Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze Pchełkowej przygody

HaniaKrzyś

Recommended Posts

• Odpowiedzi 163
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witojcie po długiej przerwie!

Nie pisałam, bo zanim się te wszystkie decyzje uprawomocniły, to zastała nas zima i zapadła decyzja, że budujemy na wiosnę, cóż zrobić... Trza czekać, aż pogoda łaskawszą będzie :lol:

Ale za to jak ruszymy, to jednym ciągiem pójdziemy :lol:

Jedyna pozytywna wiadomość w tym wszystkim - udzielą nam kredytu!,więc będzie za co budować od wiosny; nie ma tego złego...

Nauczyliśmy się trochę cierpliwości :lol:

Wiesz co? Ja się na tym tak do końca nie znam, ale wiem, że mozemy negocjować marżę bankową, jako stali klienci. No i jeszcze nie dostałam ostatecznej specyfikacji od banku, ale w rankingach internetowych ten bank ma wysokie notowania jesli chodzi o przyjazne opłaty dla klienta.

Po prostu nie mogę teraz znaleźć takiego wstępnego wyliczenia, wiem tylko, że wyliczone raty są dla nas do udźwignięcia.

Jak tylko się odnajdę, napiszę Ci na priv, jeżeli chcesz :D

I jeszcze jedni Pchełkowcy,super to chyba się zbiorę w tę zimę i napiszę dziennik-obawiam się że niejednego wykonawcę z Mazowieckiego powalę na kolana :evil: -oczywiście tych ,,fachowców''którzy u nas robili -(posiadam ekspertyzy Inspektora Nadzoru Budowlanego-jak nie należy budować).

A przecież trzeba ufać ludziom :-? :-? :-?

Nie jest to najtańszy sposób ogrzewania, może troszkę korzystniejsze niż LPG, jednak musisz zapewnić sporo miejsca na zbiornik (może nie potrzebujecie wszystkich pokoi? :D ), no i pogodzić się z zapachem :-? .

Dobry jest pokój za łazienką na parterze ,sporo miejsca 8)

ale tak na poważnie ogrzewanie olejowe w naszej Pchle - odpadaaaaaa