Z-Core 30.10.2009 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 Zaczynam spełniać o własnym M we Wrocławiu. Już upatrzone i od decyzji już tylko krok. Z racji tego że jestem zielony jecśli chodzi o zaiłości urządzania swojego mieszkania szukam tutaj nieco wsparcia merytorycznego. O mnie: grafik, wariat, motocyklista, ironiczno-sarkastyczna wredna świnia Szkoda że nie ma subforum "dziennik męk urządzania mieszkania" Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 31.10.2009 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2009 witam serdecznie i pozdrawiam mój ukochany Wrocław a jeśli chodzi o "męki" to zawsze możesz sobie ulżyć w Psychologu i założyć wątek: "męki ironiczno-sarkastycznej wrednej świni przy urządzaniu mieszkania" - chętnie poczytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts