gothic 29.10.2009 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 Witam, Zacząłem "batalię" (bo ciężko inaczej to nazwać) o zgodę na adaptację i wykup malego strychu znajdującego się nad moim mieszkaniem w nowo-wybudowanym budynku wspólnotowym (24 lokale). Narazie udalo mi się przeforsować podjęcie stosownej uchwały na zebraniu, ale droga jeszcze jest daleka. Teraz muszę złozyc wniosek o ustalenie warunków zabudowy i stąd mój post tutaj. Pobrałem pusty wniosek i mam problemy z jego wypełnieniem. Otoz, tak naprawdę w calym wniosku mam wrazenie, że wszystkie punkty dotyczą głownej nieruchomości (czyli tego naszego budynku wspólnoty), i nie za bardzo nawet wiem, gdzie mam ja tam mam wpisac cokolwiek związanego z tym moim strychem Bardzo prosze o jakies porady, jestem w tym zielony. Nadmienie tylko, ze nie planuje zmieniac konstrukcji dachu, jedynie wstawic 2 okna polaciowe miedzy istniejace belki - to jedyna zmiana "zewnetrzna". Wewnatrz nieco wiecej, wzmocnienie stropu, ocieplenie dachu, podlogi i sciany. Z instalacji tylko prąd i 1 grzejnik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts