Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

WIELKA IMPROWIZACJA skomentuj proszę, liczę na Waszą pomoc

Gannia

Recommended Posts

• Odpowiedzi 385
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ojej, już Święta zaraz :eek:

Ależ ten czas szybko leci..

Bardzo dziękuję Kingo za życzenia :D

Nie odzywam się, bo komputer mi się rozsypał w domu a tak z pracy to wiesz.. tak nie bardzo ;)

A w temacie to hydraulicy przyjdą w środę.. mam zrobione na razie ogrzewanie podłogowe w kuchni..

dziś przychodzi pan z pier... Polbanku na wycenę, bo chcemy kolejną transzę.. więc kciuki mile widziane :cool:

• 2 weeks później...

Dziękuję Wam wszystkim za kciuki a przede wszystkim za zaglądanie do mnie tutaj :)

Polbank przesłał kase "bez szemrania" więc o jeden problem mniej :D

Mamy zrobione już c.o, tylko czekamy na piec - zdecydowaliśmy się na piec EKO MAX 3 firmy Berski. Na ekogroszek, pelet itd bo niestety z gazem ciągle wielka niewiadoma :( no trudno..

Wczoraj zamontowano nam bramy garażowe, więc mam domek juz zamkniety w 100% - jeszcze tylko drzwi tymczasowe czekaja na wymiane na ostateczne ale to już jakoś w styczniu zamówię :yes:

Kupiłam sobie też kuchnię :lol2: no trochę zbyt wcześnie ale promocja była :p

Zdjęć nie ma bo.. oddałam komputer do naprawy i wymienili mi dysk twardy - ponieważ to była naprawa gwarancyjna, po prostu wsadzili nowy bez odzyskania danych.. nawet mnie nie powiadomili o tym, że mój stary dysk wysyłają na przemiał :mad:

Straciłam wszystko z kilku ładnych lat - kosztorysy moje, zdjęcia wszystkie (np mojej córki po urodzeniu) i kupę maili, kontaktów itd

Wiem, powinnam robić kopię zapasową - ale kto przypuszczał, że nowy komputer się zepsuje :bash:

Moja sunia bardzo dziękuje za pochwały :D juz nie jest sama, bo kilka tygodni temu adoptowaliśmy ze schroniska suczkę owczarkopodobną, chudą jak nieszczęście.. po początkowych walkach, suczki się dogadały, śpią w jednej budzie a nowa nabrała ciałka i z wdzięczności jest wspaniałym stróżem

:D

Także tyle u nas.. dziękuję za życzenia świąteczne, za miłe telefony, maile i smski :)

http://smyki.pl/domeny/smyki.pl/filipek2006r/upload/stajenka.jpg

Niech te radosne Święta będą dla Ciebie szczęśliwe,

niech przyniosą miłość, wiarę i nadzieję

oraz dużo, dużo dobrego, dla całej rodziny, w Nowym Roku,

życzy Zbigniew

http://www.emotka.pl/emotikony/swieta/88.gif

Bardzo, bardzo Wam dziękuję za wspaniałe życzenia :)

Jednoczesnie strasznie przepraszam, że nikomu nie "pożyczyłam" ale w tym roku święta niestety pozostały bez tej cudownej, świątecznej atmosfery, bez pierniczków.. tylko czasobrak, nerwy i zmęczenie :(

No ale mam nadzieję, że to tylko w tym roku tak i przyszłe święta już w nowym domku spędzimy :cool:

Jutro przyjeżdża piec, trzymajcie kciuki, aby samochód dojechał i nie utknął w tej naszej drodze rozjechanej :mad:

No to już za chwileczkę, już za momencik.... zrobi się ciepło na... a właśnie, napisz mi na priv jaki będziecie mieli adres, bo już wkrótce będziemy wybierać się z wizytą nie do R. tylko do (...) A chwaliłam ci się, że wszyscy zachorowaliśmy na grypę żołądkową. Najpierw Paweł, potem Jaś a na końcu ja:mad: Już jesteśmy w domu, bo najlepiej kurować się u siebie...

a właśnie, napisz mi na priv jaki będziecie mieli adres, bo już wkrótce będziemy wybierać się z wizytą nie do R. tylko do (...)

No tego właśnie jeszcze nie wiem, jaki będziemy mieć adres :lol2: przecież nam nawet jeszcze nie nazwano ulicy :p

co do grypy żołądkowej.. zaczęło się od naszego teścia.. przywiózł ją ponoć z Bełchatowa, potem zachorował mój Kuba, Majka w wigilię, a my z P w drugi dzień świąt.. więc na Was też padło.. przykro mi bardzo :( mam nadzieję, że troszkę lepiej się czujecie już, my dopiero dziś czujemy się w miarę ok :(

Instalacja c.o w pierwszym tygodniu stycznia.. potem kilka dni się pogrzeje i robimy wylewki, o ile mrozy zelżeją :yes:

Na szczęście już dobrze i mamy boskie ferie:cool: To będziesz miała niespodziankę z tym adresem!!! Planujesz złożyć propozycję nazwy do gminy? Bo jeszcze dostaniecie nazwę od sasa... Na pocieszenie, że już po świętach wkleję Ci Bożonarodzeniowego Janioła rękodzieło Jasia :yes:

http://lh4.ggpht.com/_WP-BD9MqS8o/TRaAiqSzEHI/AAAAAAAAB1c/yWoI-E08MJk/s640/DSCN4352.JPG