ania1719508426 04.03.2004 18:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2004 A może coś od wojska da się kupić? Słyszałam, że sprzedają twierdzę Modlin i koszary przy ul. Dolnej... Niestety, w całości! Gdybyśmy się odpowiednio dużą grupą skrzyknęli - mogłoby powstać całkiem niezłe osiedle domków jednorodzinnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonja 05.03.2004 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2004 Aniu wyłałam Ci PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania1719508426 22.03.2004 16:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2004 A ja szukam i szukam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mwanamke 22.03.2004 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2004 Aj bo może Ty szukasz jakos inaczej? Ja Ci tu pod nosek ziemie cudnej urody podtykam a Ty grymasisz pozdrawiam Mwanamke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania1719508426 23.03.2004 14:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2004 Nie ja, tylko moja "spółdzielnia budowlano-mieszkaniowa". Szukamy grupą, więc może być drożej. Może być to też jakaś ruderka do remontu albo stara fabryczka do adaptacji - coś takiego może... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mwanamke 23.03.2004 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2004 Aaaaaaaaaaa...to Wy macie ekstraordynaryjne wymagania Sorry - nie załapałam na poczatku .... Wiesz co - ta twiedza MOdlin to chyba nie taka głupia sprawa pozdrawiam Mwanamke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MiL 23.03.2004 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2004 Cześć Mwanamke powiedz proszę ile zajmuje przejazd samochodem z Halinowa na lewą stronę Warszawy w godzinach porannego szczytu? Właśnie intensywnie szukam działki pod Warszawą i biorę kilka wariantów pod uwagę. Ale ciągle nie jestem przekonany gdzie mi będzie najlepiej Brane pod uwage są obecnie następujące miejsca: Halinów (co z dojazdem?) Michałowice ( niestety samoloty ale za to bardzo blisko) Okolice za Starymi Babicami (problem z alternatywnym dojazdem) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mwanamke 23.03.2004 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2004 Zalezy o której i dokąd. zakładając że autem na 9 rano przez trasę Łazienkowską do np ronda jazdy polskiej to spokojnie ze 45 minut albo ciut lepiej, ale jak wsiądziesz w kolejke to na dworcu wschodnim jestes po 25 minutach a potem to zaley . Własciwie to nie wiem czy kolejka nie jedzie do dworca śródmieście - nigdy nie miałam takiej potrzeby bo ja mieszkam na saskiej kępie W niedzielę z tej mojej kepy do Halinowa smiga się w kwadrans.... Autobusu nielicze - najwolniejszy ... pozdrawiam Mwanamke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania1719508426 04.11.2004 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2004 No i kupiliśmy!!! Juhuuuuuu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pacynka 04.11.2004 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2004 No i kupiliśmy!!! Juhuuuuuu! Gratulacje My nadal szukamy swojego skrawka ziemi. Pozdrawiam P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania1719508426 05.11.2004 11:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2004 Pacynko! Powiem ci jak znaleźliśmy naszą: wrzuciliśmy do okolicznych skrzynek kartki z ogłoszeniem. Odpowiedziała jedna osoba. Był to strzał w dziesiątkę! Jeżeli szukasz w Markach - zrób to samo. Czasem sprzedający nawet by sprzedał, ale nie wie jak się do tego zabrać. Potrzebny bezpośredni impuls Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pacynka 06.11.2004 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2004 Pacynko! Powiem ci jak znaleźliśmy naszą: wrzuciliśmy do okolicznych skrzynek kartki z ogłoszeniem. Odpowiedziała jedna osoba. Był to strzał w dziesiątkę! Jeżeli szukasz w Markach - zrób to samo. Czasem sprzedający nawet by sprzedał, ale nie wie jak się do tego zabrać. Potrzebny bezpośredni impuls Fajny pomysł Jesli dzisiejsze negocjacje ze sprzedającym nie odniosą skutku, to pewnie skorzystamy z pomysłu. Pozdrawiam P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 29.11.2004 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2004 Aniu,gdzie jest Twoja działka?W w-wie? I po ile (jesli to nie tajemnica)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts