Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

SAGA ZMIERZCH*KSIĘŻYC W NOWIU*ZAĆMIENIE*PRZED ŚWITEM

Claudii

Recommended Posts

Niedawno obejrzałam Zmierzch... tak jakoś nie miałam co robić i syn mi puścił przez neta...

Jest to film skierowany raczej do młodzieży.

Ja nie jestem nastolatką,mam już swoje latka 8) ale tak mnie wkręcił ,że nie mogę przestać myśleć o tej powieści.

Zobaczyłam chyba wszystkie dostępne zwiastuny następnych części i zamówiłam sobie książki.

I koniecznie męża wyciągnę do kina od 20 listopada leci II cz.sagi.

Uważam ,że fabuła jest banalna ale ma coś w sobie ,coś cudownego,czystego i niepowtarzalnego,magnetyzm,który zawładnął moim mózgiem...

Czy to normalne :o

Czy normalne to nie wiem :lol:, ale ja wszystkie części już dawno przeczytałam. Prawie do rękoczynów dochodziło z córką jak kolejny tom do domu przynosiła :p.

Natomiast 4 tom bezczelnie przeczytałam na kompie - tłumaczenie amatorskie i dopiero wtedy młodej dałam na pendrivie :lol:

bardzo mi przykro, ale jestem na NIE X

jako zagorzały fan fantasy saga kłóci się z moim światopoglądem - jakoś przeżyje wampira, którego nie zabija światło dzienne (np Regis w wiedźmińskiej sadze ), ale żeby się jeszcze błyszczał :evil:

taka ciekawostka dla fanek tych bardzo napalonych

http://www.egoisci.pl/6927/sztuczny_penis_inspirowany_zmierzchem_powaznie/1/

zabawka niezła :wink:

też żadna ze mnie nastolatka, ale całą sagę przeczytałam błyskawicznie, biegnąc po kolejne tomy do empiku z obłędem w oczach - prawie. Nie jest to literatura najwyższych lotów, ale świetnie mi się czytało i szkoda że to koniec.....filmu jeszcze nie ogladałam , ale na 2 cześć wybiorę sie dla relaksu do kina, ta wersja wampirów zdecydowanie mi się podoba, nawet to że się błyskają :wink:

• 2 weeks później...