Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

WIELKA IMPROWIZACJA skomentuj proszę, liczę na Waszą pomoc

Gannia

Recommended Posts

• Odpowiedzi 385
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ach te białe kuchnie z Ikea.... :D :D :D Są coraz bardziej popularne i bądź tu człowieku oryginalny :roll: Ale może z drugiej strony to dobrze, bo przynajmniej zostały już sprawdzone w tysiącach kuchni na świecie :D :D :D

no własnie.. :wink:

ja choruję na taką w stylu staroangielskim, ale szybko mnie wycena na nogi postawi :lol:

Ach te białe kuchnie z Ikea.... :D :D :D Są coraz bardziej popularne i bądź tu człowieku oryginalny :roll: Ale może z drugiej strony to dobrze, bo przynajmniej zostały już sprawdzone w tysiącach kuchni na świecie :D :D :D

no własnie.. :wink:

ja choruję na taką w stylu staroangielskim, ale szybko mnie wycena na nogi postawi :lol:

oj postawi tak jak i mnie :roll:

Witam :wink:

Piach do wiosny sam się ubije, tak niektórzy robili i robią, co prawda, ja zagęszczałam z Miśkiem.

Białe kuchnie są ładne, optycznie powiększają kuchnię. A te w stylu staroangielskim to faktycznie drogie.

Mi do kuchni ciut daleko -ale fakt faktem oglądałam wątek o kuchniach innych - tj. wystroju. Jakiś pomysł mam, ale on napewno nie raz i nie dwa ulegnie zmianie :wink:

O rany ale dzisiaj jakiś śpiący dzień, a ja mam jeszcze porządki porobić... :-? :wink:

Dobrego dzionkaaaaaaaaaaaaaaa...

Witam :wink:

Piach do wiosny sam się ubije, tak niektórzy robili i robią,

dzięki za to :D Już schizować zaczynałam :wink:

Na pewno Tobie do kuchni bliżej niż mi, a ja już się rozglądam :lol:

Chciałabym białą, taką w stylu wsiowym, z warkoczami czosnku i papryki, z doniczkami ziół przeróżnych :roll:

ale jak wyjdzie, zobaczymy..

qqrq5, no niestety one są koszmarnie drogie... ja mam co prawda stolarza w rodzinie, wszystkim kuchnie robił i to po kosztach, więc się zastanowię i zobaczę co on zaproponuje.. 8)

Niemniej jednak nastawiam się na kuchnię z Ikei :wink:

Miłego dzionka wszystkim, czy wiecie, że od jutra zima ma dać o sobie znać? :o

Chociaż czemu ja się dziwię, w końcu to połowa grudnia :wink:

gratuluję fundamentów ;) no to teraz szybciutko poleci ;)

..a propo jasnych kuchni.., koleżanka ma śliczną kuchnię, ja osobiście inne dodatki bym do niej dobrała.., znaczy się zrobiła na taaaki super stary styl.. tu ją można zobaczyć - tylko nie paczcie na bałagan - zdjęcie pochodzi z parapetówki ;)

..i z tego co się orientuję za same mebelki zapłaciła koło 40 kafli :-? ..nie wspominając o sprzęcie... ech..

cześć magduśka :D

dzieki za pochwały, nie wiem co prawda, czy teraz poleci.. :-?

poleci, poleci.. ;)

17.06.09r. wbili mi pierwsze słupki, 15.09.2009r. zakończyli robotę - teraz co prawda stoimy do marca.., ale prace na prawdę szły szybciutko ;)

mówiłam już, że nienawidzę banków? :evil:

a kto je lubi? :-? :roll:

Piękna ta kuchnia koleżanki :roll: ale i cena też "śliczniuteńka" :-?

Wiem juz na tym etapie, że tyle za kuchnię nie dam.. no i jakos muszę z tym żyć :lol:

yyy.., mnie też na taką nie stać, niestety :-?

..ale cóż.., nie można mieć wszystkiego ;)

Podrzuć linka do projektu Twojego domu, chetie bym zobaczyła.. no i czemu jeszcze nie masz dziennika? :wink:

yyy... nie wiem.. :roll:

..chyba dlatego, że ja z tych niepiszących :-?, poza tym.. powiem szczerze, że 99% spraw i ewentualnych problemacji załatwiał mój mężuch.., znaczy się o większości to pewnie do tej pory nie wiem, więc w tym dzienniku nie miałabym co pisać...

a tu link do projektu naszego domku ;)