AGP 20.12.2009 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 http://lh5.ggpht.com/_qAvdwl7BULY/Sy5WL2gr1vI/AAAAAAAABAg/tKv9A__8V9A/s640/agpy.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dragna 20.12.2009 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 No i co tam słychać ?! Czy już coś ruszyło? Dajcie znać, bo jesteśmy bardzo ciekawi ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HaniaKrzyś 22.12.2009 09:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 Witojcie po długiej przerwie! Nie pisałam, bo zanim się te wszystkie decyzje uprawomocniły, to zastała nas zima i zapadła decyzja, że budujemy na wiosnę, cóż zrobić... Trza czekać, aż pogoda łaskawszą będzie Ale za to jak ruszymy, to jednym ciągiem pójdziemy Jedyna pozytywna wiadomość w tym wszystkim - udzielą nam kredytu!,więc będzie za co budować od wiosny; nie ma tego złego... Nauczyliśmy się trochę cierpliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 22.12.2009 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 Jaki bank wybraliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HaniaKrzyś 22.12.2009 14:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 Ja już od jakiegoś czasu lokowałam oszczędności w Polbanku i przyjęli dokumenty i pozytywnie rozpatrzyli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 23.12.2009 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2009 mam jeszcze jedno niedyskretne pytanie ...a % Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HaniaKrzyś 23.12.2009 09:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2009 Wiesz co? Ja się na tym tak do końca nie znam, ale wiem, że mozemy negocjować marżę bankową, jako stali klienci. No i jeszcze nie dostałam ostatecznej specyfikacji od banku, ale w rankingach internetowych ten bank ma wysokie notowania jesli chodzi o przyjazne opłaty dla klienta. Po prostu nie mogę teraz znaleźć takiego wstępnego wyliczenia, wiem tylko, że wyliczone raty są dla nas do udźwignięcia. Jak tylko się odnajdę, napiszę Ci na priv, jeżeli chcesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 23.12.2009 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2009 Dzięki i sorki za wścibstwo... też jesteśmy na tym etapie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HaniaKrzyś 23.12.2009 14:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2009 Eeeeee tam.... żadne wścibstwo. Wiem jak to jest Szuka człowiek, szuka i każda rada jest dobra. Trzymamy kciuki i powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dragna 27.12.2009 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2009 Myślę, że to rozsądna decyzja . Czas leci tak szybko, a tymczasem można przemyśleć wiele drobiazgów. Zdradzę Wam, że my także zdecydowaliśmy się ruszyć w 2010, tzn. zrobić stan surowy otwarty ! Tak więc w "naszym" Szczepidle zrobi się ruchliwie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 31.12.2009 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2009 http://idacdonikad2.blox.pl/resource/SzczesliwegoNowegoRoku09.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 04.01.2010 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 cześć, wpadłam się przywitać bo dawno mnie u Was nie było, trzymam kciuki za udaną akcję wiosna chociaż lubię zimę taką jak dziś za oknem - białą i słoneczną, to czekam niecierpliwie na wiosnę tego roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chester633 04.01.2010 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 I jeszcze jedni Pchełkowcy,super to chyba się zbiorę w tę zimę i napiszę dziennik-obawiam się że niejednego wykonawcę z Mazowieckiego powalę na kolana -oczywiście tych ,,fachowców''którzy u nas robili -(posiadam ekspertyzy Inspektora Nadzoru Budowlanego-jak nie należy budować). A przecież trzeba ufać ludziom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 04.01.2010 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 widzisz Chester jest nas więcej ale Ty najbardziej zaawansowany z ujawnionych , zagrzewamy do opisania tych budowlanych znojów, a skoro zaczęło się ciężko to teraz będzie już tylko z górki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HaniaKrzyś 10.01.2010 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 Chester - super domek! Od razu wiedziałam, że będzie w rzeczywistości pięknie wyglądał i nie zawiodłam się! Gdzieś Ty się tak długo ukrywał? Chwal się tym swoim domkiem!!! Chcemy oglądać. My montujemy olejaka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 10.01.2010 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 My montujemy olejaka. A gdzie zamierzacie wcisnąć zbiornik?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chester633 11.01.2010 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 My montujemy olejaka. A gdzie zamierzacie wcisnąć zbiornik?? Liczyliście koszty ogrzewania olejowego ? AGP-y dobre pytanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 11.01.2010 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Nie jest to najtańszy sposób ogrzewania, może troszkę korzystniejsze niż LPG, jednak musisz zapewnić sporo miejsca na zbiornik (może nie potrzebujecie wszystkich pokoi? ), no i pogodzić się z zapachem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chester633 11.01.2010 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Nie jest to najtańszy sposób ogrzewania, może troszkę korzystniejsze niż LPG, jednak musisz zapewnić sporo miejsca na zbiornik (może nie potrzebujecie wszystkich pokoi? ), no i pogodzić się z zapachem . Dobry jest pokój za łazienką na parterze ,sporo miejsca ale tak na poważnie ogrzewanie olejowe w naszej Pchle - odpadaaaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 11.01.2010 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 chester, Grzesiek to samo powiedział, że ten pokój można przeznaczyć na zbiornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts