Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

WIELKA IMPROWIZACJA skomentuj proszę, liczę na Waszą pomoc

Gannia

Recommended Posts

• Odpowiedzi 385
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witanko!

Gratulacje Przewielkie;)

My mieszkamy i cały czas coś wykańczamy - duuużo jeszcze zostało do zrobienia... ale powoli się zrobi:)

Ostatnio popełniliśmy barierkę w holu na górze, nad schodami:D

Mieła być nieco inna, ale i tak jestem zadowolona z efektu.

Pozdrawiam serdecznie i wakacyjnie!

Kasia

• 4 months później...
  • 6 months później...

Witaj Aniu.

Na wstępie podziękowania za możliwość wizyty w trakcie budowy - zimową porą jeśli pamiętasz odwiedziłem cię z żoną. Zapraszam zawsze oczywiście w ramach rewanżu.

Gratulacje z powodu przeprowadzki.

Jeśli tu jeszcze zaglądasz napisz słówko jak się mieszka. Jeśli możesz skrobnij coś na temat zużycia gazu za cały sezon zimowy na ogrzewanie oraz za lato na ciepłą wodę. Bo chyba macie na gaz jeśli pamiętam. Jeśli nie chcesz na forum prześlij na priv.

Zapraszam też do swojego dziennika i komentów. Jak widać ten sam projekt można rożnie interpretować.

dziennik dom w Kaliach 2

komentarze do dziennika Dom w Kaliach 2

Pozdrawiam

Witaj,

No oczywiście, że pamiętam :)

Cieszę się, że ruszyliście z budową. My mieszkamy już ponad rok i mogę teraz powiedzieć, że to była jedna z lepszych naszych decyzji :)

Co do kosztów to rozczaruję Cię - nie podłączono nam w końcu gazu. Gazowni się jednak nie opłacało - jak pamiętasz na terenie wokół jest tylko mój dom i nic więcej tylko las, więc doszli do wniosku, że maja nas gdzieś..

Teraz mamy przed sobą nei lada problem - musimy w końcu dom odebrać. A że urzędnicza "życzliwość" i chęć pomocy są takie jakie są, to dużo nas to będzie kosztować jeszcze... oj dużo

Pozdrawiam i idę do Ciebie czytać :)