RAPID1300 31.10.2009 00:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2009 POSZUKUJĘ PORADY NA JAKĄ BLACHĘ NA DACH SIĘ ZDAĆ !!! POTRZEBUJĘ DOBREGO MATERIAŁU NA DACH , W CENIE OKOŁO 25 ZŁ ZA METR.PROŚBA O WAS UŻYTKOWNICY , CZY KTOS Z WAS WIE O CZYMŚ TAKIM?BYŁEM W BLACHODACHU A TAM 26 ZŁ ZA METR KW. POLSKIEEJ BLACHY ,A SŁYSZAŁEM ŻE Z JAKOŚCIĄ JEST COŚ NIE TAK .BLACHARZ MÓWIŁ MI O BRATEXIE, ALE ZNOWU CENA PORAZA.PANOWIE POTRZEBUJE BLACHODACHÓWKI NA DACH KOPERTOWY , ALEŻEBY MNIE NIE ZJADŁO(KASA)OKOLICE TARNOWA . TUCHÓW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
weektorm 31.10.2009 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2009 Polecam zapytać w SUFIGS'ie, Tarnów ul Czysta. Oni biorą porządną Blachodachówkę z Pogórskiej Woli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sacha 31.10.2009 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2009 Jest w Tarnowie firma która ma tańszą blachę od Brateksu a też szwedzka - ja tam kupowałem w tym roku - szczegóły na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts