Gusys 31.10.2009 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2009 Witam mam pytanie do was w związku z posadzką i fundamentem w piwnicy jak je odizolować od tego by nie pochłaniały wodę ...... Przypuszczalne dane techniczne .... pomieszczenie 3,2 m(kwadratowych) posadzka - grubość 5-10 cm fundament - głęboki ok 30 cm od posadzki - gruby ok 40-50 cm Z góry dziękuję za odpowiedz pozdrawiam Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alladyn71 02.11.2009 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Powiem co ja zrobilam. Skulam caly beton, bybralam beton i zalegajaca pod nim gline (to dopiero byla niespodzianka ), wysypalam piach i kamien, to ubilam, wylalam beton (cienias), na to papa termozgrzewalna, 15 cm styropianu, podlogowka i jastrych. Od cholery roboty, ale warto bylo Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gusys 02.11.2009 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 kuć już zacząłem ... ciekawi mnie tylko jeszcze czy muszę dokopać się do końca fundamentów i przy sypaniu gruzu zalewaniu i tym podobne obłożyć folią .... czy mogę w połowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts