Gannia 25.06.2010 15:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 akurat teraz nie jest atrakcyjna cenowo jesli chodzi o tarcice.. tez bralam od tej milej Pani jak w pewnym momencie braklo naprawdę? Ja dostałam od niej najtańszą ofertę na więźbę.. drewno też od niej biorę.. mówisz, że ceny podnieśli.. hmm... Zbysiu, za dużo schudłeś to i wiatr Ci przeszkadza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 25.06.2010 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 nie wiem czy podniesli bo teraz potrzebuje co innego niz wczesniej, wiec porownania nie mam, jedynie co moge porownywac z innymi miejscami, Czasem oplaca sie ciagnac z tartaku nie okolicznego tylko np 100km stad... nawet z transportem moze wyjsc taniej. a jak dogadasz sie z sasiadem zeby kupic na spolke to juz w ogole taniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gannia 25.06.2010 18:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 zapewne tak a jak się ma sąsiadów to już w ogóle super.. my nie mamy.. w głuszy się budujemy mam znajomy tartak ale w okolicach Rzeszowa.. wycenę miałam naprawdę po kosztach, ale jak przyszło co do czego to drewna nie mieli.. ech.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 26.06.2010 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2010 Hej! Gratuluję stany surowego otwartego bezdachowego:D... Jeszcze ciut-ciut i przestanie rosnąć Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gannia 27.06.2010 18:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2010 a dziękuję, dziękuję dach może już niebawem, ale i tak Cię nie dogonimy.. toż przecież pędzicie jak szaleni Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 27.06.2010 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2010 a dziękuję, dziękuję dach może już niebawem, ale i tak Cię nie dogonimy.. toż przecież pędzicie jak szaleni Pozdrawiam Niestety czuję inaczej... drepczemy w miejscu... Również pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 03.07.2010 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2010 Jak obiecałam wpadam z wizytą i od razu zapowiadam, że czekam na więźbę!!! Ale masz kawał domiszcza, tutaj powinna być uśmiechnięta buźka, ale gdzieś je wcięło:-))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gannia 03.07.2010 12:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2010 zdjęcia więźby wieczorem wkleję, już jest prawie gotowa dzięki za konsultacje w sprawie wiechy, bo kompletnie nie zrozumiałam podtekstów ekipy poza tym serdecznie podziękuj swojemu mężowi, bardzo nam pomógł dziś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 04.07.2010 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2010 Więźba super!!!! Teraz to dopiero widać kawał domiszcza, tamto wczorajsze odwołuję Mąż się tylko trochę zrewanżował za pomoc przy przenoszeniu mojego mega wielkiego gresu. Do tej pory nie wyszedł z szoku, jak Piotrek mógł nosić po trzy paczki:-) Aniu, po dachu i oknach instalacje, tynki i wylewki. Z tym, że na przykład instalacja podłogówki po tynkach... A drzwi to może wstawcie sobie tymczasowe, jakby co to dysponujemy takimi. Bo moje drzwi trochę ucierpiały od różnych "pożal się boże" fachowców... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gannia 04.07.2010 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2010 dziękuję kochana Teraz czekam aż Ty mnie na budowie odwiedzisz i coś doradzisz? Bo mam mętlik lekki.. Dzięki za wskazówki, choć sama nie wiem jeszcze czy będę miała podłogówkę.. podoba mi się bardzo u Ciebie ciepła podłoga, ale ja się waham nad drewnem/panelami w salonie.. I jak masz jakieś tymczasowe drzwi to my bardzo chętnie tez myślałam, żeby właściwe wstawić na sam koniec, bo fachowcy.. wiadomo.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 05.07.2010 05:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 Jeszcze trochę i domek gotowy.Gratulacje. Ps.Mała uwaga techniczna, ściana szczytowa dobrze aby nie była wyprowadzana do poziomu krokwi. Robi sie wtedy mostek termiczny. Osłania ją tylko dachówka.Na ścianę dobrze jest dać izolację od góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gannia 05.07.2010 17:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 Ps. Mała uwaga techniczna, ściana szczytowa dobrze aby nie była wyprowadzana do poziomu krokwi. Robi sie wtedy mostek termiczny. Osłania ją tylko dachówka. Na ścianę dobrze jest dać izolację od góry. ale jak to nie wyprowadzona? a możesz to tak bardziej dla laika przystępnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 06.07.2010 05:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 mur ściany można zakończyć z górnym lub dolnym poziomem krokwi. Jeżeli jest z dolnym to jest jeszcze miejsce na warstwę ocieplenia. Tak powinno sie zrobic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gannia 06.07.2010 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 Zbysiu, dziękuję bardzo Tak właśnie nasz inspektor kazał zrobić, więc jestem tym bardziej spokojna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 07.07.2010 05:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 Zbysiu, dziękuję bardzo Tak właśnie nasz inspektor kazał zrobić, więc jestem tym bardziej spokojna To dobrze. Na zdjęciach nie bardzo było widać. Powodzenia dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 14.07.2010 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 Budują się, na urlopy jeżdżą, samochody zmieniają ..... trzeba nasłać US. Udanej pogody na urlopie życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 19.07.2010 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 To ja teraz czekam na zdjęcia dachu. Jak już się "yplażujesz " to wrzuć jaki dach będzie, bo ciekawa jestem ogromnie:) i nie spal się na skwareczek nad gorącym Bałtykiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gannia 02.08.2010 16:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2010 Naplażowałam się i wróciłam już znad gorącego Bałtyku Tak gorącego, że nawet ja się kąpałam kilka razy, a trzeba wiedzieć, że dla mnie zawsze jest za zimna woda Dach się ma robić od jutra, niestety urlop przeszedł na oczekiwaniu na materiał.. a miałam nadzieję, że przyjedziemy i dach już będzie gotowy Renka, tak się nadumałam nad kolorami, tak wymyślałam.. że wymyśliłam.. dach będzie ceglasty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 02.08.2010 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2010 Widzisz jakie owocne wczasy... kolor najładniejszy z możliwych wybrałaś Pozdrawiam, papa:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 03.08.2010 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2010 to teraz poprosimy troche fotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts