HaniaKrzyś 30.10.2009 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 Zapraszam wszystkich chętnych do komentowania naszych poczynań. Nie ma jeszcze tego za dużo, ale w miarę upływu czasu będzie przybywało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 30.10.2009 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 W takim razie ja zacznę: Wytrwalości w gromadzeniu makulatury! Będę sledzić postępy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 30.10.2009 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 Będę śledzić na bieżąco Wasze postępy. Życzę odwagi i duuuuuuuużo cierpliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HaniaKrzyś 30.10.2009 19:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 Dzięki bardzo!Sama wiesz jakie to potrzebne i podbudowujące, jak inni trzymają kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 30.10.2009 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 Na dwa AGP-y zawsze możecie liczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asik2605 30.10.2009 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 Gratuluję zakupu działki Życzę powodzenia i podobnie jak AGP dużo ciepliwości i wytrwałości. Trzymam kciuki aby wszystko układało się po Waszej myśli. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 30.10.2009 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 I kolejna życzliwa osoba. Widzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 30.10.2009 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 i mnie nie może tu zabraknąć chyba no w każdym razie pójdę sobie tylko wtedy jeśli mnie wywalicie wytrwałości i zdrowia psychicznego w walce z tymi bezdusznymi urzędnikami mieliście podobnie jak u nas, na działkę trafiliśmy przypadkiem, wydzieliliśmy kawałek z innej, mamy niedaleko las , tyle, że my zaczęliśmy dzielić we wrześniu, a kupiliśmy działkę w -pierwszy akt marzec, i na gotowo- w kwietniu niecierpliwie czekam na odkrycie przed nami uroków Waszej ziemi w postaci fot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 30.10.2009 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 No własnie, Kama dobrze mówi - gdzie są obiecane foty?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HaniaKrzyś 31.10.2009 08:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2009 No właśnie dziewczyny, mam poważny problem z tymi fotkami! Chyba jesyem za głupia , ale nic nie rozumiem z tych instrukcji wklejania zdjęć! Może mi dacie jakąś szybką i prostą lekcję wklejania - tak dla cepa , bo ja to tylko muzyk i komputera tylko używam, staram się jakoś sama dochodzić do wielu rzeczy, ale czasami opór materii mnie przerasta Jak możecie - POMÓŻCIE! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HaniaKrzyś 31.10.2009 08:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2009 i mnie nie może tu zabraknąć chyba no w każdym razie pójdę sobie tylko wtedy jeśli mnie wywalicie Kama! Jakże byśmy mogli Ciebie wyrzucić! Skoro od początku się obserwujemy Twoje zmagania z Pchełką! Po za tym jesteś bardzo pomysłową dziewczyną i dajesz człowiekowi inspiracje do działania Zaglądaj jak najczęściej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HaniaKrzyś 31.10.2009 08:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2009 Asik - dziękuję za gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 31.10.2009 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2009 nie spodziewałam takiego kumplementa pewnie, że będę Was regularnie śledzić a co do zdjęć, ja tam z imformatyką niewiele mam wspólnego ale ja robię to tak: -zainstalowałam na kompie picasę, ona uporządkowała sama zdjęcia w katalogi, -picasa jak się ładuje to każe założyć konto, później to konto jest profilem w sieci -jak się wejdzie z kompa na picasę to można zaznaczyć konkretne zdjęcie/gwiazdką dolną/ (lub kilka)/najpierw dolną wybrać potem górną zaznaczyć/-i je przekazać do sieci /przyciskiem przekaż zaznaczyłam na zielono/, -jak już macie te fotki w galerii w necie, żeby się tam dostać klikasz Web Album /prawy górny róg/, to otwieracie konkretne zdjęcie prawym klawiszem klikacie na zdjęcie, wyskoczy okienko na dole są "właściwości", klikasz na nie, i kopiujesz adres url -na forum wklejasz ten skopiowany link i otaczasz go link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 31.10.2009 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2009 http://lh3.ggpht.com/_FbzN384BaQM/Suv526P4hyI/AAAAAAAAARo/rCz9bVlmsg8/s720/Obrazek2.jpg mam nadzieję, że trochę pomogło ja przerabiałam: -fotosik/był chyba najprostszy, ale teraz już odpłatny/ -fotkę - wogóle nie chce ze mną współpracować -imagesnack- dla mnie blokada językowa potrafię tylko pojedyńcze fotki -picasa-jest zdecydowanie najprostsza i fajne rzeczy- jak kolaże/mój awatar/ -można w niej porobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 02.11.2009 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 gdzieśta są? picasę ćwiczyta? mam nadzieję, że nie namieszałam poprzednim postem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HaniaKrzyś 03.11.2009 07:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Wiesz, jako organistka mam teraz urwanie głowy, wszystkich świętych, zaduszki, a po za kościołem jeszcze normalna praca. Wczoraj jak wróciłam ciemną nocą do domu - to padłam jak ta muszka i tylko udało mi się ściągnąć program na dysk, ale jeszcze go nie przetestowałam. Jutro wezmę się do pracy, bo dziś też mnie dom nie ujrzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 03.11.2009 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 i ja przyszłam sie przywitac!!!! a jak wkleisz fotki to sobie pooglądam pozdrawiam reszte lasek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HaniaKrzyś 03.11.2009 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Cześć Kala! Witam u mnie Z tym oglądaniem fotek, to jeszcze trochę poczekacie, bo ja się ćwiczę i ćwiczę i nic, ale w końcu do tego dojdę, uparta jestem Pewnie macie ze mnie ubaw. Do kilku rzeczy doszłam, nawet avatorek udało mi się włożyć, a zdjęcia jakieś uparte czy co? nie chcą mi wejść... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 03.11.2009 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 próbuj dalej, próbuj...to nie jest takie trudne:) dasz rade!! ja tez na początku nie potrafiłam fotek wstawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HaniaKrzyś 04.11.2009 09:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Kochani! W końcu coś mi się udało powklejać! Jeszcze nie za wiele, ale teraz będę na bieżąco wklejać i trochę pisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts