Gannia 30.10.2010 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2010 Witaj Bardzo dziękuję za odwiedziny i za prezent Kiedy będę się mogła udać z rewizytą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gannia 30.10.2010 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2010 My wreszcie mamy kredyt i kierownika. Kierownika wiem, że mamy wspólnego Mówił, że ceny masakryczne dostaliście.. ale że macie fajną działkę widzisz jak ja wszystko wiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domowa 30.10.2010 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2010 Kiedy będę się mogła udać z rewizytą? mam nadzieję , ze już niebawem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domowa 31.10.2010 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2010 Piękności:) Jasno i domek nabrał innego koloru:) Czekam na dalsze efekty:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emilus18 31.10.2010 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2010 Witaj, Za tą bramę to bym zabiła tych sk*&^%$SS^%%$!!! jak tak można??? Człowiek ciężko haruje żeby cokolwiek mieć a taki (...) sobie tak normalnie przychodzi i bierze:evil: Normalnie niedobrze mi!! Przejścia też mieliście niezłe, ale najważniejsze że domek stoi i powoli bedzie się wykańczał Ślicznie będzie wyglądał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gannia 31.10.2010 18:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2010 dziękuję Wam Emilus też miałam ochotę tłuc kogoś za te bramy, no ale nie miałam kogo Z policji przyszło pismo, że prowadzą śledztwo, ale czy coś to nie jestem przekonana Już mi przeszło i nawet doła pokonałam.. co nas nie zabije.. itd Dziękuję za wizytę i idę zobaczyć Twój dziennik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasioMar 08.11.2010 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 Kierownika wiem, że mamy wspólnego Mówił, że ceny masakryczne dostaliście.. ale że macie fajną działkę widzisz jak ja wszystko wiem? Rzeczywiście, wiesz wszystko:) Ale Wy to już zaraz kończycie, nie? Ależ Ci zazdraszczam; tfu, tfu, żeby nie zapeszyć. Pięknie Twój domek wygląda! Malutka już pewnie się pyta o kolor swojego pokoju i gdzie będzie łóżeczko:) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gannia 08.11.2010 15:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 Oj kochana, do zakończenia jeszcze sporo zostało... bardziej niż sporo ale co to dla nas, damy radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasioMar 08.11.2010 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 A gdzie obiecane zdjęcia? Już wiem. Chcesz nas zmusić do pisania! Ale bądź pewna, że nawet jak nie ma czasu, to i tak chociaż na chwilę zaglądam, co u Was nowego:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 11.11.2010 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 no kochana.......Zbyszek miał racje.........postępy widać!!!....i jest czego gratulować!!:) tynki cudne........a najpiekniejszy jest piesek, który pilnuje Twojego domku!!! cudny jest!!:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 11.11.2010 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 Zajrzałam i od razu cały dziennik przeczytałam. I naprawdę widać postępy przez ten rok! Piesek cudny, zgadzam się z Kalą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 11.11.2010 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 sure........depczesz mi po piętach :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 11.11.2010 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 sure........depczesz mi po piętach :) No, tak jakoś wyszło, ale zrobiłam sobie przerwę na "relaks" w ogrodzie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 18.11.2010 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2010 Cześć Aniu, Och dawno mnie u Ciebie nie było... na szczęście tylko w komentarzach, bo w rzeczywistości mam ogląd dość aktualny. Jednak przy waszym tempie powinnam zaglądać częściej Tynki piękne miałaś rację, że takie jaśniutkie... Super, tylko tak dalej, a zacznę się szykować na parapetówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gannia 18.11.2010 17:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2010 O jak mi miło, że ktoś do mnie zagląda Sama bardzo zaniedbałam dziennik Dziękuję za pochwały i zapraszam częściej.. a na parapetówę zbierajcie siły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasioMar 21.11.2010 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2010 O jak mi miło, że ktoś do mnie zagląda Sama bardzo zaniedbałam dziennik Dziękuję za pochwały i zapraszam częściej.. a na parapetówę zbierajcie siły No pewnie, że zagląda. Tynki cudne! Węże od rekuperacji też! Jakie to są tynki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gannia 22.11.2010 18:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2010 Kasiu, tynki gipsowe z agregatu A rury - jak to rury.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasioMar 25.11.2010 05:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 Co tam słychać na Ganniowej budowie?Pewnie jesteś strasznie zabiegana, ale skrobnij coś.Czekamy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gannia 26.11.2010 09:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 Hej, No zabiegana jestem bardzo ostatnio, zaczęłam nowa pracę, więc budowa zeszła na dalszy plan jakby.. Ale dzieje się, dzieje.. Już w poniedziałek zaczynają robić nam instalacje co, dostałam ofertę na kaloryfery, szukamy pieca również Jeszcze tylko to i wylewki i zacznie się cudowny etap wykończeniówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 02.12.2010 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 Cześć Kochana, Robią się instalacje, czy się jeszcze nie odkopaliście na budowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts