87anam87 01.11.2009 00:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 Witam! dziękuje wszystkim z komentarze, (mam nadzieję że znajdzie sie kilka osób chętnych do skomentowania) Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 01.11.2009 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 Pierwsza !!!Witam sąsiadko!!! Otwórz sobie na monitorze zdjęcie w rozmiarze jaki chcesz wstawić na fm, skopiuj jego adres i wklej pomiędzy a . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gannia 01.11.2009 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 Cześć Witam kolejną miłośniczkę domów archonowych Jeżeli chodzi o zdjęcia, to ja osobiscie używam imageshack, bo nie chcę robić galerii w internecie, a wszystkie interesujące zdjęcia mam na kompie.. Wchodzę na http://www.imageshack.us klikam "browse" i szukam w komputerze zdjęcia, które chcę wkleić zaznaczam "resize image" i wybieram opcję 640x480 a potem klikam "start upload!" Za jakąś chwilę otworzy się strona na krórej będą trzy linki, ja kopiuję link "hotlink for forums (1)" i wklejam.. i działa Sorki, może za bardzo łopatologicznie, ale tego mi właśnie trzeba było, jak sama szukałam sposobu Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 01.11.2009 08:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 http://img62.imageshack.us/img62/4984/imgirj.th.jpg' alt='imgirj.th.jpg'> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 01.11.2009 08:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 dzieki kochani za pomoc. weszłam na imageshack i wstawiłam tylko nie miałam "hotlink for forums (1)" tylko Thumbnail for forums (1) i wstawiłam, wszystko fajnie tylko to zdjecie jakies male nie pownno byc inne? może jak wstawie normalnie nie skanowane bedie lepiej jescze raz dziekuje za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gannia 01.11.2009 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 hotlink for forums (1) jest niżej.. musisz zjechac trochę na dół, pod reklamy.. próbuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 01.11.2009 08:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 http://img62.imageshack.us/img62/4984/imgirj.jpg' alt='imgirj.jpg'>[/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 01.11.2009 08:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 hotlink for forums (1) jest niżej.. musisz zjechac trochę na dół, pod reklamy.. próbuj jestes cudowna! udało sie:)) spadam wkelic cos do dziennika )) dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gannia 01.11.2009 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 super piękny ten domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 01.11.2009 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 Ja wpadłam się przywitać i zapowiada się fajny domek Będę zaglądać i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 02.11.2009 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Nie chciała bym się wtrącać, ale nie wiem czy to dobry pomysł beton na strop w betoniarce kręcić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 02.11.2009 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 nie ma problemu po to dziennik zeby sie wtracac to tylko na garaz bo musial byc odzielnie zalany :/ nizszy poziom (bla bla bla )ale kupilismy jakies kamiuszczki i inne specyfiki (ulepszacze) nad nim jest tylko gardroba wiec nie ma problemu, reszta byla zalana z gruszki ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 03.11.2009 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Nie martw się... tutaj sami nałogowcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 03.11.2009 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 ha dzieki tak myslalam ze nie jestem sama ) na poczatku zagladalam tylko czasem a teraz...... w pracy nie moge ale po pracy robie to kilkanascie razy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 05.11.2009 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Witam Przyszłam się przywitać i podejrzeć troszeczkę postęp prac , Śliczny domek będzie Ja też jako nałogowiec jak tylko moge zaglądam na forum czasami kilka razy dziennie... hmm ale sa gorsze nałogi Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 06.11.2009 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Dzień dobry Widze,że prace postępujuą!!! Ślicznie słupy zalane Sądząc po zdjęciach to na dość podobnym etapie jesteśmy.... chyba,ze foteczki nie dokońca aktualne? Niech się domek pnie do góry! Pozdrawiam i ładnej pogody zyczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 06.11.2009 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Ktoś mi tutaj kity wciskał, że strop zalany????? Nie widzę !!!!!! Ale gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 07.11.2009 14:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 Dzień dobry Widze,że prace postępujuą!!! Ślicznie słupy zalane Sądząc po zdjęciach to na dość podobnym etapie jesteśmy.... chyba,ze foteczki nie dokońca aktualne? Niech się domek pnie do góry! Pozdrawiam i ładnej pogody zyczę no nie do konca troche odkladalam zalozenie dziennika i tak wyszo ale dzis uzupelnie dziennik ) dzięki za miłe słowo pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 07.11.2009 14:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 Ktoś mi tutaj kity wciskał, że strop zalany????? Nie widzę !!!!!! Ale gratuluję no widzisz juz sie tlumaczę w grupie plockiej napisalam ze juz strop zalany i mamy steple i deski na sprzedaz jescze wtedy nie mialam dziennika zalozonego a teraz juz mam i nadrabiam zaleglosci wiec do konca tygodnia zobaczysz moj zalany strop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 07.11.2009 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 Znaczy się, że mam wiadomości z pierwszej ręki To gratulować czy nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts