KamaG 11.01.2010 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 albo może pociągnąć garaż dalej i tam wygospodarować pomieszczenie gospodarcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HaniaKrzyś 11.01.2010 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Mój luby (już niedługo mąż w tę sobotę!) jest w tym temacie specem, w branży piecy pracuje już kilkanaście lat i stwierdził, że wszystko się zmieści. Zbiornik będzie w garażu, ja się na tym nie znam, ale Krzyś mówi, że wie jaki rodzaj kotła wstawić i wie gdzie, a może nie wie Wszystko wyjdzie w budowie , ale ja mu ufam - w końcu od czego jest mężczyzna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 17.01.2010 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 WIELKIE GRATULACJE ŚWIEŻO UPIECZONYM MAŁŻONKOM WSZYSTKIEGO DOBREGO I NIECH WAM SIĘ W TEJ PCHLE SZCZĘŚCI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 17.01.2010 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 http://dlamnieciekawe.blox.pl/resource/przez_prog.jpg WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 17.01.2010 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 i ode mnie również - POMYŚLNOŚCI NA NOWEJ DRODZE ŻYCIA!!! http://www.ekartki.pl/cards_files/1/1841_mty_slub.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HaniaKrzyś 17.01.2010 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 Dziękujemy wszystkim ogromnie!!!!!!!! Jeszcze Was na trochę opuścimy, jedziemy na trochę w góry, odpocząć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaMirek 18.01.2010 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 Wszystkiego naj ...,niech Wam gwiazdka ...itd. Pozdrowienia Monika i Mirek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dragna 25.01.2010 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 (edytowane) GRATULACJE !!! Haniu i Krzysiu życzymy Wam wiele szczęścia i MIŁOŚCI !!! Życzymy Wam, aby Pchełka wyrosła szybciutko , a urządzanie jej wnętrza było samą radością! Do zobaczenia na placu budowy PS. Mamy zakupione materiały, mamy wybranych wykonawców na stan zero. Zaczynamy w lipcu , i tyle na ten rok Edytowane 7 Maja 2010 przez dragna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 09.04.2010 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 i co tam u Was słychać? wypoczęci? wiosna przyszła , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HaniaKrzyś 13.05.2010 06:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 Witamy po długiej przerwie!Wiem, że się nie odzywałam, ale załamka była total.Utknęliśmy całkowicie i już myslałam, ze wogóle nic nie ruszymy!Sprawa się rozbijała o wodę na działce!!!! Nie chcieli nam dać warunków na przyłącze! A jak żyć bez wody?według wszelkich planów mieliśmy ją dostać w 2014 roku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 13.05.2010 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 Ale jesteście oszczędni w słowach i trzymacie nas w niepewności. Co z tą wodą? Udało się załatwić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaMirek 13.05.2010 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 Haniu,co u Was.?Napiszcie cóś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 14.05.2010 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 no jak już jesteście, to teraz piszcie dużo, "za karę";), i co z tą wodą jakoś poszło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 21.05.2010 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 no i co jest z Wami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HaniaKrzyś 16.06.2010 10:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 Witajcie wszyscy kochani Pchełkowcy i nie tylko...Nie chciałam pisać i narzekac, że ciągle nic i nic, więc nie pisałam, ale teraz wreszcie ruszyliśmy z budową i idzie na razie pięknie - dzień po dniu coś robią - miło się na to patrzy.A wodę udało mi się oczarować osobistym wdziękiem pana kierownika i wyraził zgodę, choć musieliśmy wykonać projekt przyłącza w ich biurze - czyt. zapłacić więcej za projekt - ale za to woda jest.Wykopał i prac dopilnował nasz osobisty sąsiad, więc wierzę, że zrobił to rzetelnie i dobrze.Na razie tryska porządnym strumieniem.Tylko czekamy na prąd, który na razie pożyczamy od życzliwych sąsiadów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 16.06.2010 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 Gratulujemy STARTU! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 16.06.2010 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 Super!!! Teraz pójdziecie jak burza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 16.06.2010 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 no nareszcie wróciliście, gratuluję rozpoczęcia, po takich kłopotach to już powinno z górki polecieć za co kciuki będę trzymać! ps. fotki chcemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 23.06.2010 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 No pięknie już macie. Czekam na więcej zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 23.06.2010 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 no wreszcie daliście fotki, jak można nas tak długo w niepewności trzymać? ale u Was śliczny piaseczek jest, niezła piaskownica by była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts