Gannia 05.04.2012 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2012 witaj Arctico Piękniusi kurczaczek, dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 06.04.2012 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2012 http://i44.tinypic.com/34nrzm1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marienka 18.04.2012 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Hej Ganiu Widziałam ze wam zrobili lepsza droge dojazdowa znaczy zasypali ten gruz:) gmina to robiiła czy sami na własny koszt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gannia 18.04.2012 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 cześć sąsiadkoGmina to zrobiła.. mąż chodził, chodził i wychodził.. Nie jest to asfalt, ciekawe na jak długo to starczy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marienka 19.04.2012 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 (edytowane) A do was da sie tez ta druga droga dojechac obok tego budynku co sie dopiero buduje?? Czy macie tylko ta jedna dojazdowa?? Kiedy sie wprowadzacie?? Czesto bywasz na budowie?? Haha sto pytan do...hahaha Edytowane 19 Kwietnia 2012 przez marienka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gannia 19.04.2012 18:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Tak, właściwie można tamtędy dojechać, droga kończy się na naszym ogrodzeniu ale z boku jest furteczka Teraz oczywiście dojechać jest ciężko bo ten @#$%^&* właściciel lasu wycinkę drzew zrobił.. (już niedługo ten lasek bez drzew będzie) ale na spacerek da się przejść. a wprowadzac się planujemy niebawem.. jutro mąż składa dokumenty w Mińsku o zakończeniu budowy.. może zaczniemy się zwozić w długi weekend a na budowie bywam przynajmniej co drugi dzień.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marienka 28.04.2012 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2012 Czesc sasiadko:) Jak tam powoli juz sie przeprowadzacie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 28.04.2012 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2012 Wybaczycie mi brak zdjęć? no raz to może i tak... ale znów??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gannia 28.04.2012 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2012 :wave:przeprowadzamy się.. zwoziliśmy dziś cały dzień i jeszcze jest tyle, ze hoho.. Pogoda piękna, co? Szczerze mówiąc, wolałabym w ogródku cały dzień spędzić Ale i tak jestem szczęśliwa zdjęcia będą, obiecuję.. ale nie wiem kiedy, tam jeszcze nie mam netu.. a jutro już spać tam chcemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 29.04.2012 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2012 Gratuluję!!! ...i czekam:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marienka 30.04.2012 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 Wow gratulacje przeprowadzki!! No i jaki mialas sen w nowym domu??:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 11.05.2012 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 Witam.......widzę, że dałaś się namówić na wklejenie zdjęć? Super! Kuchnia prezentuje się pięknie.......zastanawiam się czy nie za jasną farbę kupiłam? no trudno! najwyżej poprawię a schody? wcale się nie dziwię, że twoja miłość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gannia 11.05.2012 11:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 Witaj Meg, No dałam się namówić, dałam.. chociaż ciągle wstydzę się bałaganu, ale co tam.. zrozumiecie mnie jak mało kto Kolor w kuchni jest moim zdaniem zbyt ciemny, rozjaśni go moja trawiasta tapeta, jak już w końcu ją zamówię i nakleimy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ae28402dk 11.05.2012 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 Witam, jestem nowy na waszym forum (choć czytam je od dłuższego czasu - szczególnie dzienniki z budowy ). Chciałbym zapytać, czy udało Ci się przyzwyczaić do koloru elewacji? Czy nadal masz zamiar go zmienić? Ja jestem strasznym estetą i ogólnie nie lubię współczesnej tendencji do malowania domów na wszelkie róże, beże, żółcienie, czy pomarańcze. Aczkolwiek Twój dom wygląda pięknie i elegancko w tym pudrowym odcieniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gannia 11.05.2012 14:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 Czy przyzwyczaiłam się... hm.. gorzej ZACZĄŁ MI SIĘ PODOBAĆ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marienka 21.05.2012 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 Czesc Dawno nie zagladałam a tu nowe fotki:) gratuluje wnetrza prezentuja sie super:) no i oczywiscie zazdraszczam pieknych schodów:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gannia 22.05.2012 07:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 No cześć dziękuję bardzo za pochwały.. żeby jeszcze tak sam z siebie ten bałagan z terenu zniknął.. ale coś nie chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marienka 16.08.2012 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Czesc Ganiu! Jak sie mieszka?? Co teraz nowego robicie w domku?? Czy juz wszystko pokonczone?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gannia 17.08.2012 07:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2012 Czesc Ganiu! Jak sie mieszka?? Co teraz nowego robicie w domku?? Czy juz wszystko pokonczone?? Mieszka się suuuuper.. :rolleyes: Spokój, cisza, pełen przegląd fauny leśnej.. W domu już nic nie robimy, właściwie wszystko gotowe, brakuje co prawda jakiegoś tam oświetlenia, żyrandoli i kinkietów, ale na razie nie mam weny do tego. Z rzeczy budowlanych musimy zrobić jeszcze taras, podjazd i skarpy wokół domu, ale póki co mamy dość budowy.. pewnie się wstrzymamy do wiosny.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 17.08.2012 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2012 Mieszka się suuuuper.. :rolleyes: Spokój, cisza, pełen przegląd fauny leśnej.. W domu już nic nie robimy, właściwie wszystko gotowe, brakuje co prawda jakiegoś tam oświetlenia, żyrandoli i kinkietów, ale na razie nie mam weny do tego. Z rzeczy budowlanych musimy zrobić jeszcze taras, podjazd i skarpy wokół domu, ale póki co mamy dość budowy.. pewnie się wstrzymamy do wiosny.. Człowiek chwileczkę nie zaglądnie a tu już " wszystko gotowe" Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts