AGP 09.11.2009 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Ja jestem i monitoruję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zabina 09.11.2009 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Ja Was wszystkich czytam, ale strasznie malo czasu na pisanie Chwilka przerwy w pracy, a w domu to trzeba zajac sie maluszkiem. Deficyt czasu ogromny Nie wiem jak ja ten dom wybuduje przy tym trybie zycia Tez tak macie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 09.11.2009 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Oj tak Czasu jak na lekarstwo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HaniaKrzyś 09.11.2009 16:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Ja Was wszystkich czytam, ale strasznie malo czasu na pisanie Chwilka przerwy w pracy, a w domu to trzeba zajac sie maluszkiem. Deficyt czasu ogromny Nie wiem jak ja ten dom wybuduje przy tym trybie zycia Tez tak macie??? Oj macie, macie! Czasami nie wiem jak wszystko ogarnąć, wpadam tutaj w tak zwanych przerwach między zajęciami A mam niestety mało normowany czas pracy i w większości nietety pracuję popołudniami, na szczęście mój luby pracuje w normowanym trybie i mam naddzieję, że jak zacznie się budowa, to głównie on będzie się tym zajmował. Choć pewnie będziemy się uzupełniać - ja do południa, on po południu - będziemy pilnować budowlańców:D. Ja będę starała się pisać na bieżąco o postępach prac - niech się w końcu zaczną! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dragna 09.11.2009 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Dołączam się do grona kibciów Pchełki w Szczepidle ! Nasz domek także stanie w tej okolicy ( jak doniosłam Hani), ale trochę wody upłynie jeszcze w rzece Życzę wytrwałości i samej radości z budowy ( czy tak może się udać? ). Haniu ,jeżeli w czymkolwiek mogłabym być pomocna to daj znać ( choć pewnie będzie odwrotnie ) Pozdrwiam wszystkie dzielne kobiety-Pchełki. Wasze gniazdko prezentuje się ślicznie na folderze! Z zaciekawieniem będę śledzić Dziennik Hani i Krzysia , oby wszystko poszło gładko a wpisy w dzienniku cieszyly nasze oko!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaMirek 09.11.2009 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Ale Wam fajowo będzie na tej działce i za takie pieniądze . U nas w Lublinie ,po sąsiedzku m kw. kosztuje 250 zł .Nie ma lasu ,szkoda ,za to jest glina ,po deszczu tragedia,właśnie mnie traktorem wyciągali ,zły jestem jak diabli . Musiałem te chaszcze wykosić bo świata nie widać.Nie mam czasu pisać , bo u nas w oknach teraz żniwa ,zapiep. po 12 godz. Nie mam siły na razie ... Mirek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HaniaKrzyś 11.11.2009 12:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 Mirku - to trzymaj się mocno - duuuuuuuużo siły życzymy Zostaw jeszcze trochę na budowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 13.11.2009 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Mirek padł ... , z sił chyba - bo się nie odzywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HaniaKrzyś 13.11.2009 11:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Kochani! Dowiedziałam się, że moje pozwolenie znalazło już dość określone miejsce! Ponoć leży na biurku kierownika, czekając na ten jeden jedyny, upragniony podpis! Ma on się znaleźć na dokumentach dziś lub w poniedziałek !!! Oby już podpisał! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 13.11.2009 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 no to mocno zaciskamy kciuki żeby to już było dziś! a dziś piękna data jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HaniaKrzyś 13.11.2009 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Jednak nie dziś Czekamy do poniedziałku Jak się okazało, mielibyśmy dużo wcześniej pozwolenie, tylko część biura miała przeprowadzkę i faktycznie papiery leżały w bardzo nieokreslonych miejscach. Dobrze, że nie zaginęły w tej zawierusze Mamy jednak nadzieję, że kierownik w poniedziałek złoży swój cenny podpis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 13.11.2009 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 ło matko. A kciuki na weekend puścić możemy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GOMA4 13.11.2009 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Powodzenia , w poniedziałek stosownie wielkimi literami proszę oznajmić tę radosną nowinę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HaniaKrzyś 14.11.2009 10:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 ło matko. A kciuki na weekend puścić możemy?? Pewnie, że możecie! Myślę, że trzymanie już odniosło swój skutek, w końcu papiery trafiły na właściewe biurko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 14.11.2009 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 Na wszelki w poniedziałek jeszcze potrzymamy Ale liczymy na rewanż za nasze rozpoczęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaMirek 14.11.2009 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 Ja też ,trzymam kciuki,a przy okazji , ściskam w ręku jakieś narzędzie.Mamy dużo pracy ,nie macie pojęcia ilu ludzi,buduje dom.Deweloperom też świadczę usługi ,i przy okazji naoglądam się , jak oni to budują,pożal się Panie Boże.Dziwne , że ktoś to jeszcze, za taką kasę kupuje.Wszystkim odradzam.Lepiej mały ale własny.Tak trzymać Nie piszę , bo nie mam czasu ,ale monitoruję i nic mi nie umknie. Pozdrawiam Mirek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HaniaKrzyś 17.11.2009 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 JEST POZWOLENIE!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 17.11.2009 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Będę pierwsza: GRATULACJE!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 18.11.2009 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Ja równiez GRATULUJĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HaniaKrzyś 18.11.2009 12:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Dziękuję, dziękuję! Teraz dopiero się zacznie Wy to już znacie. Cały czas trzymam za Was kciuki, czyli za budowę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts