Gannia 18.11.2009 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Arctica kurcze fajnie masz z tym operatorem odkurzacza Ja czasem synów gonię do sprzątania, ale coś nie przejawiają estetycznej wrażliwości jutro mamy nadzieję w końcu dostać ten kredyt, to bym sobie już zakupiła pustaczków na wiosnę... znalazłam polski odpowiednik Porothermu 25, podobno dużo bardziej trwały i trzymający wymiary.. nazywa się pustak ceramiczny EM 250 Cena jest zdecydowanie fajniejsza niż Porothermu a wygląda identycznie wymiarowo i wizualnie też.. Słyszeliście o czyms takim? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 02.12.2009 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Oj coś nie widać nowych fotek. Jak z ekipą ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gannia 02.12.2009 16:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Oj coś nie widać nowych fotek. ale mnie wyczułeś właśnie wkleiłam... Ekipę niby jakąś tam mamy wstępnie zgodzoną (zresztą konatakt z forum ) ale teraz bank nam robi jakies dziwne akcje i w końcu nie wiadomo, kiedy ten kredyt będzie a jak nie mam pewności co do kredytu, to nie podpiszę z nikim umowy przecież, bo potem może być niesympatycznie Jak tak dalej pójdzie, to nie ruszymy w marcu Ale trzeba być dobrej myśli, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 02.12.2009 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Gannia Napisz proszę ,że niepotrzebnie się zmartwiłem, że to tylko na zdjęciach nie ma nikogo z zagęszczarką. Mam nadzieję że ziemia została zagęszczona . Prawda ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gannia 02.12.2009 17:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Zbigniew no nie została zagęszczona.. Bedziemy to robić na wiosnę, ziemia przez ten czas sama "popracuje" i się osiądzie, a wtedy zagęścimy na pewno przed wylaniem betonu.. Myślisz, że to bardzo źle? Nasz kierownik budowy zaakceptował pomysł.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 02.12.2009 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Witam Dzisiaj była piękna pogoda to pewnie robota została podciągnięta. Gannia Chciałbym abyście szczególnie dopilnowali staranności zagęszczenia gruntu .!!! Macie wysokie ściany fundamentowe to trzeba to zrobić bardzo starannie. W przypadku ścian wewnętrznych zasypywać równomiernie po obu stronach warstwami , ściany zewnetrzne pewnie trzeba będzie dodatkowo zaprzeć lub też obsypywać. Jest ryzyko że mogą zostać wypchane na zewnątrz. Ktoś od inwestora powimien być przy zasypywaniu. No żle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gannia 02.12.2009 18:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 ech.. Mam nadzieję, że mimo wszystko nic się nie stanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 02.12.2009 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Gannia....gratuluję zsypania fundamentów, następny etap masz za sobą. A swoją drogą to jak się patrzy na te zdjęcia to trudno uwierzyć, że to grudzień super że pogoda wam się udała..... Trzymam mocne kciukasy za kredyt, żebyście mogli wystartować na wiosnę zgodnie z planem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gannia 02.12.2009 18:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 dziękuję margay no jakoś idzie, ale zbyt wolno jak dla mnie...strasznie bym chciała już wstawiać okna, zakochałam się w Twoich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 02.12.2009 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Fundamenty jak marzenie!!! To stan O tuż, tuż Rozumiem Twoją niecierpliwość, ale zobaczysz, że budowa szybko minie i potem będzie to najlepsze, czyli uroki przeprowadzki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 03.12.2009 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 romilki jeszcze tutaj nie bylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gannia 03.12.2009 13:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 romilki jeszcze tutaj nie bylo no nie było ale zaraz ją zagnam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 03.12.2009 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 hihihihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
romilka 03.12.2009 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Jestem,jestem Aniu trzymam kciukasy za szybkie zakonczenie budowy!! fundamenty sa boskie normalnie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 03.12.2009 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 hihihihihih Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gannia 06.12.2009 13:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 Ty się kuku nie chichraj, tylko poradź coś... cokolwiek... no i wyraź zachwyt jak się należy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 06.12.2009 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 oh ah nic nie doradze na dzien dzisiejszy, bo zajełam sie projektowaniem kuchni i mam metlik w głowie-nic nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gannia 06.12.2009 14:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 oh ah nic nie doradze na dzien dzisiejszy, bo zajełam sie projektowaniem kuchni i mam metlik w głowie-nic nie wiem a pokażesz projekt? Bo zdażyłam się zorientować, że gust mamy podobny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 06.12.2009 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 Mikołaja przynoszę... sam przyjechał właściwie http://images46.fotosik.pl/234/0324277674867d96.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 07.12.2009 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 oh ah nic nie doradze na dzien dzisiejszy, bo zajełam sie projektowaniem kuchni i mam metlik w głowie-nic nie wiem a pokażesz projekt? Bo zdażyłam się zorientować, że gust mamy podobny hmmmmm nic sensownego mi nie wychodzi bo kazałam sobie przesunac drzwi do spizarki i teraz musze umiescic lodowke w zabudowie Ikea Stat lub Lindigo http://img515.imageshack.us/img515/8140/ikeazwym2.th.jpg http://img704.imageshack.us/img704/6608/ikeazwymiar.th.jpg duzo szuflad bo u mnie to podstawa tylko wolałabym miec piekarnik w słupku bo mlody ostatnio mial wypadek u babci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts