Gosland 29.10.2009 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 Jestem na etapie impregnacji i malowania deski przyczołowej. Czym najlepiej to zrobić by było trwałe i ładnie wyglądało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tacim 29.10.2009 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 mój majster od podbitki daje się ogolić za Remmersa droga, że hoho ale ponoć sto lat wytrzyma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek_B 30.10.2009 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 mój majster od podbitki daje się ogolić za Remmersa droga, że hoho ale ponoć sto lat wytrzyma podziel ten czas przez 4 (przy malowaniu hydrodynamicznym=pistoletem) oraz przez 10 (przy malowaniu pędzlem ). Porównywalny do Remmersa będzie Teknos, Gori, D&M i wiele innych lakierów wodnych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts