dragna 24.07.2010 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2010 Ruszyliście i idzecie jak burza !!! Mieliśmy okazję podziwiać podziwiać Waszą Pchełkę na żywo. Super mieć znajomych w pobliżu ! Taki wspólne kibicowanie dodaje otuchy. Pomysł z luksferami podoba mi się- na pewno rozjaśni wnętrze. Czekamy na kolejne nowości !! Do zobaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HaniaKrzyś 25.07.2010 12:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2010 Dzięki Agusiu!My cały czas podglądamy stan waszych prac!Już nam to weszło w nawyk;) Mamy pierwszy "sufit":rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 26.07.2010 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 no no jestem pod wrażeniem, zasuwacie jak burza pięknie rośnie pchełka i chylę czoła przed wirtuozami, podziwiam bo zawsze chciałam umieć grać, ale jakoś opanowałam tylko granie na nerwach i to chyba też średnio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HaniaKrzyś 27.07.2010 06:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2010 Dzięki Kama:) Ja też często gram na nerwach, a mój mężuś robi to jeszcze lepiej:D a gram tylko ja, a mój luby tylko mi pomagał te guziczki przełączać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 29.07.2010 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 no ja tam widzę że i szanowny małżonek palcem naciska klawisza, chyba że to są te guziczki kurczę, z tych ostatnich fotek wnioskuję, że na niezłym wygwizdowie budujecie:jawdrop:, kto Wam w zimę odśnieży, macie jakiegoś sąsiada w zasięgu wzroku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HaniaKrzyś 07.08.2010 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2010 A mamy! I to całkiem niedaleko, chociaż faktycznie nie widać. A sąsiad z dużym ciągnikiem, który zresztą odśnieża ten teren mieszka właśnie za tym lasem, który widać na wielu zdjęciach. Las jest mały, ale gęsty, dlatego nie widać sąsiada. Dzięki Kama za troskę, ale my wszystko w miarę możliwości kontrolujemy i wyrabiamy sobie dobre stosunki sąsiedzkie, przynajmniej się staramy:rolleyes: Na takim wygwizdowie sasiad z ciągniekiem - to skarb!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 07.08.2010 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2010 Na takim wygwizdowie sasiad z ciągniekiem - to skarb!!! Wiemy coś o tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 09.08.2010 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2010 grunt, żeby było przejezdnie, a to że sąsiad za laskim w pewnym oddaleniu to nawet lepiej a wiadomo, że z sąsiadem najlepiej dobrze żyć piękny ten zachód:jawdrop:, samych takich życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaMirek 15.08.2010 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2010 Witam Haniu,idziecie jak huragan ,ale ja Was gonię, szykuję się do zalewania stropu,nie mam czasu pisać ,bo sam buduję pchłę, niezła jazda, ale jaka frajda. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HaniaKrzyś 20.08.2010 16:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 Mirku życzę Ci jak najlepszego budowania i wiem jak to jest jak się zacznie, to jest jazda po bandzie bez trzymanki:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaMirek 22.08.2010 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2010 Haniu ,jak dobrze pójdzie ,jutro zalewam strop. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 23.08.2010 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2010 Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HaniaKrzyś 23.08.2010 06:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2010 Mirku!Jesteś niesamowity!Gratuluję!To Ty nas jeszcze przegonisz:) i bardzo dobrze!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaMirek 26.08.2010 04:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2010 Dzięki Haniu,za słowa otuchy .W sobotę zaczynam murować ścianki kolankowe,w poniedziałek zamawiam więźbę. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 26.08.2010 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2010 Hania i jak rozwiązał się "epizod" z brakującą ścianą? Mirek, a Ty tak latasz po wątkach i opisujesz Wasze postępy a gdzie Twój dziennik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 26.08.2010 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2010 Hania i jak rozwiązał się "epizod" z brakującą ścianą? Mirek, a Ty tak latasz po wątkach i opisujesz Wasze postępy a gdzie Twój dziennik? Mirek obiecał, że syna "zaprzęgnie" do pisania pamiętnika budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chester633 26.08.2010 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2010 Przepraszam ze tu nie zaglądałem-jak to się stało to nie wiem-brak czasu,skleroza,pomroczność jasna,problem z dostępnością internetu.Gratuluję postępu prac,byle przed zimą ,,założyć'' czapkę Pchle.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HaniaKrzyś 26.08.2010 11:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2010 Chester - czapka już się zakłada, ciesle ostro pracują i mam nadzieję, przed zimą zdążą.I dziękuję za kibicowanie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HaniaKrzyś 26.08.2010 11:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2010 (edytowane) Kama - nadal czekam jak to zrobią, na razie belka wisi tak jakby trochę w powietrzu:eek: tzn. jest przykręcona na śruby, przytwierdzona do wieńca, a chyba murarze będą musieli zrobić tzw. podmurówkę.Mam tylko nadzieję, że wszystko zrobili zgodnie "ze sztuką";) Edytowane 26 Sierpnia 2010 przez HaniaKrzyś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HaniaKrzyś 26.08.2010 11:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2010 Dzięki Haniu,za słowa otuchy .W sobotę zaczynam murować ścianki kolankowe,w poniedziałek zamawiam więźbę. Pozdrawiam. Mirku! - pracujesz jak szalony, ale pamiętaj, żeby też czasem trochę odsapnąć Jesteś genialny w tym budowaniu!, z mnie się wydawało, że u nas ta budowa szybko idzie, ale u Ciebie - to pędzi! Przydałoby się parę zdjęć, ale rozumiem, że na takie bzdety nie masz już czasu:D Trzymamy za Ciebie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts