Renka Grabow 07.12.2009 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Ach te białe kuchnie z Ikea.... Są coraz bardziej popularne i bądź tu człowieku oryginalny Ale może z drugiej strony to dobrze, bo przynajmniej zostały już sprawdzone w tysiącach kuchni na świecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 07.12.2009 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Strzeliłam Ci druga stronkę, ale mam szczeście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 07.12.2009 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Aniu, czy nadal nie widzisz moich zdjęć? a wstawiłam takie piękne zasłony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 07.12.2009 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Ach te białe kuchnie z Ikea.... Są coraz bardziej popularne i bądź tu człowieku oryginalny Ale może z drugiej strony to dobrze, bo przynajmniej zostały już sprawdzone w tysiącach kuchni na świecie mam biale w bloku ale nie z Ikei i dlatego pomysł na kolejne białe meble Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gannia 07.12.2009 16:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Bardzo fajne ustawienie a gdzie masz drzwi? Bo tu nie widzę Ja jestem szczególnie uczulona na wysokie szafki tuż przy wejściu - według mnie to bardzo przytłacza.. Ikea Stat lub Lindigo moje faworyty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gannia 07.12.2009 16:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Ach te białe kuchnie z Ikea.... Są coraz bardziej popularne i bądź tu człowieku oryginalny Ale może z drugiej strony to dobrze, bo przynajmniej zostały już sprawdzone w tysiącach kuchni na świecie no własnie.. ja choruję na taką w stylu staroangielskim, ale szybko mnie wycena na nogi postawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gannia 07.12.2009 16:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Aniu, czy nadal nie widzisz moich zdjęć? a wstawiłam takie piękne zasłony widzę, kliknełam w końcu na jakąś aktualizację systemu i już mam zdjęcia zamiast krzyżyków.. hurrrraaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 09.12.2009 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Ach te białe kuchnie z Ikea.... Są coraz bardziej popularne i bądź tu człowieku oryginalny Ale może z drugiej strony to dobrze, bo przynajmniej zostały już sprawdzone w tysiącach kuchni na świecie no własnie.. ja choruję na taką w stylu staroangielskim, ale szybko mnie wycena na nogi postawi oj postawi tak jak i mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 10.12.2009 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 Witam Piach do wiosny sam się ubije, tak niektórzy robili i robią, co prawda, ja zagęszczałam z Miśkiem. Białe kuchnie są ładne, optycznie powiększają kuchnię. A te w stylu staroangielskim to faktycznie drogie. Mi do kuchni ciut daleko -ale fakt faktem oglądałam wątek o kuchniach innych - tj. wystroju. Jakiś pomysł mam, ale on napewno nie raz i nie dwa ulegnie zmianie O rany ale dzisiaj jakiś śpiący dzień, a ja mam jeszcze porządki porobić... Dobrego dzionkaaaaaaaaaaaaaaa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 10.12.2009 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 my dostalismy wycene kuchni w stylu angielskim na 36tys na dzien dzisiejszy i chyba igdy nie bedzie mnie stac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gannia 10.12.2009 16:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 Witam Piach do wiosny sam się ubije, tak niektórzy robili i robią, dzięki za to Już schizować zaczynałam Na pewno Tobie do kuchni bliżej niż mi, a ja już się rozglądam Chciałabym białą, taką w stylu wsiowym, z warkoczami czosnku i papryki, z doniczkami ziół przeróżnych ale jak wyjdzie, zobaczymy.. qqrq5, no niestety one są koszmarnie drogie... ja mam co prawda stolarza w rodzinie, wszystkim kuchnie robił i to po kosztach, więc się zastanowię i zobaczę co on zaproponuje.. Niemniej jednak nastawiam się na kuchnię z Ikei Miłego dzionka wszystkim, czy wiecie, że od jutra zima ma dać o sobie znać? Chociaż czemu ja się dziwię, w końcu to połowa grudnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magduska 13.12.2009 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 gratuluję fundamentów no to teraz szybciutko poleci ..a propo jasnych kuchni.., koleżanka ma śliczną kuchnię, ja osobiście inne dodatki bym do niej dobrała.., znaczy się zrobiła na taaaki super stary styl.. tu ją można zobaczyć - tylko nie paczcie na bałagan - zdjęcie pochodzi z parapetówki ..i z tego co się orientuję za same mebelki zapłaciła koło 40 kafli ..nie wspominając o sprzęcie... ech.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gannia 13.12.2009 21:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 cześć magduśka dzieki za pochwały, nie wiem co prawda, czy teraz poleci.. mówiłam już, że nienawidzę banków? Piękna ta kuchnia koleżanki ale i cena też "śliczniuteńka" Wiem juz na tym etapie, że tyle za kuchnię nie dam.. no i jakos muszę z tym żyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magduska 14.12.2009 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 cześć magduśka dzieki za pochwały, nie wiem co prawda, czy teraz poleci.. poleci, poleci.. 17.06.09r. wbili mi pierwsze słupki, 15.09.2009r. zakończyli robotę - teraz co prawda stoimy do marca.., ale prace na prawdę szły szybciutko mówiłam już, że nienawidzę banków? a kto je lubi? Piękna ta kuchnia koleżanki ale i cena też "śliczniuteńka" Wiem juz na tym etapie, że tyle za kuchnię nie dam.. no i jakos muszę z tym żyć yyy.., mnie też na taką nie stać, niestety ..ale cóż.., nie można mieć wszystkiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gannia 14.12.2009 07:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 magduśka no ogladałam Twoje zdjęcia Faktycznie "szybka piłka" Podrzuć linka do projektu Twojego domu, chetie bym zobaczyła.. no i czemu jeszcze nie masz dziennika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magduska 14.12.2009 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Podrzuć linka do projektu Twojego domu, chetie bym zobaczyła.. no i czemu jeszcze nie masz dziennika? yyy... nie wiem.. ..chyba dlatego, że ja z tych niepiszących , poza tym.. powiem szczerze, że 99% spraw i ewentualnych problemacji załatwiał mój mężuch.., znaczy się o większości to pewnie do tej pory nie wiem, więc w tym dzienniku nie miałabym co pisać... a tu link do projektu naszego domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gannia 14.12.2009 11:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 magduska kochana śliczny ten Twój domek a dziennik pisz, zawsze potem fajnie poczytać.. no i ile dobrych rad możesz dostać A to - bezcenne.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 20.12.2009 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 http://lh5.ggpht.com/_qAvdwl7BULY/Sy5WL2gr1vI/AAAAAAAABAg/tKv9A__8V9A/s640/agpy.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 20.12.2009 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 http://images38.fotosik.pl/236/dd751b39af2e1678.gif W Betlejem na sianku Zbawiciel się rodzi,niech Wam jak najlepiej w życiu się powodzi,zaś w Nowym Roku o każdej godzinie,niechaj nic co dobre Was nie minie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 22.12.2009 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 http://kartki-internetowe.pl/kartki/47/6/d/612.gif Wszystkiego najlepszego z okazji Świąt, dużo zdrowia, szczęścia i miłości a także spełnienia wszystkich marzeń w nadchodzącym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts