Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze Pchełkowej przygody

HaniaKrzyś

Recommended Posts

Byłam, obejrzałam. Działka jest bardzo urokliwa. Gratuluję wyboru :wink: A sunia śliczna. Wiedziałam, po prostu wiedziałam, że też musicie mieć psa - tak to już z nami Pchełkowcami jest. Niestety muszę Cie też zmartwić - musisz przygarną jeszcze dwa, my z Kamą mamy po trzy sztuki :D

• Odpowiedzi 163
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

byłam i ja w dzienniku, macie przepiękną działkę, pchłą będzie się świetnie komponować

a co do psiaków to jak już Ania napisała, trzaby się podciągnąć w kwestii liczebności :wink:

w tej budce to jak mini sarenka wyglądała :lol:

PS. moja znajoma ma małego jelonka, a właściwie sarenkę płci męskiej, Jasiek nosi czerwone szelki -to do obróżki, jak leży to wygląda właśnie tak jak Wasza psinka, tylko w wersji max

Niestety muszę Cie też zmartwić - musisz przygarną jeszcze dwa, my z Kamą mamy po trzy sztuki :D

Ale ja się wcale nie martwię!

W planach jest owczarek, ale marzy mi się biały - szwajcarski, no i oczywiście bez dwóch zdań - koty!

A już jeden niuniek odwiedza naszą działkę, będzie go widać na kolejnym zdjęciu :D

Już, już :lol:

Wczoraj mi się net zbiesił i nic nie mogłam więcej wkleić, ale nadrabiam.

A oto widok na zachód, gdzie będzie nasz taras, jak pieknie wygląda zachodzące słońce pomiędzy tymi małymi drzewkami...

http://lh3.ggpht.com/_dgbZTGT9fN4/SvFMVktzvVI/AAAAAAAAAGY/yG0Yy7MJrJ8/widok%20na%20zach%C3%B3d2.JPG

jaki uroczo różowy domek w tle macie :lol:

a psisko czyjeś sąsiadowe czy taki wolny strzelec? i miejsca szuka?

To chyba psiak właśnie z tego różowego domku :lol:

Ale sąsiedzi są naprawdę w porządku, zawsze pomocni.

No i to nie jest tak blisko, bynajmniej w okna sobie zaglądać nie będziemy :lol:

byłam widziałam, ale wyprasowaliście :lol: tą działkę, będzie błoto jak diabli, chyba że Wasza gleba nie generuje błocka,

u nas choć nie prasowane to błoto po kolana :evil:

U nas sucho jak diabli! My będziemy mieć problem z zagospodarowaniem działki, bo ziemia beznadziejna :(

Będziemy musieli nawieźć dobrej ziemi, żeby cokolwiek nam urosło. Tam rosły tylko krzewinki :cry:

A musieliśmy wyrównać, bo przy samym wjeździe mieliśmy wspaniałą górkę i nawet by nie można było wjechać na działkę :lol:

Zabina a Ty tak nie śledź cichcem tylko pisz dziewczyna pisz :wink:

co do tego lasu to racja całkowita, i z zachodu by się przydał :wink:

u nas jest pole od zachodu i mało głowy teraz nie urwie, mieliśmy się cieszyć widokiem na łaki a ja już kombinuję jak to obsadzić płot żeby trochę wiatrzysko zatrzymać :-?