Renka Grabow 11.04.2010 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Ja też mozolnie odnajduję się na nowym forum... Cieszę się, że byłam u Ciebie na budowie z pierwszą wizytą "niewirtualną". Mogę tutaj ogłosić, że fundamenty są piękne, a lasek pomimo strat, będzie stanowił piękne tło dla domu. Twój modrzew pięknie wypuszcza pączki. Do czasu, gdy zacznie powstawać Twój ogród będę miała dla Ciebie masę roślinek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 11.04.2010 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Hej, hej!!! Wpadłam na chwilkę Pozdrawiam i spadam, paaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gannia 11.04.2010 15:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Renka, oj to ja mam modrzew? Które to drzewko było? Nie wiedziałam:oops::oops: Chciałabym już sadzić roślinki.. więc trzymaj sadzonki dla mnie, trzymaj Arctica, miło Cię widzieć, "przelotem" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasioMar 11.04.2010 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Czy wiecie, które z drzew iglastych najszybciej rosną? Mar mówi, że najszybciej rosną modrzewie i sosny. Przy czym sosny nie lubią towarzystwa brzóz - sosna przy brzozie nie urośnie. Następne w kolejności są świerki zwyczajne, ale w ciągu ostatnich lat w naszej okolicy bardzo dużo chorowało i też nie za szybko rosły. Mam nadzieję, że trochę pomogłam - a właściwie to, że Mar pomógł. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gannia 11.04.2010 18:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 dzięki Kasiu Ja mam u siebie brzózkę w gąszczu sosenek ... hm...więc to może nie sosny.. no widzicie jak ja się znam Mam nadzieję, ze w tym tygodniu wejdzie ekipa w końcu, bo już mnie trafia, że tyle to trwa a z fajnych wieści - zamówiłam okna !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasioMar 12.04.2010 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 Ja mam u siebie brzózkę w gąszczu sosenek... U nas, w naszym mini lasku, też rosną razem. Jednak te sosenki, które rosną obok brzózek, rosną najwolniej i są takie cieniuuutkie. Widzę że wstawianie emotków opanowałaś już do perfekcji Gratuluję! Ja wciąż raczkuję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 14.04.2010 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 Renka, oj to ja mam modrzew? Które to drzewko było? Nie wiedziałam:oops::oops: Chciałabym już sadzić roślinki.. więc trzymaj sadzonki dla mnie, trzymaj Modrzew to drzewo iglaste, które zrzuca igły na zimę. Rewanżuje się za to wiosną, gdy obsypuje go cudownie świeża zieleń. Mam piękną 1,5 m sadzonkę dla Ciebie:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gannia 14.04.2010 18:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 Modrzew to drzewo iglaste, które zrzuca igły na zimę. Rewanżuje się za to wiosną, gdy obsypuje go cudownie świeża zieleń. Mam piękną 1,5 m sadzonkę dla Ciebie:-) aaa, widzisz to nie zrozumiałam Myślałam, że znalazłaś jakiegoś u mnie po wizji lokalnej.. Trzymaj go dla mnie, trzymaj.. i kciuki potrzymaj, żeby ekipa zaczęła w przyszłym tygodniu bo inaczej mnie trafi coś.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 14.04.2010 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 To ja też potrzymam... dobrze???? Że kciuki oczywiście:D A jak chcesz szybko rosnące, iglaste to se daglezje wsadź... od razu dodam, podobne do świerka, baaardzo gładziutka kora i po roztarciu igiełki pachną cytrynką... a i igiełki mało kłujące. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gannia 14.04.2010 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 Arctica, inspiracjo moja, jesteś genialna!! Daglezja! Właśnie! U rodziców na działce to rośnie i zasuwa w górę az miło.. no i takie gładkie te igiełki ma Tak, daglezje będą na pewno, modrzewie zdaje się też... No w ogóle fajnie będzie, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasioMar 14.04.2010 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 Oczywiście, że prawda!!! Nie ma wyjścia: Fajna działka + fajny projekt + już superanckie fundamenty + zapalona kobieta... Niefajność nie ma szans Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gannia 15.04.2010 05:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 Dziękuję Kasiu zaraz idę zobaczyć co u Ciebie, bo dawno nie byłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gannia 28.04.2010 11:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 Zbigniew, wkleiłam dla Ciebie specjalnie zdjęcie w swoim dzienniku Wiesz dlaczego, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 28.04.2010 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 Zbigniew, wkleiłam dla Ciebie specjalnie zdjęcie w swoim dzienniku Wiesz dlaczego, prawda? Dziękuję. Ubijać, ubijać aż woda wyjdzie na górę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gannia 05.05.2010 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 Ekipa pracuje aż kurz idzie:jawdrop: Problem jest z dostawcą pustaków, dowożą nam po 4 - 5 palet, gdyż poślizgi mają i problemy logistyczne Tak to jest, jak się wpłaci zaliczkę, to mają Cię gdzieś No, ale najeżdżą się za to kilka razy, zamiast załatwić sprawę dwoma transportami Jutro rano jadę zobaczyć pierwszy kawałek ściany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 09.05.2010 05:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2010 No nareszcie mury. Ale to wielkie Tezaz już z górki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gannia 09.05.2010 09:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2010 no właśnie wcale nie takie wielkie:( na projekcie i w planach zupełnie inaczej to wyglądało no nic.. zobaczymy, jakoś się przyzwyczaję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gannia 17.05.2010 18:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 pada i pada ekipa nawet na budowę nie przyjechała dziś.. a tam strop leży i czeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasioMar 23.05.2010 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 więcej nie wklejam, jak widzę nikomu nie chce się komentować Gannia! Ależ to jest szantaż!!! Już się poprawiam... U nas co prawda cisza, i nie mam się zupełnie czym chwalić, ale Twój dzennik śledzę sumiennie i bardzo proszę o dużo zdjęć, i o ciąg dalszy. Pozdrawiam sąsiadkę serdecznie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasioMar 23.05.2010 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 Domek rośnie, aż miło popatrzeć. Piękny wido z tego wykusza! Mówisz, że taraz za wąski. hmmm... Muszę pokazać Marowi, bo on twierdzi, że nasz w projekcie jest za szeroki, a ma 250-330cm szer. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts