Zbigniew100 14.08.2010 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2010 Gratuluję dachu. Drobne detale też są ważne . Dodają uroku . Piękny dach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 19.08.2010 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 i dach już i szambo... elegancko...podziel sie namiarami na szambo i od razu kwotą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gannia 19.08.2010 11:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 Ty też masz już piękny dach Przedwczoraj przejeżdżałam obok Ciebie szukając skrótu do swojej posiadłości Namiary na szambo daję na pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 20.08.2010 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 Witam, przyszłam sie przywitać i popodziwiać wasz domek - ŚLICZNY!!! A jakie widoki......no, no pozazdrościć tylko !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 20.08.2010 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 Gannia!!! Masz najładniejszą blaszkę pod słońcem:lol: cuś mi ona przypomina:rolleyes: Pozdrawiam serdecznie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gannia 20.08.2010 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 Dziękuję dziewczynki Meg witaj! Bardzo się cieszę, że mnie odwiedziłaś Domek dopiero będzie śliczny, ale już coś widać.. najbardziej wkurzały mnie te zostawione fundamenty na zimę.. a tak to chociaż widać, że jest domem Widoki.. no cóż, pewnie zaraz właściciel lasu znowu wytnie sporo drzew, bo dojazd do jego działki będzie utrudniony po naszym ogrodzeniu a przecież po co normalną droga jeździć Arctica, prawda, że blaszka piękna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 23.08.2010 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2010 (edytowane) Ty też masz już piękny dach Przedwczoraj przejeżdżałam obok Ciebie szukając skrótu do swojej posiadłości Namiary na szambo daję na pw dzięki za szambo był samochód na działce? wczoraj jechałam po naszej okolicy, ale nie umiem zlokalizować Twojego domku, jakoś słupy mi się rozjechały chyba podawałaś mi nazwę ulicy, muszę zerknąć. odnalazłam wiadomość od Ciebie z ulicą, i nawet Zumi mi nie podpowiedziało. no nic. jak będziesz widziała czerwony malutki samochód to wpadaj Edytowane 23 Sierpnia 2010 przez Malutka_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gannia 23.08.2010 06:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2010 Malutka_ samochodu nie było wtedy.. zamknięte na głucho.. mamy do siebie naprawdę bliziutko... Ja co prawda nie mam jeszcze adresu a nawet nazwy ulicy nie mam, ale jakby coś to wytłumaczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 23.08.2010 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2010 Arctica, prawda, że blaszka piękna? A jak myślisz??? Ps. mam tą samą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gannia 23.08.2010 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2010 tak mi się właśnie wydawało.. choć zdjęcia z pewnej odległości zrobiłaś No mówię, że gust mamy podobny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 23.08.2010 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2010 Malutka_ samochodu nie było wtedy.. zamknięte na głucho.. mamy do siebie naprawdę bliziutko... Ja co prawda nie mam jeszcze adresu a nawet nazwy ulicy nie mam, ale jakby coś to wytłumaczę to napisz mi na PW, to bede miala jak bede szla z dzieciakami na spacer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 27.08.2010 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 Hej, przeczytałam właśnie pierwszy post w dzienniku i pochwale się, że już widzę różnicę między cementem a betonem ................poza tym każdy mówi co innego, i mam taki zakręt w głowie, że nie wiem na które rozwiązanie się zdecydować Do tej pory nie wiem, czy będziemy mieli gaz i jak mam zaprojektować ogrzewanie Co to na Ciebie ? Trudno, a mówił ktoś ,że będzie łatwo ? Trzeba zapytać znajomych. Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gannia 28.08.2010 11:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2010 dzięki Zbysiu no jakiś kryzys budowlany mam ostatnio Ogrodzenie idzie jak po grudzie.. na budowie sporo rzeczy wyszło, które powinniśmy zrobić na etapie fundamentów, ale się nie wiedziało/zapomniało/posłuchało innych Troszkę jeszcze pogłębia to fakt, że inne sprawy, zawodowe, nam się mocno posypały i nie wiem co to będzie.. No ale trzeba przeć do przodu Trzymajcie kciuki, aby nasza gmina dostała dotację z Unii, wtedy nam sfinansują kolektory słoneczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 29.08.2010 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2010 Wpadłam się przywitać !! śliczny domeczek budujecie, będę oczywiście kibicować!!! .......i nie żałuj, że nie budujesz z bala.......bo dzieki temu rozróżniasz cement od betonu!!!:) ....... a ja nadal nie odrózniam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 31.08.2010 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 daj znac jakie są wyniki castingu??? .......wybraliście ..głównego elektryka, hydraulika ?? pisz co nowego!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gannia 31.08.2010 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 casting na elektryka trwa poziom jest bardzo wysoki, więc jury ma spory problem.. ale obrady trwają hydraulik powiedział, że dopiero po tynkach może wejść.. albo jakiś dziwny, albo ja się nie znam.. może poszukać innego.. dziś był Pan od rekuperacji i gwc, mam nadzieję, że wykaże rozsądek przy ofercie, bo bardzo mi się spodobał (w sensie, że jego wiedza, sugestie i pomysły, a nie, że coś innego) poza tym robi się ogrodzenie i robi się.. już z miesiąc będzie chyba.. Kala, pokazałam swojemu małżowi jak Twój zdolny chłop poddasze ocieplił.. stwierdził, że on też to sam zrobi trochę połechtać męskie ego nie zaszkodzi Ech, jak te wakacje zleciały.. od jutra znowu szkoła, lekcje problemy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 01.09.2010 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 czyli ten nasz odpadł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gannia 01.09.2010 18:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 czyli ten nasz odpadł? Nie kochana, ten Wasz póki co prowadzi Jutro podejmiemy decyzję.. bo mam już dosyć tego typu wyborów.. wolałabym kafelki do łazienki wybierać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 03.09.2010 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 No to jadę... do Ciebie:wiggle:... na grzyby:rolleyes:...uwielbiam zbierać... normalnie obejrzałam Twoje zdjęcia i od razu kombinuję jakby tu starego wyciągnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 03.09.2010 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 casting na elektryka trwa poziom jest bardzo wysoki, więc jury ma spory problem.. ale obrady trwają hydraulik powiedział, że dopiero po tynkach może wejść.. albo jakiś dziwny, albo ja się nie znam.. może poszukać innego.. dziś był Pan od rekuperacji i gwc, mam nadzieję, że wykaże rozsądek przy ofercie, bo bardzo mi się spodobał (w sensie, że jego wiedza, sugestie i pomysły, a nie, że coś innego) poza tym robi się ogrodzenie i robi się.. już z miesiąc będzie chyba.. Kala, pokazałam swojemu małżowi jak Twój zdolny chłop poddasze ocieplił.. stwierdził, że on też to sam zrobi trochę połechtać męskie ego nie zaszkodzi Ech, jak te wakacje zleciały.. od jutra znowu szkoła, lekcje problemy.. he he...no to ciesze sie, że przyczyniłam sie do mobilizacji Twojego męża :) .....a płotem to Ty sie nie martw.......miesiąc to nie tak źle;) my zamawialiśmy deski na płot w maju..........i dopiero teraz przywieźli:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts