Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze Pchełkowej przygody

HaniaKrzyś

Recommended Posts

• Odpowiedzi 163
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Byłem w dzienniku,brawo,brawo-ale tempo prac,chcę was zapytać o taką sprawę-nie wtrącam się -czy nachylenie połaci dachowej tarasu nie będzie za małe?(póki dach niepokryty) między dachem budynku a tarasem będzie miejsce dla nawiewanego śniegu-kiedyś przerabiałem budynek z nachyleniem dachu 21 stopni ,to była zimowa porażka podczas opadów śniegu,wszyscy wiemy ile waży mokry śnieg.Pozdrawiam.

Byłem w dzienniku,brawo,brawo-ale tempo prac,chcę was zapytać o taką sprawę-nie wtrącam się -czy nachylenie połaci dachowej tarasu nie będzie za małe?(póki dach niepokryty) między dachem budynku a tarasem będzie miejsce dla nawiewanego śniegu-kiedyś przerabiałem budynek z nachyleniem dachu 21 stopni ,to była zimowa porażka podczas opadów śniegu,wszyscy wiemy ile waży mokry śnieg.Pozdrawiam.

Fakt - trochę mnie martwi ta sprawa, każdy mówi to samo, ale cieśli mamy dość pierdołowatych:eek: i dość ciężko myślą, ale chyba faktycznie pomyślimy o tym daszku jeszcze raz. Pytałam ich o ten spadek, ale mi odpowiedzieli, że jest dobrze.

Jednak pogadamy z szefem i pewnie trzeba będzie to zmienić.

Dzięki

no pogoniliście ostro :) ślicznie już pchła wygląda, a będzie wyglądała bosko na tle tych zdaje mnie się brzózek,

ps. AGPka u mnie wcisnęli styropian 3cm, drzwi się otwierają, może nie ponad kąt prosty, ale do prostego dają radę,

tak właśnie sobie myślę http://manu.dogomania.pl/emot/gruebel.gif, że to jest bez tynku, ciekawe czy tenże się zmieści http://manu.dogomania.pl/emot/hmm2.gif

• 2 months później...
  • 2 weeks później...

O retyyyyyy !

No, jestem pod wrażeniem! To już jest prawdziwy domek!

Zwłaszcza,że nasi panowie od dachu strasznie się certolą. (delikatnie mówiąc) -czego jesteście świadkami .

Jrochę jeszcze Was czeka roboty, ale to już z górki... zazdroszczę. Byle do wiosny :)

Domek świetnie wygląda z bramą i drzwiami, no i środek już się robi....cudo!

Pozdrawiamy Ziomali :) :) :)

• 2 weeks później...