AGP 18.11.2009 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Zapobiegawczo "nie dziękujemy" Haniu, to kiedy zaczynacie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaMirek 18.11.2009 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Gratulacje Postawicie taką pchłę , że sąsiadom oczy wyjdą na wierzch . Mirek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HaniaKrzyś 19.11.2009 08:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Chcielibyśmy wylać fundamenty jeszcze w tym roku, ale wszystko zależy od naszego budowniczego czy będzie jeszcze miał czas dla nas. A jeżeli się nie uda teraz, to na pewno ruszamy z całością na wiosnę, jak tylko najszybciej się da Już sobie wyobrażam naszą Pchłę i jak w niej sobie mieszkamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 19.11.2009 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 no i trzmamy... http://republika.pl/blog_rl_4556927/7004204/tr/kciuki.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 19.11.2009 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 kurcze ale spóźniona jestem, wybaczcie , ale grunt że jestem, przeczytałam i GRATULUJĘ OGROMNIE!!! no to się zacznie Powodzenia i dobrej pogody! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HaniaKrzyś 19.11.2009 12:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Właśnie wróciłam od kierownika budowy, ugadywałam się z nim na rozpoczęcie i według wszelkich regulaminowych terminów możemy zacząć 9.12! Więc jak pogoda dotrzyma, to będziemy startować A kierowniczek fajny - stwierdził, że w tak zwanym międzyczasie, możemy wytyczyć fundamenty Ile u Was biorą kierownicy za nadzór? Bo mój sobie zażyczył 1500 zł za całość - do końca! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 19.11.2009 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 u nas 2500, też fajna babka - bardzo rzeczowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaMirek 19.11.2009 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Haniu ,grudzień to trudny miesiąc na rozpoczęcie. . Istnieje ryzyko , że to wszystko zamarznie ,ale można przykryć . Monitorujcie długoterminową prognozę . Jak będzie kiepska ,czekajcie do wiosny,zaczniemy razem . Mirek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HaniaKrzyś 20.11.2009 12:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Haniu ,grudzień to trudny miesiąc na rozpoczęcie. . Istnieje ryzyko , że to wszystko zamarznie ,ale można przykryć . Monitorujcie długoterminową prognozę . Jak będzie kiepska ,czekajcie do wiosny,zaczniemy razem . Mirek . Właśnie tak zamierzamy zrobić, choć powiadają, że zima będzie właśnie w lutym, marcu, a na wiosnę to juz nie będę miała cierpliwości, więc chyba spróbuję zawalczyć, żeby jeszcze te fundamenty zalać w tym roku! Ja już po prostu nie mogę wytrzymać - żeby coś się ruszyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaMirek 20.11.2009 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Coś ty , taka napalona . , w namiocie mieszkasz ,czy co A tak poważnie, na wszystko przyjdzie czas , powodzenia Mirek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HaniaKrzyś 20.11.2009 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 A jakbyś zgadł - właściwie to bezdomni jesteśmy Już mysleliśmy o jakimś filarze nad Wartą A tak na poważnie - to masz racje, że wszystko w swoim czasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 20.11.2009 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 I bardzo dobrze. Trzeba przeć do przodu Molestować mastrów. Może da się wcześniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 23.11.2009 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 poszliście już kopać, że Was tu ni widu ni słychu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaMirek 24.11.2009 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Dołączam się i ja.Co z Wami, nie kopcie , za głęboko ,bo dużo betonu pójdzie Może jakaś ropa wystrzelić . Meldować co u Was Mirek[MiM] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 25.11.2009 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 http://www.sp12.edu.pl/k//003/91//SMALL_dzien-dobry.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 25.11.2009 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 i ja się przyszłam przywitać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 25.11.2009 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 aleśta się za robotę wzięli, zapomnieliście, że my tu kibicować chcemy a nie wiemy co u Was? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HaniaKrzyś 29.11.2009 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 No fakt - wzięliśmy się, że hej!Mielismy taki tydzień w pracy i ja i Krzyś, że po prostu prawie nie spaliśmy...Miałam taką terminową robotę w pracy, którą musiałam odwalić do końca tygodnia, więc nawet nocki były zawalone. Jedyne co nam się udało zrobić, to złożyć wniosek do banku o kredyt i teraz czekamy na odpowiedź. Wszyscy nam doradzają, żeby poczekać z tym kopaniem do wiosny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HaniaKrzyś 29.11.2009 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 Wybaczcie wszyscy za tę nieobecność! Nie miałam szans zaglądać na forum SORRY!!!! Mam nadzieję, że w tym tygodniu wróci wszystko do normy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 01.12.2009 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 z pracą nie ma lekko ja się właśnie na urlop wakacyjny szykuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts