Gannia 23.05.2010 18:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 Kasiu dzięki za odwiedziny Fajnie, że ktoś to czyta.. Jestem okropnie zaganiana ostatnio (zaczęłam nową pracę) i w ogóle nie koordynuję budowy, wszystko spadło na barki mojego męża.. Ale dzielny jest i dajemy radę Co do tarasu.. nasz w projekcie miał 250 cm i wydawał się nam za wąski.. pewnie inaczej jest, jak taras jest na płasko z ziemią, u nas jest jednak sporo podniesiony Pewnie by go wystarczyło na nasz użytek, ale przy rozstawionym stole mogłoby być wąsko stale bym się zastanawiała, dlaczego jednak go nie poszerzyliśmy.. no ja tak mam więc woleliśmy już teraz go zmienić. Zresztą zaraz wkleje zdjecia już poprawionego, to zobaczysz różnicę Nie mogę się doczekać, aż Ty zaczniesz budować, mam dla Ciebie tyyyyyle kontaktów z naszej okolicy Pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 30.05.2010 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2010 super domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 30.05.2010 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2010 Hej! Korzystając z pierwszej wolnej niedzieli od... nie pamiętam, chyba miesiąca, musiałam tu wdepnąć. Domek rośnie w oczach. Mam nadzieję, że pogoda nie będzie już przeszkadzała, nam co prawda już nie napada, ale są przecież inni... niech se pada... nocami;), a i to nie za bardzo bo mogą się problemy z dojazdem zrobić. Piękne masz widoki... szczególnie ten tarasowy... Wielkością pomieszczeń się nie przejmuj, ja też jestem troszkę rozczarowana. Wszystko miało być takie wielkie... a jakoś wcale nie jest, chyba, że ja się rozrosłam i straciłam skalę... a łazienka to już w ogóle mnie rozczarowała... u siebie nie piszę, bo chłop przeczyta i będzie marudził, że marudzę, a wstawię dwie umywalki, podwójną kabinę i klopik i... ciasno:confused: Ps. aż wzdrygnęłam się na widok terivy... jak dobrze mieć to już za... Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gannia 30.05.2010 09:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2010 sylvia1 dzięki Arctica, również dziękuję za odwiedziny, wiem jak jesteś zagoniona bo podczytuję Cię regularnie. Jeżeli chodzi o tempo, to Ciebie nie sposób przegonić No juz się troszkę przyzwyczaiłam, że rowarami nie damy rady jeździć po domku, no ale jakoś damy radę.. zresztą nie mamy wyjścia, burzyć i powiększać już nie będziemy A widoki to Ty masz fajne.. gdzie się nie obejrzysz wszystko Twoje Pozdrawiam ciepło i bezdeszczowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 30.05.2010 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2010 Ostatnie zdjęcia cieszą dyrekcję .Piękna pogoda, postępy na budowie i inwestorka zmienia rozmiary stroju. Ho ,Ho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gannia 30.05.2010 12:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2010 Bardzo się cieszę, że dyrekcja ukontentowana Inwestorka również.. bardzo nawet Choć z tą zmianą rozmiaru to nieprędko szanowną dyrekcję dogoni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasioMar 05.06.2010 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2010 Witam słonecznie!Jak budowa po burzy? Wszystko w porządku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gannia 05.06.2010 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2010 Witaj Kasiu.. Nie wiem co na budowie, bo dawno nie byłam Postanowiliśmy odetchnąć trochę i rodzinnie spędzić długi weekend za miastem.. jutro pewnie wieczorkiem zajedziemy A co u Ciebie słychać? Twój dziennik odłogiem leży.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 14.06.2010 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 widze ladny domek no i jaki duzy taras Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gannia 14.06.2010 16:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 A dziękuję Wkleję może potem troszkę zdjęć, to pewnie rozpoznasz coś swojego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 15.06.2010 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 A dziękuję Wkleję może potem troszkę zdjęć, to pewnie rozpoznasz coś swojego to ja mam coś swojego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 15.06.2010 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 A co tu takim szyfrem gadają... Tak, jak się forumuje tylko z doskoku to i nie wiadomo ozochozi:( A czy przypadkiem ktoś, tak, tak Gannia, nie odwracaj się, o Ciebie chodzi nie wytykał komuś, że mu dziennik odłogiem leży???? Dwa tygodnie i nic, nieładnie:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gannia 15.06.2010 19:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 Oj Arctica, no jeśli chodzi o uzupełnianie dziennika to nie powinnaś mi wytykać ; Ni mogę sobie z mulącym się netem poradzić Ale może spróbuję jeszcze raz.. Malutka o Twoje stemple mi chodziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 15.06.2010 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 Ganniuś, kochana... wiem jak to boli... mulący net mam na myśli:)... szczęście, że mi tą antenkę zainstalowali, ale jak przed chwilą tłumaczyłam synkowi jak ma wejść do muratora i czekałam przy telefonie aż mu się kolejne strony otworzą toooo:mad:... ach jak dobrze... Jak jeszcze w domu coś pisałam to najlepiej o 6 rano było;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 24.06.2010 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 ano stemple co nowego na budowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gannia 24.06.2010 16:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 nowego w sumie niewiele, panowie mają tygodniowy przestój ale w poniedziałek ma się więźba zacząć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 25.06.2010 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 no to niezłe tempo macie... skad zalatwiacie drewno? macie jakies tanie dojscie? bo szukam na laty i kontrlaty cos atrakcyjnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gannia 25.06.2010 12:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 mamy po sąsiedzku tartak przecież Zamawiam tam zawsze, mają świetnie zaimpregowane i dobre jakościowo drewno.. i są również atrakcyjni cenowo Właścicielka super, dowozi nawet w ciągu godziny jak jest mus.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 25.06.2010 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 Niektórzy to maja dobrze, a innym to wiatr w oczy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 25.06.2010 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 mamy po sąsiedzku tartak przecież Zamawiam tam zawsze, mają świetnie zaimpregowane i dobre jakościowo drewno.. i są również atrakcyjni cenowo Właścicielka super, dowozi nawet w ciągu godziny jak jest mus.. akurat teraz nie jest atrakcyjna cenowo jesli chodzi o tarcice.. tez bralam od tej milej Pani jak w pewnym momencie braklo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts