gniezniok 29.10.2009 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 Witam Dziś dostałem kolejna propozycje odnosnie reku i ...szokChodzi o podejscie do tematu lokalnej firmy z Gniezna. Mianowicie rury stosuja z polipropylenu gdyż "o wiele tansze a równie dobre", czerpnie prowadza z centrali z poddasza na dół wprowadzając rury w glebe i wyprowadzając je po kilkudziesieciu metrach w ogrodzie co ma wstepnie dogrzewac powietrze zasysane. Twierdza ze niektorzy juz "kopiują" ich pomysł Jakie macie zdanie na temat tej filozofii? (wyceny jeszcze nie mam) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosciu01 29.10.2009 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 Witam Twierdza ze niektorzy juz "kopiują" ich pomysł (wyceny jeszcze nie mam) Toż to hamerykę odkryli tyle, że mamy rok 2009. Za trochę zacznie się prawdziwa kolonizacja nowego lądu Rurowe GWC się to zwie, ...no, chyba, że czegoś nie zrozumialem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gniezniok 29.10.2009 23:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 gosciu chodzi o to, że nie zwią tego rurowym GWC... ten temat troche też liznąłem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 30.10.2009 05:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 gosciu chodzi o to, że nie zwią tego rurowym GWC... ten temat troche też liznąłem... Ty chyba żartujesz! Jak zwał tak zwał, zasada jest znana od dawna. Ktoś ich powiela? . Poczytaj sobie tutaj na forum o rekuperatorach, ile tu się pomysłów przewinęło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 30.10.2009 05:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 . Twierdza ze niektorzy juz "kopiują" ich pomysł Niemce z firmy rehau skopiowali ich pomysł... Megalomania tej firmy godna Tomasza B. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom-Kon 30.10.2009 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 . Twierdza ze niektorzy juz "kopiują" ich pomysł Niemce z firmy rehau skopiowali ich pomysł... Megalomania tej firmy godna Tomasza B. Masz na myśli Tego Tomasza B? Bo jeśli tak - to go nikt nie przebije... Moj obecny Inwestor też miał z nim styczność... i potwierdził... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 30.10.2009 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 Tak, tego Tomasza Nie mylić z agentem Tomkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 30.10.2009 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 Nie wywołujcie wilka.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 30.10.2009 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 Nie wywołujcie wilka.... Ja grab, ja grab. Jak mnie słyszycie over? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Depi 31.10.2009 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2009 Tu brzoza, tu brzoza - słyszymy dobrze, over! A tekst niezły Podaj nazwę tych "geniusi", cobyśmy mogli ich rozsławić, jako wynalazców GWC rurowego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts