Gannia 03.09.2010 18:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 Arctica zapraszam Ja do tej pory nie wiedziałam, że lubię zbierać, ale taka jakaś pazerność mnie ogarnęła na te grzyby, że aż się zdziwiłam Jeden miejscowy ma mi pokazać swoje grzybne miejsca .. kupiłam właśnie na allegro kaloszki i będę chodzić po lesie Kala, ale ja mam zwykłe ogrodzenie.. siatka i podmurówka.. co prawda od razu się dla kilkorga sąsiadów robi, no ale mimo wszystko.. Twój płot za to bedzie cuuudny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 04.09.2010 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2010 wybrałam się na spacerek usypiając małą w wózku. Panowie dzielnie walczyli z betoniarką. no to mamy rzut beretem do siebie a gdzież to miejsce grzybowe? obok w lasku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gannia 04.09.2010 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2010 Część grzybków to u mnie na działce pod sosenkami, a reszta faktycznie w tym małym lesie a o której byłaś? Bo my byliśmy między 15 a 16 Musimy się kiedyś konkretnie umówić, bo w końcu się nigdy nie spotkamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 06.09.2010 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2010 ja szlam ok 11-12 mamy taaaaaaaaak daleko do siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 01.10.2010 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2010 Dzień dobry.Pracując pracowicie w pracy przeczytałam od deski do deski dziennik i jestem pod ogromnym wrażeniem.Dom cudowny a roboty idą jak po maśle (mimo takich tam chwilkowych kłopotów).U mnie nie ma już takich sukcesów i postępów wielkich - za to wychodzą babole - systematycznie i bezlitośnie. A wykonawcy? - no cóż mają mnie głęboko w d......... czterech literach i nawet telefonów nie odbierają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gannia 01.10.2010 12:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2010 Cześć sipatka dzięki za wizytę No niestety, budowa jest ciężką sprawą i tak naprawdę należy przyjąć sobie jakiś margines błędu, nie będzie idealnie nigdy ja do tej pory (odpukać!!!) miałam szczęście do ekip, choć nerwy były i płacz i zgrzytanie zębami, ale w sumie póki co jest ok Na pewno nauczyłam się pokory i pozbyłam naiwności.. że ludzie są uczciwi i że im zależy.. zawsze wszystko jest cudownie przed wypłatą, potem mają Cię gdzieś zaraz lecę do Ciebie z rewizytą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 01.10.2010 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2010 To kiedy przeprowadzka Okna ? Zamurować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 01.10.2010 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2010 Taki post długi spłodziłam i coś nacisnęłam i mi zniknęło. A niech to gęś kopnie ....No to krótko - dzięki za pochwały - ty tak obficie - a ja tak skromnie - ale jakbym miała chwalić to co mnie zachwyca to by mi i nocy zabrakło. Powodzenia w dalszym ciągu budowania. Ja teraz przez lata upiększać będę. Tylko co można zrobić jak się nie ma już wcale kasiorki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gannia 02.10.2010 06:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2010 Sipatko my tez nie mamy kasiory już... tzn mamy, ale mniej niż myśleliśmy, że będziemy mieli na tym etapie Także teraz oszczędzamy na czym się da, no i niestety pewnie ucierpi na tym mój ogródek ... chciałam wsadzić tej jesieni jeszcze jakieś krzaczki, np tuje.. ale nie wiem czy się wyrobimy.. Pytanko mam - czy tuje takie małe (ok 15 cm), jednoroczne, to można od razu do ziemi? Czy w pomieszczeniu trzymać je trzeba? Kupiłabym takie małe, bo są tanieee.. a że potrzebuję ok 150 sztuk, to już się robi kasa.. ;/ aha i jak to się sadzi? Jakaś kora czy coś? No nie znam się kompletnie.. Chciałam się jeszcze pochwalić, że okna będę miała w poniedziałek.. ech to forum działa cuda, wystarczy się poskarzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 03.10.2010 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2010 Co to za okolica ? To co będzie z oknami ? Jeszcze gotowi je wyrwać z muru. Robotnicy ? Może sprzedali bramy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 11.10.2010 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2010 własnie doczytalam, że rąbneli Wam brame??????? noż ku .....!!!!!!!!!!! co za chamstwo !!!!! Zbigniew ma racje........może to robotnicy sprzedali brame??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gannia 11.10.2010 19:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2010 Kala, może i robotnicy, nie wiem.. wydaje mi się, że nie ale pewności nie mam.. co prawda nikogo za rękę nie złapałam, ale już i zaufania do nich nie mam.. tak czy siak w tym tygodniu ich żegnamy.. Jutro wkleję kilka nowych zdjęć, troszkę się dzieje znowu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 12.10.2010 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2010 O kurka wodna bramę wam zwinęli. coś okropnego. Taką ładną bramę, no draństwo nie z tej ziemi !!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasioMar 21.10.2010 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 My też mamy w planach 20 cm styro - tyle mamy w projekcie. Z tą bramą to takie świństwo, że aż brak słów Pozdrawiam serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gannia 21.10.2010 17:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 Bramy już w miarę przebolałam, ale wkurza mnie to strasznie ile razy o tym pomyślę Teraz mam mega doła z powodu okien i tego, że mam wstrzymane inne prace (tynki) z tego powodu Kasiu, ale w podstawowym projekcie macie tyle styro? Czy w tym energooszczędnym? Bo my w tym drugim.. i jeszcze 30 cm wełny na poddaszu No i zapraszam znowu do nas jak będziecie w okolicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasioMar 21.10.2010 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 Dzięki:) Będziemy dzwonic!W projekcie po zmianach. Ja chciałam 25 ale architekt przekonał nas, że nie ma potrzeby aż tyle. No zobaczymy... Z oknami to rzeczywiście zmartwienie:(Nie wiem czy Cię to pocieszy, ale już wiem, że może byc gorzej:To było rok temu.Nasi znajomi mieli zamówione okna na wrzesień. Zamiast okien dostali wiadomośc, że fabryka się spaliła!Na szczęście firma była ubezpieczona, ale zanim znowu ruszyli z produkcją, minęły 2 miesiące.W listopadzie okna przyjechały i... wtedy się okazało, że częśc z nich jest do wymiany, bo źle wymierzone... Jak słucham i czytam co może się przytrafic, to dostaję gęsiej skórki ze strachu!Fahofcy, złodzieje, pomyłki i straszni sąsiedzi...Tylko podziwiac, że jednak te domy rosną! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gannia 21.10.2010 18:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 Oj, to faktycznie znajomi mieli problem Ale najważniejsze, że dobrze się skończyło.. choć nerwów pewnie się najedli.. Kasiu, nie ma co się nastawiać, że będzie źle Fachofców coraz mniej, uczciwi i rzetelni specjaliści powrócili do kraju, tylko czekają na zlecenia Choć ostatnio znalazłam kartkę na budowie " Chydrałulik poleca się.. " i nr telefonu Zaczyna mnie przerażać ta nadchodząca zima.. już ponoć pod koniec października mają byc mrozy.. a ja jeszcze chcę wylewki zrobić.. Ale trudno, nie przeskoczymy tego.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasioMar 21.10.2010 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 My wreszcie mamy kredyt i kierownika. Teraz szukamy ekipy. Fajny piesek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 21.10.2010 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 Fajny piesek.Powodzenia z oknami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domowa 30.10.2010 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2010 Witam Ganniu:):) jeszcze nie miałam przyjemności gościć w Twoich pieknych , progach więc na Pierwszą wizytę przynoszęhttp://img202.imageshack.us/img202/2552/petitepumpkin175197.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts