iva_marti 09.11.2009 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Pamese Tibet ma kilka osob na forum. wpisz w wyszukiwarkę to nawet zdjęcia będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mkala2 17.12.2009 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 Sprzedaję w salonie z płytkami i coś Wam podpowiem. Nie znam gresu lappato który się impregnuje. Chyba że akurat tym nie handluję...I coś jeszcze są IDEALNE w utrzymaniu czystości. Super, Polecam. I coś ślicznego: Novebell seria Spazio (wyglądają jak z drobinkami brokatu)-Rewelacja ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta1210 17.12.2009 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 po roku mogę przyznac rację: gres lappato jest super mam w nim pewnie ze 100 metrow i naprawde swietnie się sprząta. najlepszy jest ten w kolorze szarym na podlodze, to juz sie sprzata genialnie nie impregnowalam go niczym, bo potrzeby takiej nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
luca11 10.03.2010 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 Witama może jest ktoś użytkowniem gresu Margo beż z Firmy Markoni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zott36 10.03.2010 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 Ja kupiłam półpoler z villeroy boch , ale szary .Fajnie wygląda.Białe są super , ale tylko w katalogach ,no chyba , ze ktoś lubi myć podłogi min.3 razy dziennie , jak moja mama:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgolebiowski 10.03.2010 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 W tej chwili półpolery ,lapato są bardzo popularne i każda firma ma je w ofercie ,nawet polskie.Ja mam półpolet z Tubądzina z serii Colour i czekam na półpoler z serii Satin Tecido. Z Villeroy Boch mam półpoler Bernina kolor beżowy i kremowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 10.03.2010 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 ja mam obecnie taki gres w kuchni i to jest porazka na maksa, w te rowki wchodzi brud,ciężko sie to szoruje..generalnie myje na kolanach 30 metrow podlogi szorując ja mi.in szczotka do zebow min 2 razy w tygodniu( oczywiscie nie licze codziennego wycierania mopem).Będe zrywac ta podloge i poloze cos gladkiego bez tych rowkow.Moj gres jest wloskiej firmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
luca11 11.03.2010 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 kgolebiowski a twoje lappato (krem , beż) łatwo utrzymać w czystości ? Czy trzeba się trochę pogimnastykować? Interesuje mnie bardziej płytka polozona na podłodze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zott36 11.03.2010 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 ja mam obecnie taki gres w kuchni i to jest porazka na maksa, w te rowki wchodzi brud,ciężko sie to szoruje..generalnie myje na kolanach 30 metrow podlogi szorując ja mi.in szczotka do zebow min 2 razy w tygodniu( oczywiscie nie licze codziennego wycierania mopem). Będe zrywac ta podloge i poloze cos gladkiego bez tych rowkow. Moj gres jest wloskiej firmy. Poważnie? , nie strasz . Ja kupiłam lapatto , bo ponoć łatwo to właśnie w czystości utrzymać . Dobrze , ze moje szare , moze nie bedzie tak tego widać . Troszkę mnie przyłamałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iva_marti 11.03.2010 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Ja nie mam problemu z czyszczeniem tego gresu. Mam pamese tibet blanco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margaryt 31.08.2010 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 Witam. Użytkuje ktoś gres lappato firmy Rako z serii Essencia Lappato lub Sandstone Plus Lapp. Jestem ciekawa jak się sprawują w/w płytki. Jak się je układa, jak z ich czyszczeniem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
odilla 31.08.2010 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 Przyłączam się do pytania o powierzchnie lappato . Jak sie tego rodzaju płytki sprawują np. w korytarzu gdzie jest najwięcej piachu , jak z utrzymaniem czystości ? Sprzedawcy w kilku salonach chwalili no , ale taka rola sprzedającego : ) Opinie użytkowników zawsze będa bardziej wiarygodne . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akukuuu 31.08.2010 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 Ja położyłam w przedpokoju rako essencia. Kafelkarz nie narzekał, przynajmniej nie mi . Jeżeli chodzi zaś o użytkowanie to trudno powiedzieć, bo jeszcze nie mieszkam póki co myłam je kilka razy i problemów nie zauważyłam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margaryt 31.08.2010 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 Ja położyłam w przedpokoju rako essencia. Kafelkarz nie narzekał, przynajmniej nie mi . Jeżeli chodzi zaś o użytkowanie to trudno powiedzieć, bo jeszcze nie mieszkam póki co myłam je kilka razy i problemów nie zauważyłam;) Dziękuję za odpowiedź. W jakim kolorze jest Twoja essencia, w beżach czy szarościach? Ładnie się prezentuje w przedpokoju? My właśnie do przedpokoju planujemy jasny beż, on jest taki chłodny, mam nadzieję a do łazienki grafit i szarość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akukuuu 31.08.2010 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 Moja jest grafitowa prawie czarna. Mnie się bardzo podoba. Nawet przez chwilę żałowałam, że nie położyłam jej też w kuchni:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margaryt 31.08.2010 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 Jak się prezentuje ten grafit na wiekszej powierzchni? On ma takie przecierki. Bardziej jednolita jest płytka z serii sandsone, ale ciut jaśniejsza. Dlatego bije się z myślami, którą wybrać Jaki kolor fugi i szerokość zastosowałaś? Ja chcę położyć 1 mm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akukuuu 31.08.2010 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 u mnie powierzchnia malutka, bo to taki mikro przedpokój przy wejściu, a właściwie to wydzielona strefa do zdejmowania mokrych butów- bałam się dać tam drewno. Myślę, że własnie ta przecierka, która jakoś mi sie tak z chmurką kojarzy dobrze się tam sprawdzi ze wzgledu na widoczność/niewidoczność piachu wnoszonego. Fuga grafitowa z dan brevena czy jakoś tak jeszcze nie położona, bo ciągle jeszcze jakieś pylące prace prowadzone;(. Niestety nie widziałam na żywo tych drugich płytek, o których piszesz, więc nie podpowiem. Fuga 1,5 mm, kafelkarz przy rozmiarze 30x60 wolał dać te 1,5 mm niz 1 mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mme33 01.09.2010 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 Witam.Ja mam gres Margo z Firmy Marconi i jestem bardzo zadowolona.Położony jest w holu i kuchni,łącznie ponad 40m2.Jestem zachwycona łatwością w utrzymaniu czystości.Dodatkowo bardzo przyjemnie chodzi się po nim boso;)Osobiście polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sdgn 01.09.2010 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 Wczoraj również ja wybrałam z Rako Essencie szaro- grafitową . Mam zamiar połączyć ją z mozaiką ale to jeszcze pewnie z miesiąc potrwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tanis 13.12.2010 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2010 po roku mogę przyznac rację: gres lappato jest super mam w nim pewnie ze 100 metrow i naprawde swietnie się sprząta. najlepszy jest ten w kolorze szarym na podlodze, to juz sie sprzata genialnie nie impregnowalam go niczym, bo potrzeby takiej nie ma Marta, masz może też wersję lapatto w jasnych kolorach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts