Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Warszawa - KUPI? dzia?k? budowlan?

Recommended Posts

• 3 weeks później...

Cześć

Mwanamke powiedz proszę ile zajmuje przejazd samochodem z Halinowa na lewą stronę Warszawy w godzinach porannego szczytu?

Właśnie intensywnie szukam działki pod Warszawą i biorę kilka wariantów pod uwagę. Ale ciągle nie jestem przekonany gdzie mi będzie najlepiej :wink:

Brane pod uwage są obecnie następujące miejsca:

Halinów (co z dojazdem?)

Michałowice ( niestety samoloty ale za to bardzo blisko)

Okolice za Starymi Babicami (problem z alternatywnym dojazdem)

pozdrawiam

Zalezy o której i dokąd. zakładając że autem na 9 rano przez trasę Łazienkowską do np ronda jazdy polskiej to spokojnie ze 45 minut :(

albo ciut lepiej, ale jak wsiądziesz w kolejke to na dworcu wschodnim jestes po 25 minutach a potem to zaley . Własciwie to nie wiem czy kolejka nie jedzie do dworca śródmieście - nigdy nie miałam takiej potrzeby bo :) ja mieszkam na saskiej kępie

W niedzielę z tej mojej kepy do Halinowa smiga się w kwadrans....

Autobusu nielicze - najwolniejszy ...

pozdrawiam

Mwanamke

• 7 months później...

Pacynko!

Powiem ci jak znaleźliśmy naszą: wrzuciliśmy do okolicznych skrzynek kartki z ogłoszeniem. Odpowiedziała jedna osoba. Był to strzał w dziesiątkę!

Jeżeli szukasz w Markach - zrób to samo. Czasem sprzedający nawet by sprzedał, ale nie wie jak się do tego zabrać. Potrzebny bezpośredni impuls :D

Pacynko!

Powiem ci jak znaleźliśmy naszą: wrzuciliśmy do okolicznych skrzynek kartki z ogłoszeniem. Odpowiedziała jedna osoba. Był to strzał w dziesiątkę!

Jeżeli szukasz w Markach - zrób to samo. Czasem sprzedający nawet by sprzedał, ale nie wie jak się do tego zabrać. Potrzebny bezpośredni impuls :D

Fajny pomysł :) Jesli dzisiejsze negocjacje ze sprzedającym nie odniosą skutku, to pewnie skorzystamy z pomysłu.

Pozdrawiam

P.

• 4 weeks później...