galka 02.11.2009 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 aglig napisał; A ja sobie myślę że plan zyciowy wykonany i teraz to juz zostały mi tylko przygotpowania zeby się zwinąć na tamtą stronę. Ja Cię błagam ,Ty nie gadaj takich rzeczy Jesteś teraz w sytuacji kogoś ,to przez wiele miesięcy a może lat robił przygotowania do zdobycia Mount Everestu.Zbiierał siły ,pieniądze i dogrywał wszystko organizacyjnie,ukierunkowywał się na najważniejszy cel.....Teraz stojąc na szczycie mówi ...kurde..dokonałem tego i co dalej. Może ogród...to jest robota na lata...A może całkiem coś innego.. Skończy się dołek-przyjdą pomysły A może jak matka dyrektorka uznasz,że to jest wreszcie czas dla Ciebie.A co? Nie jesteś tego warta? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 02.11.2009 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 A ja sobie myślę że plan zyciowy wykonany i teraz to juz zostały mi tylko przygotpowania zeby się zwinąć na tamtą stronę. ha ! kto Ci powiedział, że wykonałaś plan ? może tylko pierwszą część planu .... ???? a nad drugą trzeba posiedzieć, poplanować i ... do wykonania się zabrać ! ogród czytanie książek oglądanie ciekawych programów w TV (ja nigdy nie mam teraz czasu na to) chodzenie do kina, teatru, na koncerty podróże, wędrówki piesze spotkania w klubach tematycznych pomoc dzieciom w wychowywaniu dzieci pasja typu projektowanie ubrań, pisanie wspomnień itp. praca gdzieś na pół etatu hodowla czegoś (wymyslić) nauka języka obcego np. włoskiego (łatwy jest !) wolontariat w jakichś organizacjach Będziesz potrzebna wielu ludziom, będa czekac na Twoja pomoc i spotkania z Tobą ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cyma2704 02.11.2009 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Zaczęłam pisać historię swojej rodziny. Latem budowa, a zimą spotkania, archiwa, księgi parafialne i zdjęcia. Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elli3 03.11.2009 07:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 jesteście wszyscy kochani. dziekuję wam bardzo.drugiego takiego forum to chyba nie ma nigdzie. macie rację . kryzys mija i do przodu.ale tak jakoś milej jak można sobie posmędzić i nikt nie powie że marudzisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elli3 03.11.2009 07:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 ejże ja się doczekać nie mogę kiedy dziecki wyfruną żyć wtedy zacznę dla siebie pasje rozwijać , już plnujemy z kumpelą kupienie domu na kółkach i w drogę ale jakieś naście lat muszę poczekać oj wyrodna ze mnie matka , wyrodna moje wyfrunęły jakiś czas temu ale i tak nie moge się od nich uwolnić. jest czasem gorzej niż jak były małe. myślę że jest dużo prawdy w powiedzeniu że małe dziecii nie dają spać a duże dzieci nie dają żyć. także ja też do tych wyrodnych raczej należę chciałoby się trochę spokoju a tu ni ma....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 03.11.2009 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 1. jesteście wszyscy kochani. dziekuję wam bardzo.drugiego takiego forum to chyba nie ma nigdzie. macie rację . 2.kryzys mija i do przodu.ale tak jakoś milej jak można sobie posmędzić i nikt nie powie że marudzisz. 1. nie wszyscy są kochani, czasem ktos doloży z grubej rury ! 2. można posmędzic na wszystko, na budowe, na drugą połowe, na dzieci i na pracę .... i z powrotem w kierat ! ale masz rację, kryzys mija, jak i w gospodarce raz hossa raz bessa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 03.11.2009 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Zaczęłam pisać historię swojej rodziny. Latem budowa, a zimą spotkania, archiwa, księgi parafialne i zdjęcia. Polecam. fajny pomysl ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts