marienka 18.08.2012 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2012 Ostatnio byłam z synkiem na spacerku w lasku koło ciebie ale niestety mały juz nie chciał dalej isc w twoja strone bo twierdził ze go muchy ( czytaj komary) gryzą wiec se wrocilismy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gannia 20.08.2012 09:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2012 Człowiek chwileczkę nie zaglądnie a tu już " wszystko gotowe" Gratulacje. Chwileczkę?? Nie było Cie od baaardzo dawna.. No ale wybaczam.. :hug:i dzięki za gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasioMar 22.08.2012 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 Witanko!Gratulacje Przewielkie;)My mieszkamy i cały czas coś wykańczamy - duuużo jeszcze zostało do zrobienia... ale powoli się zrobi:)Ostatnio popełniliśmy barierkę w holu na górze, nad schodami:DMieła być nieco inna, ale i tak jestem zadowolona z efektu.Pozdrawiam serdecznie i wakacyjnie!Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 24.12.2012 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2012 Pogodnych, rodzinnych , pełnych optymizmu i radości Świąt Bożego Narodzenia życzy Zbigniew z rodziną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrio 11.07.2013 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 Witaj Aniu.Na wstępie podziękowania za możliwość wizyty w trakcie budowy - zimową porą jeśli pamiętasz odwiedziłem cię z żoną. Zapraszam zawsze oczywiście w ramach rewanżu.Gratulacje z powodu przeprowadzki.Jeśli tu jeszcze zaglądasz napisz słówko jak się mieszka. Jeśli możesz skrobnij coś na temat zużycia gazu za cały sezon zimowy na ogrzewanie oraz za lato na ciepłą wodę. Bo chyba macie na gaz jeśli pamiętam. Jeśli nie chcesz na forum prześlij na priv. Zapraszam też do swojego dziennika i komentów. Jak widać ten sam projekt można rożnie interpretować.dziennik dom w Kaliach 2 komentarze do dziennika Dom w Kaliach 2Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gannia 11.07.2013 15:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 Witaj, No oczywiście, że pamiętam Cieszę się, że ruszyliście z budową. My mieszkamy już ponad rok i mogę teraz powiedzieć, że to była jedna z lepszych naszych decyzji Co do kosztów to rozczaruję Cię - nie podłączono nam w końcu gazu. Gazowni się jednak nie opłacało - jak pamiętasz na terenie wokół jest tylko mój dom i nic więcej tylko las, więc doszli do wniosku, że maja nas gdzieś.. Teraz mamy przed sobą nei lada problem - musimy w końcu dom odebrać. A że urzędnicza "życzliwość" i chęć pomocy są takie jakie są, to dużo nas to będzie kosztować jeszcze... oj dużo Pozdrawiam i idę do Ciebie czytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts