htm Dużo większe odpady niż 10%, dlatego reklamuję towar u dostawcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bladyy78 29.10.2009 16:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 Ja podbitkę zamawiam prosto z pierwszej ręki od człowieka którego znam od kilku lat i który sam ja robi wiec kaszanki mi nie pociśnie mam taka nadzieję . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablitoo 29.10.2009 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 Ja podbitkę zamawiam prosto z pierwszej ręki od człowieka którego znam od kilku lat i który sam ja robi wiec kaszanki mi nie pociśnie mam taka nadzieję . Sam będziesz podbitkę robił czy wołasz ekipę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bladyy78 29.10.2009 18:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 Sam nie widzę nic w tym trudnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablitoo 29.10.2009 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 Sam nie widzę nic w tym trudnego. No i dobrze / ja też robiłem sam / - no to jak robisz sam i materiał od sprawdzonego i pewnego dostawcy - to jak weźmiesz 5% więcej to spokojnie wystarczy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts