rozyczka1191 30.10.2009 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 WITAM mam pytanie czy ktoś buduję dom z pracowni STUDIO PROJEKT SP-1001 ?? ja jestem na etapie krycia dachu i chetnie sie wymienie doswiadczeniami pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rozyczka1191 01.11.2009 21:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 http://img402.imageshack.us/gal.php?g=p1030366b.jpg oto mój domek Prosze o odzew jesli ktos go buduje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Runner72 05.12.2009 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 Buduje, buduje U mnie stoi stan ssz ze zrobionym ociepleniem elewacji w kleju. Teraz rozprowadzam instalację elektryczną. Co do zmian to: - na szczycie od garażu zostawiałem tylko 1 okno 120x120cm i na strychu, u mnie to jest od pół.zach,.tam ciągle wieje i pada, wyziębia budynek, - okno nad schodami jest pionowo, tak jak w łazience dolnej, ładniej wygląda, - w kuchni nie mam mini spiżarki koło komina, tam będzie duża szafka, spiżarka będzie pod schodami, zrobiłem żelebet i mała piwniczkę pod nimi, - kuchnia otwarta na jadalnię, - wyrzuciłem komin wentylacyjny w kuchni, dołączyłem dodatkowy kanał obok dymnego, - podniosłem o 25 cm stop w garażu i jest super, garaże są u nas zbyt niskie, - podniosłem ściankę kolankową o ok 30 cm, dałem słupki + dodatkowy wieniec pod murłata, - zmieniłem okna dachowe na większe i mniej szt., - wyrzuciłem jętki ze szczytów, zastosowałem podparcie płatwiami ( ładniej wygląda i praktyczniejsze, - górna łazienka będzie miała wejście na rogu przy schodach, - pewnie na dole zostanie tylko salon bez gabinetu? pozdrawiam piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts