Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 385
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

• 2 weeks później...

A do was da sie tez ta druga droga dojechac obok tego budynku co sie dopiero buduje?? Czy macie tylko ta jedna dojazdowa??

Kiedy sie wprowadzacie?? Czesto bywasz na budowie??

Haha sto pytan do...hahaha

Edytowane przez marienka

Tak, właściwie można tamtędy dojechać, droga kończy się na naszym ogrodzeniu :) ale z boku jest furteczka

Teraz oczywiście dojechać jest ciężko bo ten @#$%^&* właściciel lasu wycinkę drzew zrobił.. (już niedługo ten lasek bez drzew będzie)

ale na spacerek da się przejść.

a wprowadzac się planujemy niebawem.. jutro mąż składa dokumenty w Mińsku o zakończeniu budowy.. może zaczniemy się zwozić w długi weekend :)

a na budowie bywam przynajmniej co drugi dzień.. :)

• 2 weeks później...

:wave:przeprowadzamy się.. zwoziliśmy dziś cały dzień i jeszcze jest tyle, ze hoho..

Pogoda piękna, co? Szczerze mówiąc, wolałabym w ogródku cały dzień spędzić

Ale i tak jestem szczęśliwa :rolleyes:

zdjęcia będą, obiecuję.. ale nie wiem kiedy, tam jeszcze nie mam netu.. a jutro już spać tam chcemy

• 2 weeks później...
Witam.......widzę, że dałaś się namówić na wklejenie zdjęć? Super! Kuchnia prezentuje się pięknie.......zastanawiam się czy nie za jasną farbę kupiłam? :( no trudno! najwyżej poprawię :) a schody? wcale się nie dziwię, że twoja miłość :)

Witaj Meg,

No dałam się namówić, dałam.. chociaż ciągle wstydzę się bałaganu, ale co tam.. zrozumiecie mnie jak mało kto :p

Kolor w kuchni jest moim zdaniem zbyt ciemny, rozjaśni go moja trawiasta tapeta, jak już w końcu ją zamówię i nakleimy..

Witam, jestem nowy na waszym forum (choć czytam je od dłuższego czasu - szczególnie dzienniki z budowy :D).

Chciałbym zapytać, czy udało Ci się przyzwyczaić do koloru elewacji? Czy nadal masz zamiar go zmienić?

Ja jestem strasznym estetą i ogólnie nie lubię współczesnej tendencji do malowania domów na wszelkie róże, beże, żółcienie, czy pomarańcze.

Aczkolwiek Twój dom wygląda pięknie i elegancko w tym pudrowym odcieniu.

:)

• 2 weeks później...
  • 2 months później...
Czesc Ganiu!

Jak sie mieszka?? Co teraz nowego robicie w domku?? Czy juz wszystko pokonczone??

Mieszka się suuuuper.. :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Spokój, cisza, pełen przegląd fauny leśnej.. :rolleyes:

W domu już nic nie robimy, właściwie wszystko gotowe, brakuje co prawda jakiegoś tam oświetlenia, żyrandoli i kinkietów, ale na razie nie mam weny do tego. Z rzeczy budowlanych musimy zrobić jeszcze taras, podjazd i skarpy wokół domu, ale póki co mamy dość budowy.. pewnie się wstrzymamy do wiosny.. :)

Mieszka się suuuuper.. :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Spokój, cisza, pełen przegląd fauny leśnej.. :rolleyes:

W domu już nic nie robimy, właściwie wszystko gotowe, brakuje co prawda jakiegoś tam oświetlenia, żyrandoli i kinkietów, ale na razie nie mam weny do tego. Z rzeczy budowlanych musimy zrobić jeszcze taras, podjazd i skarpy wokół domu, ale póki co mamy dość budowy.. pewnie się wstrzymamy do wiosny.. :)

:o

Człowiek chwileczkę nie zaglądnie a tu już " wszystko gotowe"

Gratulacje.:bye: