Gannia 03.12.2010 15:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 Cześć Robią się, robią Co prawda lekko mróz panom od c.o przeszkadza, ale co tam.. dadzą radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domowa 05.12.2010 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2010 prezentów bez liku, pierników w trzewiku, spełnienia marzeń i dla serca wrażeń z mikołajowym pozdrowieniem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gannia 06.12.2010 09:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 Ojej, już Święta zaraz Ależ ten czas szybko leci.. Bardzo dziękuję Kingo za życzenia Nie odzywam się, bo komputer mi się rozsypał w domu a tak z pracy to wiesz.. tak nie bardzo A w temacie to hydraulicy przyjdą w środę.. mam zrobione na razie ogrzewanie podłogowe w kuchni.. dziś przychodzi pan z pier... Polbanku na wycenę, bo chcemy kolejną transzę.. więc kciuki mile widziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domowa 06.12.2010 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 Tak tak kochana, już święta za pasem!!!:) mam nadzieję , że wszystko poszło dobrze z kolejną transzą - w końcu mikołaj więc musi być łaskawy;)pozdrawiam cieplutko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasioMar 08.12.2010 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 Kciuki trzymam. Już? Bardzo Ci dziękuję, Ganniu za wczorajszą pomoc.Jesteś kochana!Po wczorajszych rewelacjach nie miała już zupełnie czasu i głowy, żeby usiąść do kompa.Mam nadzieję, że dzisiaj trochę nadrobię. Pozdrawiam serdecznie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika i lukasz 08.12.2010 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 Ale śliczynie pies Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 08.12.2010 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 Jaki pies ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika i lukasz 09.12.2010 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 Gannia - Wielka Improwizacja - wpis 21-10-201 duży śliniący i sliczny pies Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domowa 21.12.2010 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2010 Ganniu mam nadzieję , że pomimo tych trudności z kompem będziesz miała wesołe i rodzinne święta . Życzę CI dalszych sukcesów budowlanych i spełnienia najskrytszych marzeń w 2011 roku:) http://img705.imageshack.us/img705/3978/111jc.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gannia 22.12.2010 07:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2010 Dziękuję Wam wszystkim za kciuki a przede wszystkim za zaglądanie do mnie tutaj Polbank przesłał kase "bez szemrania" więc o jeden problem mniej Mamy zrobione już c.o, tylko czekamy na piec - zdecydowaliśmy się na piec EKO MAX 3 firmy Berski. Na ekogroszek, pelet itd bo niestety z gazem ciągle wielka niewiadoma no trudno.. Wczoraj zamontowano nam bramy garażowe, więc mam domek juz zamkniety w 100% - jeszcze tylko drzwi tymczasowe czekaja na wymiane na ostateczne ale to już jakoś w styczniu zamówię Kupiłam sobie też kuchnię no trochę zbyt wcześnie ale promocja była Zdjęć nie ma bo.. oddałam komputer do naprawy i wymienili mi dysk twardy - ponieważ to była naprawa gwarancyjna, po prostu wsadzili nowy bez odzyskania danych.. nawet mnie nie powiadomili o tym, że mój stary dysk wysyłają na przemiał Straciłam wszystko z kilku ładnych lat - kosztorysy moje, zdjęcia wszystkie (np mojej córki po urodzeniu) i kupę maili, kontaktów itd Wiem, powinnam robić kopię zapasową - ale kto przypuszczał, że nowy komputer się zepsuje Moja sunia bardzo dziękuje za pochwały juz nie jest sama, bo kilka tygodni temu adoptowaliśmy ze schroniska suczkę owczarkopodobną, chudą jak nieszczęście.. po początkowych walkach, suczki się dogadały, śpią w jednej budzie a nowa nabrała ciałka i z wdzięczności jest wspaniałym stróżem Także tyle u nas.. dziękuję za życzenia świąteczne, za miłe telefony, maile i smski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 23.12.2010 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2010 http://smyki.pl/domeny/smyki.pl/filipek2006r/upload/stajenka.jpg Niech te radosne Święta będą dla Ciebie szczęśliwe,niech przyniosą miłość, wiarę i nadziejęoraz dużo, dużo dobrego, dla całej rodziny, w Nowym Roku, życzy Zbigniewhttp://www.emotka.pl/emotikony/swieta/88.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 23.12.2010 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2010 http://i51.tinypic.com/2r6d2lh.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasioMar 24.12.2010 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2010 Spokojnych i radosnych Świąt Bożego Narodzenia, sukcesów i osiągnięć w nadchodzącym roku a także jak najwięcej uśmiechu!!! życzy Kasia!http://images43.fotosik.pl/483/6fc45fabd663e061.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 27.12.2010 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2010 spóźnione......ale od serca:) http://lh6.ggpht.com/_QziNhVXF5qI/Sy-x1XGJVtI/AAAAAAAAFVg/pte9RVyNMUw/2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gannia 27.12.2010 19:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2010 Bardzo, bardzo Wam dziękuję za wspaniałe życzenia Jednoczesnie strasznie przepraszam, że nikomu nie "pożyczyłam" ale w tym roku święta niestety pozostały bez tej cudownej, świątecznej atmosfery, bez pierniczków.. tylko czasobrak, nerwy i zmęczenie No ale mam nadzieję, że to tylko w tym roku tak i przyszłe święta już w nowym domku spędzimy Jutro przyjeżdża piec, trzymajcie kciuki, aby samochód dojechał i nie utknął w tej naszej drodze rozjechanej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 28.12.2010 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2010 Jutro przyjeżdża piec, trzymajcie kciuki, aby samochód dojechał i nie utknął w tej naszej drodze rozjechanej A co to , u was nie ma asfaltu zimowego. U mnie -11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gannia 28.12.2010 14:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2010 Zbysiu, gmina uznała za zbytek utwardzenie naszej drogi dojazdowej Przez naszą budowę, oraz budowę sąsiadującą z cudnej, wąskiej polnej dróżki zrobiła się wielka, rozjeżdżona błotnista breja Piec dojechał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 28.12.2010 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2010 No to już za chwileczkę, już za momencik.... zrobi się ciepło na... a właśnie, napisz mi na priv jaki będziecie mieli adres, bo już wkrótce będziemy wybierać się z wizytą nie do R. tylko do (...) A chwaliłam ci się, że wszyscy zachorowaliśmy na grypę żołądkową. Najpierw Paweł, potem Jaś a na końcu ja:mad: Już jesteśmy w domu, bo najlepiej kurować się u siebie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gannia 28.12.2010 18:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2010 a właśnie, napisz mi na priv jaki będziecie mieli adres, bo już wkrótce będziemy wybierać się z wizytą nie do R. tylko do (...) No tego właśnie jeszcze nie wiem, jaki będziemy mieć adres przecież nam nawet jeszcze nie nazwano ulicy co do grypy żołądkowej.. zaczęło się od naszego teścia.. przywiózł ją ponoć z Bełchatowa, potem zachorował mój Kuba, Majka w wigilię, a my z P w drugi dzień świąt.. więc na Was też padło.. przykro mi bardzo mam nadzieję, że troszkę lepiej się czujecie już, my dopiero dziś czujemy się w miarę ok Instalacja c.o w pierwszym tygodniu stycznia.. potem kilka dni się pogrzeje i robimy wylewki, o ile mrozy zelżeją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 29.12.2010 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2010 Na szczęście już dobrze i mamy boskie ferie:cool: To będziesz miała niespodziankę z tym adresem!!! Planujesz złożyć propozycję nazwy do gminy? Bo jeszcze dostaniecie nazwę od sasa... Na pocieszenie, że już po świętach wkleję Ci Bożonarodzeniowego Janioła rękodzieło Jasia http://lh4.ggpht.com/_WP-BD9MqS8o/TRaAiqSzEHI/AAAAAAAAB1c/yWoI-E08MJk/s640/DSCN4352.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts