Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

WIELKA IMPROWIZACJA skomentuj proszę, liczę na Waszą pomoc

Gannia

Recommended Posts

Kasiu dzięki za odwiedziny :)

Fajnie, że ktoś to czyta..

Jestem okropnie zaganiana ostatnio (zaczęłam nową pracę) i w ogóle nie koordynuję budowy, wszystko spadło na barki mojego męża..

Ale dzielny jest i dajemy radę :)

Co do tarasu.. nasz w projekcie miał 250 cm i wydawał się nam za wąski.. pewnie inaczej jest, jak taras jest na płasko z ziemią, u nas jest jednak sporo podniesiony

Pewnie by go wystarczyło na nasz użytek, ale przy rozstawionym stole mogłoby być wąsko stale bym się zastanawiała, dlaczego jednak go nie poszerzyliśmy.. no ja tak mam ;) więc woleliśmy już teraz go zmienić.

Zresztą zaraz wkleje zdjecia już poprawionego, to zobaczysz różnicę :)

Nie mogę się doczekać, aż Ty zaczniesz budować, mam dla Ciebie tyyyyyle kontaktów z naszej okolicy :)

Pozdrawiam cieplutko :)

• Odpowiedzi 385
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hej! Korzystając z pierwszej wolnej niedzieli od... nie pamiętam, chyba miesiąca, musiałam tu wdepnąć. Domek rośnie w oczach. Mam nadzieję, że pogoda nie będzie już przeszkadzała, nam co prawda już nie napada, ale są przecież inni... niech se pada... nocami;), a i to nie za bardzo bo mogą się problemy z dojazdem zrobić.

Piękne masz widoki... szczególnie ten tarasowy...

Wielkością pomieszczeń się nie przejmuj, ja też jestem troszkę rozczarowana. Wszystko miało być takie wielkie... a jakoś wcale nie jest, chyba, że ja się rozrosłam i straciłam skalę:eek:... a łazienka to już w ogóle mnie rozczarowała... u siebie nie piszę, bo chłop przeczyta i będzie marudził, że marudzę:rolleyes:, a wstawię dwie umywalki, podwójną kabinę i klopik i... ciasno:confused:

Ps. aż wzdrygnęłam się na widok terivy... jak dobrze mieć to już za...:)

Pozdrawiam serdecznie

sylvia1 dzięki :)

Arctica, również dziękuję za odwiedziny, wiem jak jesteś zagoniona bo podczytuję Cię regularnie. Jeżeli chodzi o tempo, to Ciebie nie sposób przegonić :)

No juz się troszkę przyzwyczaiłam, że rowarami nie damy rady jeździć po domku, no ale jakoś damy radę.. zresztą nie mamy wyjścia, burzyć i powiększać już nie będziemy :)

A widoki to Ty masz fajne.. gdzie się nie obejrzysz wszystko Twoje ;)

Pozdrawiam ciepło i bezdeszczowo ;)

• 2 weeks później...

Ganniuś, kochana... wiem jak to boli... mulący net mam na myśli:)...

szczęście, że mi tą antenkę zainstalowali, ale jak przed chwilą tłumaczyłam synkowi jak ma wejść do muratora i czekałam przy telefonie aż mu się kolejne strony otworzą toooo:mad:... ach jak dobrze...

Jak jeszcze w domu coś pisałam to najlepiej o 6 rano było;)

• 2 weeks później...
mamy po sąsiedzku tartak przecież :)

Zamawiam tam zawsze, mają świetnie zaimpregowane i dobre jakościowo drewno.. i są również atrakcyjni cenowo

Właścicielka super, dowozi nawet w ciągu godziny jak jest mus..

akurat teraz nie jest atrakcyjna cenowo jesli chodzi o tarcice.. tez bralam od tej milej Pani jak w pewnym momencie braklo