Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

WIELKA IMPROWIZACJA skomentuj proszę, liczę na Waszą pomoc

Gannia

Recommended Posts

J

A braku zdjęć trudno wybaczyć... oj trudno:rolleyes:... chociaż byś te bzy uwieczniła :wiggle:

Na trawkę jeszcze poczekasz.... za dwa tygodnie powinno już być widać igiełki... jak będzie padać:) bo jak nie to nasionka poczekają na bardziej sprzyjające warunki:lol:

zdjęcia będą :) po weekendzie.. :D

a co do trawki to mnie uspokoiłaś, bo myślałam, ze tydzień i starczy :oops: bzy to na razie takie badyle same, choć już cos tam wypuszczają..

jeszcze się wiele muszę nauczyć ;)

Zbysiu, no czas leci.. już bym miała skończone, ale czekam na ekipę.. mam taką zaufaną i innej nie chcę

a to dopiero pod koniec czerwca będą..

przekażę im Twoje wskazówki, dzięki :hug:

• 2 weeks później...
  • Odpowiedzi 385
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

• 3 months później...

Cześć Kala,

Jak miło, że ktoś mnie jeszcze pamięta :)

Na budowie nie słuchac nic, czekamy w dalszym ciągu na ekipę, mam nadzieję, że do końca sierpnia się pojawią

Czekmy także na kredyt, po kilkumiesiecznych perturbacjach, chyba widać światełko w tunelu ;)

Póki co jedziemy na urlop.. tam gdzie słońce grzeje latem, tak jak to być powinno :cool:

• 4 weeks później...

oj nie, wróciliśmy z Włoch, podpisaliśmy nowa umowę krdytową (będę teraz należała do społeczności pilnie obserwującej kurs franciszka) :)

Na budowie trwają prace ogrodowe - kosimy, wyrównujemy, siejemy trawę w łyse miejsca

Niewiele, ale co zrobić.. jeszcze trochę poczekamy na poważne prace ;)

• 3 months później...

Witaj

dobrze że wróciłaś do dziennika dziś ;) będzie mam nadzieje co czytać . Kolorem się tak bardzo nie martw , może przez zimę "ściemnieje -- zjaśnieje " w wiosennym słońcu będzie wyglądał lepiej :) i zobacz jakiego dobrego masz męża nie krzyczy - "że nie wiesz co chcesz - że sama wybierałaś "itd tylko że za jakiś czas się przemaluje - więcej optymizmu ci życzę :)

• 1 month później...
  • 2 weeks później...
  • 3 weeks później...

Łojej, ale nie krzycz! ;)

Zdjęcie nie wiem czemu niedostępne, na pewno było oglądane, bo kilka osób skomentowało je na gg

Poprawiłam linka, powinno być ok teraz.. zresztą zobaczysz niebawem na żywo ;)

Swoje typy powklejam, jak się ogarnę trochę, póki co mam jeden wielki zamęt w głowie..

Edytowane przez Gannia

• 2 weeks później...
Juz mam pierwsze "schody" - wymarzyłam sobie jedną z łazienek czarno czerwoną i nijak mi tam nie pasuje biała miska sedesowa. Kolorowej ceramiki jest na rynku bardzo mało a jak już to obłędnie droga..

No nic, myślę dalej..

Widziałaś ich ofertę:

http://allegro.pl/listing/user.php/run?us_id=15563423&string=black&order=p&change_view=1

Ja mam od nich wc - jest ok.

I jeszcze dostałam dodatkowy upust za kolejne zamowienie - kupowałam tam wcześniej umywalkę do mieszkania.

Pozdrawiam:bye: