AGP 04.11.2009 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Byłam, obejrzałam. Działka jest bardzo urokliwa. Gratuluję wyboru A sunia śliczna. Wiedziałam, po prostu wiedziałam, że też musicie mieć psa - tak to już z nami Pchełkowcami jest. Niestety muszę Cie też zmartwić - musisz przygarną jeszcze dwa, my z Kamą mamy po trzy sztuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gannia 04.11.2009 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Witam! Przyszłam życzyć powodzenia, cierpliwości i dużo samozaparcia Najważniejsze już macie, czyli piękną działkę no i "zapadniętą" decyzję o budowie. Sunia wydaje się charakterna - i bardzo dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 04.11.2009 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 byłam i ja w dzienniku, macie przepiękną działkę, pchłą będzie się świetnie komponować a co do psiaków to jak już Ania napisała, trzaby się podciągnąć w kwestii liczebności w tej budce to jak mini sarenka wyglądała PS. moja znajoma ma małego jelonka, a właściwie sarenkę płci męskiej, Jasiek nosi czerwone szelki -to do obróżki, jak leży to wygląda właśnie tak jak Wasza psinka, tylko w wersji max Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HaniaKrzyś 04.11.2009 14:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Niestety muszę Cie też zmartwić - musisz przygarną jeszcze dwa, my z Kamą mamy po trzy sztuki Ale ja się wcale nie martwię! W planach jest owczarek, ale marzy mi się biały - szwajcarski, no i oczywiście bez dwóch zdań - koty! A już jeden niuniek odwiedza naszą działkę, będzie go widać na kolejnym zdjęciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HaniaKrzyś 04.11.2009 14:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Sunia wydaje się charakterna - i bardzo dobrze Witaj Gannia! Sunia rzeczywiście jest bardzo charakterna - dość często stawia na swoim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 04.11.2009 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 no dajcie jeszcze fotek bo mam niedosyt chyba , chwalcie się tą piękną działką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HaniaKrzyś 05.11.2009 09:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Już, już Wczoraj mi się net zbiesił i nic nie mogłam więcej wkleić, ale nadrabiam. A oto widok na zachód, gdzie będzie nasz taras, jak pieknie wygląda zachodzące słońce pomiędzy tymi małymi drzewkami... http://lh3.ggpht.com/_dgbZTGT9fN4/SvFMVktzvVI/AAAAAAAAAGY/yG0Yy7MJrJ8/widok%20na%20zach%C3%B3d2.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HaniaKrzyś 05.11.2009 09:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 No i wkleiłam zdjączko w komentarzach, zamiast w dzienniku Wracam do dziennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 05.11.2009 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 wklejaj i tu i tam im więcej tym lepiej byłam widziałam, ale wyprasowaliście tą działkę, będzie błoto jak diabli, chyba że Wasza gleba nie generuje błocka, u nas choć nie prasowane to błoto po kolana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 05.11.2009 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 jaki uroczo różowy domek w tle macie a psisko czyjeś sąsiadowe czy taki wolny strzelec? i miejsca szuka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 05.11.2009 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 700 zł za adaptację??? Ale macie fajne ceny... U nas straszne zdzierstwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 05.11.2009 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 rzeczywiście niedużo, czy w tej cenie były i instalacje wewnętrzne? PS. nie dziwię się, że ten widok Cię urzekł, pięknie, jak ja bym chciała las na działce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HaniaKrzyś 05.11.2009 11:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Ta pani robiła wszystko, nie wiem czy instalacje też, ale wszędzie chodziła sama i zanosiła wszystkie papiery do wszelakich instytucji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 05.11.2009 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Nasz tez wszystko załatwiała, ale wzięła za to 2500 PLN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HaniaKrzyś 05.11.2009 11:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 jaki uroczo różowy domek w tle macie a psisko czyjeś sąsiadowe czy taki wolny strzelec? i miejsca szuka? To chyba psiak właśnie z tego różowego domku Ale sąsiedzi są naprawdę w porządku, zawsze pomocni. No i to nie jest tak blisko, bynajmniej w okna sobie zaglądać nie będziemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HaniaKrzyś 05.11.2009 11:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 byłam widziałam, ale wyprasowaliście tą działkę, będzie błoto jak diabli, chyba że Wasza gleba nie generuje błocka, u nas choć nie prasowane to błoto po kolana U nas sucho jak diabli! My będziemy mieć problem z zagospodarowaniem działki, bo ziemia beznadziejna Będziemy musieli nawieźć dobrej ziemi, żeby cokolwiek nam urosło. Tam rosły tylko krzewinki A musieliśmy wyrównać, bo przy samym wjeździe mieliśmy wspaniałą górkę i nawet by nie można było wjechać na działkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 06.11.2009 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 cześć, przyszłam Was zawołać bo u mnie w komentach odezwali się potencjalni chętni do budowania pchły, cobyście swoje ochy i achy też napisali, może pomożemy im w decyzji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zabina 09.11.2009 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Witam. Czujcie sie sledzeni:) Widze ze nie tylko ja mam pod gorke z papieruchami:) Fajnie ze macie dzialke oslonieta lasem od polnocy. Las iglasty bedzie chronil zima i jesienia od zawieruchy z polnocy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 09.11.2009 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Zabina a Ty tak nie śledź cichcem tylko pisz dziewczyna pisz co do tego lasu to racja całkowita, i z zachodu by się przydał u nas jest pole od zachodu i mało głowy teraz nie urwie, mieliśmy się cieszyć widokiem na łaki a ja już kombinuję jak to obsadzić płot żeby trochę wiatrzysko zatrzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HaniaKrzyś 09.11.2009 12:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 U nas na zachodzie są dopiero małe drzewka, ale już posadzone przez sąsiada, więc chyba w końcu urosną Piszcie, piszcie! Ja mam trochę malo czasu, ale postaram się być na bieżąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts