Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w lawendzie długa droga do spełnienia marzeń

Recommended Posts

• Odpowiedzi 827
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Cześć :)

Witam kolejną miłośniczkę domów archonowych :D

Jeżeli chodzi o zdjęcia, to ja osobiscie używam imageshack, bo nie chcę robić galerii w internecie, a wszystkie interesujące zdjęcia mam na kompie..

Wchodzę na http://www.imageshack.us

klikam "browse" i szukam w komputerze zdjęcia, które chcę wkleić

zaznaczam "resize image" i wybieram opcję 640x480

a potem klikam "start upload!"

Za jakąś chwilę otworzy się strona na krórej będą trzy linki, ja kopiuję link "hotlink for forums (1)" i wklejam..

i działa :lol:

Sorki, może za bardzo łopatologicznie, ale tego mi właśnie trzeba było, jak sama szukałam sposobu :lol:

Powodzenia!

dzieki kochani za pomoc. weszłam na imageshack i wstawiłam tylko nie miałam "hotlink for forums (1)" tylko Thumbnail for forums (1) i wstawiłam, wszystko fajnie tylko to zdjecie jakies male nie pownno byc inne? może jak wstawie normalnie nie skanowane bedie lepiej :)

jescze raz dziekuje za pomoc

Dzień dobry :D

Widze,że prace postępujuą!!! Ślicznie słupy zalane :wink:

Sądząc po zdjęciach to na dość podobnym etapie jesteśmy.... chyba,ze foteczki nie dokońca aktualne? :wink:

Niech się domek pnie do góry! :D :D :D

Pozdrawiam i ładnej pogody zyczę :wink:

no nie do konca troche odkladalam zalozenie dziennika i tak wyszo ale dzis uzupelnie dziennik :))

dzięki za miłe słowo :) pozdrawiam

Ktoś mi tutaj kity wciskał, że strop zalany????? Nie widzę !!!!!! 8)

Ale gratuluję :wink: :roll: :lol:

no widzisz juz sie tlumaczę w grupie plockiej napisalam ze juz strop zalany i mamy steple i deski na sprzedaz jescze wtedy nie mialam dziennika zalozonego a teraz juz mam i nadrabiam zaleglosci wiec do konca tygodnia zobaczysz moj zalany strop :) :D