Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze Pchełkowej przygody

HaniaKrzyś

Recommended Posts

• Odpowiedzi 163
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

i mnie nie może tu zabraknąć :D chyba :-?

no w każdym razie pójdę sobie tylko wtedy jeśli mnie wywalicie :wink:

wytrwałości i zdrowia psychicznego w walce z tymi bezdusznymi urzędnikami :wink:

mieliście podobnie jak u nas, na działkę trafiliśmy przypadkiem, wydzieliliśmy kawałek z innej, mamy niedaleko las :D , tyle, że my zaczęliśmy dzielić we wrześniu, a kupiliśmy działkę w -pierwszy akt marzec, i na gotowo- w kwietniu

niecierpliwie czekam na odkrycie przed nami uroków Waszej ziemi w postaci fot :D

No właśnie dziewczyny, mam poważny problem z tymi fotkami!

Chyba jesyem za głupia :oops: , ale nic nie rozumiem z tych instrukcji wklejania zdjęć!

Może mi dacie jakąś szybką i prostą lekcję wklejania - tak dla cepa :roll: , bo ja to tylko muzyk i komputera tylko używam, staram się jakoś sama dochodzić do wielu rzeczy, ale czasami opór materii mnie przerasta :lol:

Jak możecie - POMÓŻCIE!

i mnie nie może tu zabraknąć :D chyba :-?

no w każdym razie pójdę sobie tylko wtedy jeśli mnie wywalicie :wink:

Kama! Jakże byśmy mogli Ciebie wyrzucić! Skoro od początku się obserwujemy Twoje zmagania z Pchełką!

Po za tym jesteś bardzo pomysłową dziewczyną i dajesz człowiekowi inspiracje do działania :wink:

Zaglądaj jak najczęściej :D

:oops: :oops: :oops: nie spodziewałam takiego kumplementa :lol:

pewnie, że będę Was regularnie śledzić

a co do zdjęć, ja tam z imformatyką niewiele mam wspólnego ale ja robię to tak:

-zainstalowałam na kompie picasę, ona uporządkowała sama zdjęcia w katalogi,

-picasa jak się ładuje to każe założyć konto, później to konto jest profilem w sieci

-jak się wejdzie z kompa na picasę to można zaznaczyć konkretne zdjęcie/gwiazdką dolną/ (lub kilka)/najpierw dolną wybrać potem górną zaznaczyć/-i je przekazać do sieci /przyciskiem przekaż zaznaczyłam na zielono/,

-jak już macie te fotki w galerii w necie, żeby się tam dostać klikasz Web Album /prawy górny róg/, to otwieracie konkretne zdjęcie prawym klawiszem klikacie na zdjęcie, wyskoczy okienko na dole są "właściwości", klikasz na nie, i kopiujesz adres url

-na forum wklejasz ten skopiowany link i otaczasz go link

http://lh3.ggpht.com/_FbzN384BaQM/Suv526P4hyI/AAAAAAAAARo/rCz9bVlmsg8/s720/Obrazek2.jpg

mam nadzieję, że trochę pomogło

ja przerabiałam:

-fotosik/był chyba najprostszy, ale teraz już odpłatny/

-fotkę - wogóle nie chce ze mną współpracować :-?

-imagesnack- dla mnie blokada językowa :oops: potrafię tylko pojedyńcze fotki

-picasa-jest zdecydowanie najprostsza i fajne rzeczy- jak kolaże/mój awatar/ -można w niej porobić

Wiesz, jako organistka mam teraz urwanie głowy, wszystkich świętych, zaduszki, a po za kościołem jeszcze normalna praca. Wczoraj jak wróciłam ciemną nocą do domu - to padłam jak ta muszka :) i tylko udało mi się ściągnąć program na dysk, ale jeszcze go nie przetestowałam.

Jutro wezmę się do pracy, bo dziś też mnie dom nie ujrzy :cry:

Cześć Kala!

Witam u mnie :)

Z tym oglądaniem fotek, to jeszcze trochę poczekacie, bo ja się ćwiczę i ćwiczę i nic, ale w końcu do tego dojdę, uparta jestem :roll:

Pewnie macie ze mnie ubaw.

Do kilku rzeczy doszłam, nawet avatorek udało mi się włożyć, a zdjęcia jakieś uparte czy co? nie chcą mi wejść...