Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

WIELKA IMPROWIZACJA skomentuj proszę, liczę na Waszą pomoc

Gannia

Recommended Posts

• Odpowiedzi 385
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

• 2 weeks później...

Tak, właściwie można tamtędy dojechać, droga kończy się na naszym ogrodzeniu :) ale z boku jest furteczka

Teraz oczywiście dojechać jest ciężko bo ten @#$%^&* właściciel lasu wycinkę drzew zrobił.. (już niedługo ten lasek bez drzew będzie)

ale na spacerek da się przejść.

a wprowadzac się planujemy niebawem.. jutro mąż składa dokumenty w Mińsku o zakończeniu budowy.. może zaczniemy się zwozić w długi weekend :)

a na budowie bywam przynajmniej co drugi dzień.. :)

• 2 weeks później...

:wave:przeprowadzamy się.. zwoziliśmy dziś cały dzień i jeszcze jest tyle, ze hoho..

Pogoda piękna, co? Szczerze mówiąc, wolałabym w ogródku cały dzień spędzić

Ale i tak jestem szczęśliwa :rolleyes:

zdjęcia będą, obiecuję.. ale nie wiem kiedy, tam jeszcze nie mam netu.. a jutro już spać tam chcemy

• 2 weeks później...
Witam.......widzę, że dałaś się namówić na wklejenie zdjęć? Super! Kuchnia prezentuje się pięknie.......zastanawiam się czy nie za jasną farbę kupiłam? :( no trudno! najwyżej poprawię :) a schody? wcale się nie dziwię, że twoja miłość :)

Witam, jestem nowy na waszym forum (choć czytam je od dłuższego czasu - szczególnie dzienniki z budowy :D).

Chciałbym zapytać, czy udało Ci się przyzwyczaić do koloru elewacji? Czy nadal masz zamiar go zmienić?

Ja jestem strasznym estetą i ogólnie nie lubię współczesnej tendencji do malowania domów na wszelkie róże, beże, żółcienie, czy pomarańcze.

Aczkolwiek Twój dom wygląda pięknie i elegancko w tym pudrowym odcieniu.

:)

• 2 weeks później...
  • 2 months później...
Czesc Ganiu!

Jak sie mieszka?? Co teraz nowego robicie w domku?? Czy juz wszystko pokonczone??

Mieszka się suuuuper.. :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Spokój, cisza, pełen przegląd fauny leśnej.. :rolleyes:

W domu już nic nie robimy, właściwie wszystko gotowe, brakuje co prawda jakiegoś tam oświetlenia, żyrandoli i kinkietów, ale na razie nie mam weny do tego. Z rzeczy budowlanych musimy zrobić jeszcze taras, podjazd i skarpy wokół domu, ale póki co mamy dość budowy.. pewnie się wstrzymamy do wiosny.. :)

Mieszka się suuuuper.. :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Spokój, cisza, pełen przegląd fauny leśnej.. :rolleyes:

W domu już nic nie robimy, właściwie wszystko gotowe, brakuje co prawda jakiegoś tam oświetlenia, żyrandoli i kinkietów, ale na razie nie mam weny do tego. Z rzeczy budowlanych musimy zrobić jeszcze taras, podjazd i skarpy wokół domu, ale póki co mamy dość budowy.. pewnie się wstrzymamy do wiosny.. :)

:o

Człowiek chwileczkę nie zaglądnie a tu już " wszystko gotowe"

Gratulacje.:bye: