MonikaMirek 26.08.2010 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2010 Teraz strop schnie, więc trochę " odpoczywam". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chester633 27.08.2010 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 Pomysł z luxferami doświetlającymi wiatrołap-genialny-gdybym był na innym etapie budowy zrobiłbym tak jak wy.Brawo za pomysły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 27.08.2010 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 A ja nie, bo miałabym jeszcze gorzej teraz. Nie dość, że nie wiadomo jak mamy docieplić ścianę przy drzwiach od strony ościeży, to jeszcze miałabym mostek od góry. Koszmar jakiś. A Gerda umywa ręce Ja im umyję. Nie popuszczę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HaniaKrzyś 27.08.2010 13:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 Dzięki Chester! Aniu - ale dlaczego mam docieplać ścianę w środku domu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chester633 27.08.2010 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 Dzięki Chester! Aniu - ale dlaczego mam docieplać ścianę w środku domu? AGP-ka przemęczona budową-normalny objaw u kazdego inwestora-ścianka jest wewnątrz budynku-acha,w budynku,mmmmm............................ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chester633 27.08.2010 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 Byłem w dzienniku,brawo,brawo-ale tempo prac,chcę was zapytać o taką sprawę-nie wtrącam się -czy nachylenie połaci dachowej tarasu nie będzie za małe?(póki dach niepokryty) między dachem budynku a tarasem będzie miejsce dla nawiewanego śniegu-kiedyś przerabiałem budynek z nachyleniem dachu 21 stopni ,to była zimowa porażka podczas opadów śniegu,wszyscy wiemy ile waży mokry śnieg.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 27.08.2010 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 AGP-ka przemęczona budową-normalny objaw u kazdego inwestora-ścianka jest wewnątrz budynku-acha,w budynku,mmmmm............................ to nie przemęczenie, do delirka nerwowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaMirek 27.08.2010 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 Anka ,na to ,tylko melisa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaMirek 27.08.2010 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 Haniu, Chester ma rację ,trochę mały spadek,po za tym fajny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 27.08.2010 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 Anka ,na to ,tylko melisa . nie działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HaniaKrzyś 29.08.2010 16:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2010 Byłem w dzienniku,brawo,brawo-ale tempo prac,chcę was zapytać o taką sprawę-nie wtrącam się -czy nachylenie połaci dachowej tarasu nie będzie za małe?(póki dach niepokryty) między dachem budynku a tarasem będzie miejsce dla nawiewanego śniegu-kiedyś przerabiałem budynek z nachyleniem dachu 21 stopni ,to była zimowa porażka podczas opadów śniegu,wszyscy wiemy ile waży mokry śnieg.Pozdrawiam. Fakt - trochę mnie martwi ta sprawa, każdy mówi to samo, ale cieśli mamy dość pierdołowatych:eek: i dość ciężko myślą, ale chyba faktycznie pomyślimy o tym daszku jeszcze raz. Pytałam ich o ten spadek, ale mi odpowiedzieli, że jest dobrze. Jednak pogadamy z szefem i pewnie trzeba będzie to zmienić. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HaniaKrzyś 29.08.2010 16:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2010 Haniu, Chester ma rację ,trochę mały spadek,po za tym fajny. Mirku - fajny, fajny, tylko już się martwimy czym tą wielką przestrzeń pokryjemy, ale jak już pokryjemy, to będzie pięknie odpoczywać przy zachodach słońca:cool: czego i Wam życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 30.08.2010 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 no pogoniliście ostro ślicznie już pchła wygląda, a będzie wyglądała bosko na tle tych zdaje mnie się brzózek, ps. AGPka u mnie wcisnęli styropian 3cm, drzwi się otwierają, może nie ponad kąt prosty, ale do prostego dają radę, tak właśnie sobie myślę http://manu.dogomania.pl/emot/gruebel.gif, że to jest bez tynku, ciekawe czy tenże się zmieści http://manu.dogomania.pl/emot/hmm2.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaMirek 30.08.2010 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 Dzięki Haniu,dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 24.11.2010 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 no, no nieźle Wam idzie, w tym stanie to już można będzie całą zimę działać tylko jakieś ognisko trzeba zaprosić! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HaniaKrzyś 28.11.2010 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2010 Kama kochana! ognisko juz jest w postaci pieca olejowego, wszystko pięknie odpaliło i dziala bez zarzutu,w domu jest już 20 stopni, a i płytki się pojawiły... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chester633 01.12.2010 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 Witajcie,dawno tu nie byłem,-brak łączy-ale podgoniliście z pracami -super,jestem ciekaw jak finansowo wyjdzie was olej a nas z AGP-mi gaz płynny?.Byle do wiosny to się pochwalimy.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dragna 12.12.2010 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2010 O retyyyyyy ! No, jestem pod wrażeniem! To już jest prawdziwy domek! Zwłaszcza,że nasi panowie od dachu strasznie się certolą. (delikatnie mówiąc) -czego jesteście świadkami . Jrochę jeszcze Was czeka roboty, ale to już z górki... zazdroszczę. Byle do wiosny Domek świetnie wygląda z bramą i drzwiami, no i środek już się robi....cudo! Pozdrawiamy Ziomali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 12.12.2010 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2010 No proszę i już nas doganiacie. A może już przegoniliście? Brawo!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 23.12.2010 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2010 http://www.powiat-piaseczynski.info/zdjecia-aktualnosci-2010/choinka-prezenty.jpgWESOŁYCH ŚWIĄT!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts