jonbob 29.10.2009 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 witam.czy zwykła biała farba może być jako podkład pod farbę lateksową?wyszpachlowałem ściany cekolem i niechcę dawać unigruntu , chcę dać zwykłą białą farbę jako podkład, ale czy tak można? czy to też musi być jakaś specjalna farba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jonbob 29.10.2009 17:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 ktoś pomoże??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariankossy 29.10.2009 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 " niechcę ale muszem" przynajmniej 1:2 z gruntem, bo cekol bardzo ssie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom-Kon 29.10.2009 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 zwykła tania farba nie nadaje się do malowania a co dopiero do gruntowania... sama kreda bez lepiszcza... zalecam najpierw grunt - amigrunt z casto (14zł/10l) bez rozcieńczania, lepszy rozcieńczony np. Atlas 1:1 a Ceresit nawet 1:2 a na to dobrą farbę - ja stosuję perfektę firmy Kabe trochę rozcieńczoną (bardzo silne krycie) i dopiero tak przygotowana ściana nadaje się pod malowanie dekoracyjne dowolną farbą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janekbo 29.10.2009 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 Polecam - GRUNT Śnieżki z dodatkiem lateksu. Tani nie jest ale kryje świetnie i dobrze wiąże podłoże.Kończę 4te wiaderko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jonbob 30.10.2009 06:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 ściany będe miał ciemne w kolorze. czyli mogę kupić jakąś białą farbę lateksową jako podkład , a później dopiero dać kolor? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pierwek 30.10.2009 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 janekbo już Ci odpowiedział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts