Izabela Wawrzeń 30.10.2009 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 witammam w całym domu drzwi z mleczną szybą jak wiadomo z jednej strony jest chropowata nie wiem czym i jak ją czyscic żeby nie było smug Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 30.10.2009 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 polecam piankę do mycia szyb W5 z lidla.Ja czyszcze stół (połowa jest z mlecznej szyby) jest rewelacyjna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
morfeusz1 30.10.2009 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 witam mam w całym domu drzwi z mleczną szybą jak wiadomo z jednej strony jest chropowata nie wiem czym i jak ją czyscic żeby nie było smug my w starym mieszkaniu mieliśmy w drzwiach szyby ze szkłem mlecznym (mleczne trawione). Czyściłam zwykłym Clinem i albo gazetą (taką codzienną) albo papierowym ręcznikiem - czyściło się idealnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts