grzesta 30.10.2009 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 Witam! Planuję wykonać wnęki z płyt GK jednak nie do końca wiem jak sie za to zabrać, tzn jak porozkładać profile. Czy mógłbym ktoś w miare prosty sposób mi to wytłumaczyć. Chodzi o zrobienie czegoś takiego jak na zdjęciu.http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/e44d99a1d09de97d.htmlZ góry dziekiPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ANSEXXX 30.10.2009 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 kolego wystarczy jak poszukasz samych połaczeń profili i reszta jest banalnie prosta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adi_ 03.11.2009 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 zdjecie ladne tylko teraz wymiary podaj jakie tobie pasuja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Snowdwarf 06.11.2009 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 wystarczy pociągnąć np. ze strony knaufa pdf'a z pokazanymi typowymi łączeniami profili - jeśli oczywiście chcesz się bawić w wykonawstwo samemu.wziąć kartkę, rozrysować sobie co się chce mieć---pomyśleć - tego chyba najwięcej.---konstrukcje trzeba wykonywać starannie - wykonywałem już różne od ścian działowych z profili poprzez podwieszane sufity, zabudowy poddaszy, do wnęk pod parapety i półeczki, zabudowy kanałów kablowych - ale częściej niestety poprawiałem konstrukcje wykonywane przez samych inwestorów.ponieważ sam na początku robiłem dla siebie w swoim domu - uczyłem się metodą prób i błędów.---a poprawki powodują niestety wzrost kosztów samej roboty.----- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts