Arctica 21.01.2010 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 nooo baaaaa... pomogę, nie pomogę... ale poplotkować ------> zawsze dopóki jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 21.01.2010 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 nic się nie dzieje, nikt nie zagląda i nie plotkuje Nikt mnie nie lubi A tak naprawdę to dopiero w tym tygodniu udało się załatwić kredytowe sprawy, więc wiemy, że domek powstanie Wykonawca ma zacząć w marcu (chciał już w lutym, ale coś nie wydaje mi się, żeby zima odpuściła) No i mam dylemat - pustaki ceramiczne klasa 10 czy 15? Klasa 15 lepsza ponoć, ale 10 do domków jednorodzinnych podobno spokojnie starczy.. mętlik mam Witam Prosze poczytać w projekcie , tam powinna być podana klasa ceramiki , która została przyjęta do obliczeń . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gannia 22.01.2010 11:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 nooo baaaaa... pomogę, nie pomogę... ale poplotkować ------> zawsze dopóki jestem suuuper ale dlaczego miałoby Cię nie być? Zbysiu, kiedy w projekcie tego nie ma... stoi tylko jak wół, że to ma być Porotherm o grubości 25 cm.. i tyle.. a tak w ogóle to wiem, że nie ten wątek, ale chudziną się robisz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 22.01.2010 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 nooo baaaaa... pomogę, nie pomogę... ale poplotkować ------> zawsze dopóki jestem suuuper ale dlaczego miałoby Cię nie być? Bo z wiosną ruszamy... jabaduuuu naaaa budoooweeeee i do domku będę zjeżdżać na niedzielę, i nie bardzo będę wtedy miała czas na FM . Wpadnę, powiem czeeee... i wypadnę . A przyszłą jesień i zimę też będzie co robić, może nie na gwałt... ale też niewiele będzie czasu na ploty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 22.01.2010 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 nooo baaaaa... pomogę, nie pomogę... ale poplotkować ------> zawsze dopóki jestem suuuper ale dlaczego miałoby Cię nie być? Bo z wiosną ruszamy... jabaduuuu naaaa budoooweeeee i do domku będę zjeżdżać na niedzielę, i nie bardzo będę wtedy miała czas na FM . Wpadnę, powiem czeeee... i wypadnę . A przyszłą jesień i zimę też będzie co robić, może nie na gwałt... ale też niewiele będzie czasu na ploty A łączność satelitarna a internet mobilny ? Bez nas nie ma życia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 22.01.2010 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 Nieeee... będziemy nocować u babci, a brat (mieszkający z babcią) ma neta... może z raz w tyg się dopcham, bo konkurencja duża... trzy córy brata, on, bratowa....chyba, że może nocną zmianę... ale kocham spać, a po całym dzionku na budowie to zasypiam w drodze... z łazienki do wyrka O mobilnym myśleliśmy, większość nie ma zasięgu , przecie na wieś siem wynoszem , a jak już zamieszkamy może w końcu będzie możliwość netu przez satelitę... moooożeeeee.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gannia 22.01.2010 12:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 Bo z wiosną ruszamy... jabaduuuu naaaa budoooweeeee i do domku będę zjeżdżać na niedzielę, i nie bardzo będę wtedy miała czas na FM . Wpadnę, powiem czeeee... i wypadnę . A przyszłą jesień i zimę też będzie co robić, może nie na gwałt... ale też niewiele będzie czasu na ploty wieczorkami z lapkiem i blueconnectem możesz wpadać przeca? jak to tak bez forum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 22.01.2010 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 Bo z wiosną ruszamy... jabaduuuu naaaa budoooweeeee i do domku będę zjeżdżać na niedzielę, i nie bardzo będę wtedy miała czas na FM . Wpadnę, powiem czeeee... i wypadnę . A przyszłą jesień i zimę też będzie co robić, może nie na gwałt... ale też niewiele będzie czasu na ploty wieczorkami z lapkiem i blueconnectem możesz wpadać przeca? jak to tak bez forum? No sama się zastanawiam ... odwyki podobno bolesne som Ale przecież nie zostawię Was w niewiedzy... najwyżej plot mniej będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 06.02.2010 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 no dobra, nowy rok się rozpoczął, nowe wyzwania.. i to ponad miesiąc temu ... u nas... to co i u Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gannia 06.02.2010 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 no dobra, nowy rok się rozpoczął, nowe wyzwania.. i to ponad miesiąc temu ... no jakos otrząsnąć się z tego nie mogłam.. Arctica, mam jednakże wrażenie, że u Was jednak sporo więcej się dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 06.02.2010 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 Ale tylko wirtualnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 11.02.2010 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 Oj widzę że pełna mobilizacja. Brawo. Jakie plany na ten rok ? Ps. Jakos nie mogę przyzwyczaić się do tego avatora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gannia 11.02.2010 12:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 Tak, masz rację, mobilizacja pełna Avatar zmienię sobie na siebie, o ile cyknie mi ktoś zdjęcie przyzwoicie.. Wniosek w wydziale komunalnym złożony nasz i sąsiada, więc przyłącza zaraz się ruszą.. A plany na ten rok: Marzec - wchodzi ekipa i robi sso Maj/czerwiec - więźba, dach, okna potem wykończeniówka.. ale tego już nie planuję sztywno Wiem, że to nie ten wątek Zbysiu, ale gratuluje spadków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 12.02.2010 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 Witam... a wiosna zamówiona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gannia 12.02.2010 13:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 Witam... a wiosna zamówiona? cześć Arctico.. No o zamówieniu wiosny zapomniałam.. Byłam wczoraj na działkach - śniegu do pół uda.. ale dzielnie przeszłam te paręset metrów zobaczyć moje utulone śniegiem fundamenty stęskniłam się za nimi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 12.02.2010 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 No o zamówieniu wiosny zapomniałam.. skleroza czyli już wiadomo przez kogo ten śnieg my dawno nie byliśmy "u nas", tyle śniegu że aż się myśleć nie chce że ma to stopnieć i wsiąknąć ... naprawdę cienko to widzę a mieliśmy od marca zaczynać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gannia 12.02.2010 15:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 a mieliśmy od marca zaczynać a my to nawet w lutym a roztopów też się boję.. nie wiem co się stanie z tym śniegiem, tego jest masa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 12.02.2010 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 Słoneczko poradzi. Ja to ciągle myślę o twich źle zasypanych fundamentach. Co tu z nimi zrobić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gannia 12.02.2010 16:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 Ja to ciągle myślę o twich źle zasypanych fundamentach. Co tu z nimi zrobić ? nie wiem.. ekipa ma coś tam poprawiać.. bo też się dopytywali o to zagęszczanie.. jak masz jakieś sugestie to bardzo chętnie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 13.02.2010 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2010 Witam serdecznie Gratuluję pozytywnej decyzji z banku i cieszę się że od marca razem z tobą będzie można podziwiac postępy na budowie. Co do tych wyciętych drzewek to nie dziwię się reakcji tych instytucji, przecież to codziennośc w naszym kraju wystarczy oglądnąc co tydzień np. express reporterów i włos sie na głowie jeży i scyzoryk w kieszeni otwiera jak jesteśmy traktowani i co dzieje się w świetle prawa ehhhhhhh.......w każdym razie sąsiadów nie zazdroszczę No to życzę powodzenia i czekam na inaugurację sezonu budowlanego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts