qqrq5 23.12.2009 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2009 Wesołych Świąt http://portadosol.blox.pl/resource/Wesolych_Swiat_BN.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 25.12.2009 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2009 WSZYSTKIEGO DOBREGO!!!! http://lh6.ggpht.com/_WP-BD9MqS8o/SzTzuwjyd7I/AAAAAAAAA9g/lm9UnbI-jcs/s912/DSCN0540.JPG Do zobaczenia jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gannia 26.12.2009 23:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2009 bardzo dziękuję kochane moje za życzenia i od razu przepraszam, że się nie odwdzięczyłam, ale... mam doła, nie chce mi się tych świąt, nie wiem, czy pociągniemy budowę - głupie banki pokłóciłam się z teściową z mężem też trochę no i w ogóle nie mam nastroju świątecznego.. tym bardziej dzięki za pamięć.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 27.12.2009 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2009 KONIEC!!!! Świąt może Ci się nie chcieć... bo już po świętach Teściowa zapomni... przepraszanie męża to sama przyjemność Banki w nowym roku spojrzą przychylniej... obiecuję KONIEC narzekania... koniec doła... PRZECIEŻ WŁAŚNIE PO TO JEST TO FORUM!!! DO PRZEGANIANIA DOŁÓW . Też tak miałam, nawet pisałam, że co widzę światełko w tunelu...... to pociąg . Było, minęło i jest dobrze... ba.... bardzo dobrze . Więc głowa do góry, pierś do przodu i.... do przodu Na pewno wszystko się poukłada po Twojej myśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 27.12.2009 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2009 bardzo dziękuję kochane moje za życzenia i od razu przepraszam, że się nie odwdzięczyłam, ale... mam doła, nie chce mi się tych świąt, nie wiem, czy pociągniemy budowę - głupie banki pokłóciłam się z teściową z mężem też trochę no i w ogóle nie mam nastroju świątecznego.. tym bardziej dzięki za pamięć.. Witaj. To wszystko z przejedzenia. Człowiek taki ociężały i myśli mu się cieżko. Nowy Rok przyniesie same dobre rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gannia 27.12.2009 11:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2009 kochani jesteście.. dziękuję już mi lepiej trochę, co ma być to będzie, nie mam na to wpływu.. od Nowego Roku się odchudzam, zaczynam chodzić na fitness (no albo w domku ćwiczyć będę), to będę miała więcej pary i chęci do życia.. Sprzedałam dziś dzieci moim rodzicom mam czas na słodkie nic nierobienie z mężem i pewnie na budowę pojedziemy ponapawać się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 27.12.2009 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2009 od Nowego Roku się odchudzam, quote] A ja na tę okoliczność to nawet załżyłem dziennik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gannia 27.12.2009 14:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2009 A ja na tę okoliczność to nawet załżyłem dziennik. o i bardzo dobrze Razem łatwiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gannia 28.12.2009 09:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 no i niepotrzebnie tam wczoraj jechałam, najadłam się kupę nerwów Okazało się, że mili sąsiedzi (jestem pewna, że to oni) wycięli na sasiedniej działce kilka starych, sporych drzew, żeby mogli przejeżdżać samochodem Wyjezdżona droga, która była na mojej działce, została zasypana humusem, więc znaleźli sobie inny sposób.. Już kiedyś ze złości powyciagali nam kołki geodezyjne Jak ogrodzę, to znowu nie będą mogli przejeżdżać i pewnie znowu coś wytną Drzewa były duże, stare i na pewno zdrowe więc wycinka jest moim zdaniem nielegalna.. Nie wiem co powinnam zrobić? Zgłosić na policję? Wtedy zadrę z nimi na pewno.. ale zostawić to bez echa, to nie jest w mojej naturze Strasznie mi szkoda tych drzewek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 28.12.2009 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Ja bym zgłosił . Bez wskazania winowajcy , tak na wszelki wypadek coby ciebie nie obwinili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 28.12.2009 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Zgłosić, zgłosić... tylko nie na policję, a do gminy do ochrony środowiska i nie mówić, że sąsiedzi... tylko że ktoś ukradł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gannia 28.12.2009 15:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 byłam a policji i mnie zlali całkowicie jutro uderzam do wydziału ochrony środowiska, nie puszczę płazem tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gannia 30.12.2009 21:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 ochrona środowiska też ma to głeboko Nie leży to w ich gestii, sugerują "się skontaktować z leśniczym, który przyjmuje w tutejszym urzędzie w każdy 1 i 3 czwartek miesiąca od 8 do 11.. " No i teraz nie wiem, czy to ja jestem nienormalna? Czy ja za wiele wymagam? We łbie mi sie poprzewracało? Że chcę, aby moją sprawę przekazano do odpowiedniego urzędu/działu/osoby? Czy ja muszę brać wolne w 1 lub 3 czwartek miesiąca, żeby powiadomić leśniczego? Nosz kur.... de Czy w jakimkolwiek zachodnim kraju byłoby możliwe coś takiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 31.12.2009 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2009 Szczęśliwego Nowego Roku http://lh4.ggpht.com/_Ec00jHbfhQk/SzyFEYcWgFI/AAAAAAAAA88/XkwGgDlPDuc/mediumkcmrpq56495891cee3c7b47911.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 31.12.2009 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2009 http://foto1.m.onet.pl/_m/71cb00eea34bfdc18757872a1b044f8d,10,19,0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 31.12.2009 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2009 http://irytek05.blox.pl/resource/nowy_rok_1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 21.01.2010 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 Co tu taka cisza w nowym roku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gannia 21.01.2010 17:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 nic się nie dzieje, nikt nie zagląda i nie plotkuje Nikt mnie nie lubi A tak naprawdę to dopiero w tym tygodniu udało się załatwić kredytowe sprawy, więc wiemy, że domek powstanie Wykonawca ma zacząć w marcu (chciał już w lutym, ale coś nie wydaje mi się, żeby zima odpuściła) No i mam dylemat - pustaki ceramiczne klasa 10 czy 15? Klasa 15 lepsza ponoć, ale 10 do domków jednorodzinnych podobno spokojnie starczy.. mętlik mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 21.01.2010 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 nic się nie dzieje, nikt nie zagląda i nie plotkuje Nikt mnie nie lubi [/quorte] A tak naprawdę to dopiero w tym tygodniu udało się załatwić kredytowe sprawy, więc wiemy, że domek powstanie Wykonawca ma zacząć w marcu (chciał już w lutym, ale coś nie wydaje mi się, żeby zima odpuściła) No i mam dylemat - pustaki ceramiczne klasa 10 czy 15? Klasa 15 lepsza ponoć, ale 10 do domków jednorodzinnych podobno spokojnie starczy.. mętlik mam to wszystko nazywa się nic jak możemy plotkować, skoro wszystko kitrasisz w sobie... a na ceramice siem nie wyznaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gannia 21.01.2010 17:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 no kitraszę, kitraszę.. Arctica masz rację, bez sensu.. ale widzę, że na Waszą obecność u siebie mogę liczyć.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts