step26 31.10.2009 00:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2009 wydaje mi się, że najlepiej na tynk cementowo-wapienny położyć gładź wapienna, a nie powszechnie stosowaną głądź gipsową; co myślicie o gładzi wapiennej i jakie są wasze doświadczenia z nią? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FlashBack 31.10.2009 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2009 Jednoznacznej odpowiedzi nie ma. Sa masy gipsowe idealnie nadajace sie do pokrywania tynkow c i cw nawet w pomieszczeniach zimnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edde 31.10.2009 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2009 a konkretnie jakie masy masz na myśli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Papolinek 31.10.2009 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2009 Odsyłam do tematu.http://forum.muratordom.pl/gladz-cementowo-wapienna-czy-gipsowa-jakiego-producenta,t162058.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edde 31.10.2009 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2009 Odsyłam do tematu. http://forum.muratordom.pl/gladz-cementowo-wapienna-czy-gipsowa-jakiego-producenta,t162058.htm serdeczne dzięki, tyle, ze nie na temat, FlashBack mówił o gładziach gipsowych i o takie pytałem, nie o wapienne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Papolinek 01.11.2009 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 serdeczne dzięki, tyle, ze nie na temat, FlashBack mówił o gładziach gipsowych i o takie pytałem, nie o wapienne... Akutarnie pisze na tematwydaje mi się, że najlepiej na tynk cementowo-wapienny położyć gładź wapienna, a nie powszechnie stosowaną głądź gipsową; co myślicie o gładzi wapiennej i jakie są wasze doświadczenia z nią? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edde 01.11.2009 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 ok, niech będzie że na temat, temat wątku, a ja głupi myślałem ze chcesz mi na pytanie do FlashBacka odpowiedzieć, o ja głupi, naiwny nawet kolejny raz cytowany wątek przeczytałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts