Claudii 31.10.2009 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2009 Niedawno obejrzałam Zmierzch... tak jakoś nie miałam co robić i syn mi puścił przez neta... Jest to film skierowany raczej do młodzieży. Ja nie jestem nastolatką,mam już swoje latka ale tak mnie wkręcił ,że nie mogę przestać myśleć o tej powieści. Zobaczyłam chyba wszystkie dostępne zwiastuny następnych części i zamówiłam sobie książki. I koniecznie męża wyciągnę do kina od 20 listopada leci II cz.sagi. Uważam ,że fabuła jest banalna ale ma coś w sobie ,coś cudownego,czystego i niepowtarzalnego,magnetyzm,który zawładnął moim mózgiem... Czy to normalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 01.11.2009 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 Czy normalne to nie wiem , ale ja wszystkie części już dawno przeczytałam. Prawie do rękoczynów dochodziło z córką jak kolejny tom do domu przynosiła . Natomiast 4 tom bezczelnie przeczytałam na kompie - tłumaczenie amatorskie i dopiero wtedy młodej dałam na pendrivie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga KN 02.11.2009 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Przeczytałam , przeczytałam i dalej czasami poczytuje i cóż przyznać się muszę, że zaglądam też na forum http://www.twilightseries.fora.pl . Saga jest boska już nie mogę się doczekać drugiej ekranizacji. Edziu jest boski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piterazim 03.11.2009 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 bardzo mi przykro, ale jestem na NIE X jako zagorzały fan fantasy saga kłóci się z moim światopoglądem - jakoś przeżyje wampira, którego nie zabija światło dzienne (np Regis w wiedźmińskiej sadze ), ale żeby się jeszcze błyszczał taka ciekawostka dla fanek tych bardzo napalonych http://www.egoisci.pl/6927/sztuczny_penis_inspirowany_zmierzchem_powaznie/1/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarina Ols 04.11.2009 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 zabawka niezła też żadna ze mnie nastolatka, ale całą sagę przeczytałam błyskawicznie, biegnąc po kolejne tomy do empiku z obłędem w oczach - prawie. Nie jest to literatura najwyższych lotów, ale świetnie mi się czytało i szkoda że to koniec.....filmu jeszcze nie ogladałam , ale na 2 cześć wybiorę sie dla relaksu do kina, ta wersja wampirów zdecydowanie mi się podoba, nawet to że się błyskają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 04.11.2009 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Hmm, a ja wlasnie mam wszystkie czesci i nie wiem, zaczynac czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarina Ols 04.11.2009 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 zaczynaj!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 04.11.2009 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 No cóż .. pierwszy i drugi tom przeczytałam. Na trzecim tomie utknęłam i nie dałam rady skończyć.Opowieści wilkołakowe mnie dobiły Czwarty sobie podarowałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 17.11.2009 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 saga świetna taki powrót do lat szkolnych, dodatkowo wampirki, (czytałam na zmianę z córką ) ale film do bani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts