Gannia 04.02.2012 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 tak Kasiu, zdjęcia dziś robione Teraz chcesz obejrzeć a nie za tydzień jak będą gotowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasioMar 04.02.2012 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 (edytowane) tak Kasiu, zdjęcia dziś robione Teraz chcesz obejrzeć a nie za tydzień jak będą gotowe? No... nie za tydzień. Jak najszybciej! Schody musimy robić sami lub wcale i chodzi mi właśnie o to, JAK je robić. Szczególnie, że chcialabym takie, jak u Ciebie: drewniane trepy i białe podstopnice. A już początek prac na Twoim zdjęciu wygląda ładnie! Edytowane 4 Lutego 2012 przez KasioMar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gannia 04.02.2012 21:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 wiesz, wpaść możesz choćby teraz.. mąż tam nocuje Ewentualnie możemy się zdzwonić jutro, to jak będziemy z płytkami to wpadniesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasioMar 04.02.2012 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 Chętnie:)Od której można dzwonić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniunia81 18.02.2012 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2012 śliczne schody z czego są podstopnice?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gannia 19.02.2012 08:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Witaj Aniunia dzięki za pochwałę schodów Postopnice są z białego, polerowanego gresu, kupionego w LM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniunia81 19.02.2012 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Dziękuję za odpowiedź, a pamiętasz może jak gres się nazywał? I jakie miał wymiary? Sami docinaliście czy był takich wymiarów dokładnie? Czy jest łączony pośrodku + jakaś fuga?? Na zdjęciach jest jakby z jednego kawałka, przynajmniej tak to widać Dobrze widzę, że gres jest wyżej i stopnie drewniane są wsuwane pod niego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gannia 19.02.2012 15:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Gres nazywał się Monocolor Superwhite, kupiłam w Leroy Merlin, kosztował coś ok 90 PLN za metr Był w wymiarach 60x60 cm, sami docinaliśmy. Na jedną podstopnice wchodzą dwa kawałki, są łaczone pośrodu - jak się dobrze przyjrzysz to widać, choć nie rzuca się to w oczy.. a fuga to dopiero będzie.. A co do montażu.. nie jestem pewna, ale wydaje mi się, że to stopnie są na gres kładzione.. a w te przerwy to chyba warstwa kleju idzie.. ale pewności nie mam :oops: Dopytam się, jak będę ze stolarzem rozmawiać, bo on tak się z tym uwinął, że nie byłam przy klejeniu stopni.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 28.02.2012 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Co za zmiany! Trzymam kciuki i nie mogę się doczekać obejrzenia na żywo:D No i umawiam się na ploteczki, przepraszam "na wymianę poglądów" jutro lub w czwartek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gannia 28.02.2012 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 no zmiany są, bo być muszą a Ty wpadasz jakoś do nas niebawem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marienka 24.03.2012 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2012 Schody bardzo fajne! A stolarz godny polecenia?? Bo powoli i ja sie bede rozgladac za jakims konkretnym no i w nieduzej cenie:) A jesli chodzi o kolor elewacji to cie rozumiem w 100% , swoj tez wybierałam z próbnika ( i to był najwiekszy bład) teraz razi po oczach, ale sie pocieszam ze jeszcze troszke i zblednie od słońca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gannia 24.03.2012 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2012 witaj Marienka, Fajnie, że wpadłaś Stolarz wyjechał za granicę, tam ma pracę na stałe. Moje schody robił "na urlopie" Mi tam Twoja elewacja się bardzo podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marienka 26.03.2012 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 Gannia widzialam dzis twoj domek na zywo tak troszke z daleka bo z drogi- jest sliczny i na zywo kolor elewacji jest o wiele ladniejszy na zdjeciach wygladal bardziej rozowo:) a w realu delikatniejszy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gannia 26.03.2012 16:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 ooo.. jak miło Bardzo dziękuję za pochwały Mam nadzieję, że kiedyś sie umówimy w realu te nasze elewacje oglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marienka 26.03.2012 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 Hi hi pewnie ze tak bo bedziemy bardzo bliskimi sasiadkami:) jak stoje na balkonie to przez drzewka przeswituje mi twoj domek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gannia 26.03.2012 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 (edytowane) o kurcze to gdzie Ty jesteś?? Napisz mi choć na pw, bo ciekawa jestem edit: chyba Cię namierzyłam ale to dopiero jak na budowę będę jechać to dokładniej sprawdzę Edytowane 26 Marca 2012 przez Gannia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marienka 29.03.2012 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 Gannia podgladalam w dzienniku twoje schody wewn i masz biale podstopnice- z czego one sa?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gannia 30.03.2012 10:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 Gannia podgladalam w dzienniku twoje schody wewn i masz biale podstopnice- z czego one sa?? hihihi, spójrz kilka postów wyżej tam pisałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marienka 30.03.2012 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 O to juz wiem, doczytałam:) ale gafa:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 05.04.2012 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2012 WESOŁYCH ŚWIĄT http://www.parafia-bolechowo.pl/cms/pliki/biblioteka/max/m504.kurczak%20i%20jajo.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts