Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze Pchełkowej przygody

HaniaKrzyś

Recommended Posts

• Odpowiedzi 163
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Ja Was wszystkich czytam, ale strasznie malo czasu na pisanie :oops: Chwilka przerwy w pracy, a w domu to trzeba zajac sie maluszkiem. Deficyt czasu ogromny :-? Nie wiem jak ja ten dom wybuduje przy tym trybie zycia :roll:

Tez tak macie???

Oj macie, macie!

Czasami nie wiem jak wszystko ogarnąć, wpadam tutaj w tak zwanych przerwach między zajęciami :lol:

A mam niestety mało normowany czas pracy i w większości nietety pracuję popołudniami, na szczęście mój luby pracuje w normowanym trybie i mam naddzieję, że jak zacznie się budowa, to głównie on będzie się tym zajmował. Choć pewnie będziemy się uzupełniać - ja do południa, on po południu - będziemy pilnować budowlańców:D. Ja będę starała się pisać na bieżąco o postępach prac - niech się w końcu zaczną! :wink:

Dołączam się do grona kibciów Pchełki w Szczepidle :D !

Nasz domek także stanie w tej okolicy :p ( jak doniosłam Hani), ale trochę wody upłynie jeszcze w rzece :-?

Życzę wytrwałości i samej radości z budowy ( czy tak może się udać? :o ).

Haniu ,jeżeli w czymkolwiek mogłabym być pomocna to daj znać ( choć pewnie będzie odwrotnie :wink: )

Pozdrwiam wszystkie dzielne kobiety-Pchełki. Wasze gniazdko prezentuje się ślicznie na folderze!

Z zaciekawieniem będę śledzić Dziennik Hani i Krzysia , oby wszystko poszło gładko a wpisy w dzienniku cieszyly nasze oko!!!

Ale Wam fajowo będzie na tej działce i za takie pieniądze . U nas w Lublinie ,po sąsiedzku m kw. kosztuje 250 zł .Nie ma lasu ,szkoda ,za to jest glina ,po deszczu tragedia,właśnie mnie traktorem wyciągali ,zły jestem jak diabli . Musiałem te chaszcze wykosić bo świata nie widać.Nie mam czasu pisać , bo u nas w oknach teraz żniwa ,zapiep. po 12 godz.

Nie mam siły na razie ... :wink: Mirek.

Jednak nie dziś :cry:

Czekamy do poniedziałku :-?

Jak się okazało, mielibyśmy dużo wcześniej pozwolenie, tylko część biura miała przeprowadzkę i faktycznie papiery leżały w bardzo nieokreslonych miejscach.

Dobrze, że nie zaginęły w tej zawierusze :roll:

Mamy jednak nadzieję, że kierownik w poniedziałek złoży swój cenny podpis.

Ja też ,trzymam kciuki,a przy okazji , ściskam w ręku jakieś narzędzie.Mamy dużo pracy ,nie macie pojęcia ilu ludzi,buduje dom.Deweloperom też świadczę usługi ,i przy okazji naoglądam się , jak oni to budują,pożal się Panie Boże.Dziwne , że ktoś to jeszcze, za taką kasę kupuje.Wszystkim odradzam.Lepiej mały ale własny.Tak trzymać :D :D :D

Nie piszę , bo nie mam czasu ,ale monitoruję i nic mi nie umknie. :o :o :o

Pozdrawiam Mirek :wink: :wink: :wink: