wojgoc 30.05.2012 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 czy ja napisalem, ze fix się otwiera?róznica jest w wizualnym aspekcie takiego okna.i tyle w tym temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 30.05.2012 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 mnie witryna tez sie kojarzy ze sklepem, nie spotkałam sie aby sprzedawca operował tym terminem w stosunku do okien w domu wojgoc chyba każde okno ma ramę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 30.05.2012 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 rys. nr1 w Twoim linku to przyklad okna bez ramy- sama oscieznicawidac ja chlop starej daty bo u mnie dla rozróznienia producent okien uzywał sformulowania witryna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 30.05.2012 16:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 wow a wszystko o jedno głupie okno mogłam wstawić inne i by nie było tego problemu więc tak jak aksamitka pisze może być fix w skrzydle lub fix w ramie, ja mam chyba ten w ramie, nawet jeśli Twój producent używał sformułowania witryna, to ciągle chodziło mu o fix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyta_10 05.06.2012 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 A mnie sie bardzo podoba brama garażowa. Świetnie dobrana do okien. Wogóle cały dom prezentuje się bosko. Pozdrawiam i życzę wytrwałości i radości w budowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 05.06.2012 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 anam jakiej firmy jest barama? jestes zadowolona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 05.06.2012 08:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 brama jest firmy NOVOFERM jestem wizualnie z niej bardzo zadowolona bo faktycznie idealnie pasuje do okien, jeśli chodzi o część praktyczną to też jest chyba dobrze ale będę mogła powiedzieć jak ją zobaczę na żywo za 4 tygodnie w Polsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 06.06.2012 00:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 Aniu parapety bierz granitowe ....... baaaaaaaardzo praktyczne i nie do zniszczenia ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 06.06.2012 10:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 właśnie wiem że drewno się zniszczy z czasem, mój brat ma granitowe i "fachowcy" bardzo mu porysowali, więc też to nie wygląda ciekawie, dlatego się zastanawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 07.06.2012 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2012 a ja chyba wezme drewniana, sa takie "cieplejsze" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 07.06.2012 15:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2012 no fakt są cieplejsze, a co wtedy w kuchni???? też drewno? czy inne rozwiązanie? jak to będzie wyglądało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 07.06.2012 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2012 anam a czemu w kuchni nie drewno? jakieś masz obawy?co masz wokół okien? jakas taśma czy cuś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 08.06.2012 03:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2012 właśnie wiem że drewno się zniszczy z czasem, mój brat ma granitowe i "fachowcy" bardzo mu porysowali, więc też to nie wygląda ciekawie, dlatego się zastanawiam Aniu mam granitowe blaty w kuchni ( czarne ) od lat ..... i nawet ryski nie maja chociaz kroje na nich np. chleb , czy klade gorace talerze , kubki ... wiec nie wiem co to za durnie u Twojego Brata robili wykonczeniowke i czym mogli tak porysowac granity .... chyba tylko szlifierka i bylo to celowe dzialanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 08.06.2012 03:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2012 no fakt są cieplejsze, a co wtedy w kuchni???? też drewno? czy inne rozwiązanie? jak to będzie wyglądało? Ja w kuchni bede laczyla parapet z blatem ... zeby w jednej bryle wszystko bylo dlatego montujac parapety w domu nie dawalam w kuchni jeszcze parapetu do czasu kiedy bede robila blaty ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 08.06.2012 10:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2012 czemu w kuchni nie drewno.... ja nie powiedziałam że tam nie może być drewna tylko zapytałam jak to będzie wyglądało? czy ładnie bo ja nie wiem mamy jeszcze chwilkę więc możemy zastanowić się jakie chcemy parapety a jak pojedziemy w lipcu do Polski to sobie popatrzymy na te wszystkie cuda Edyta ale powiem Ci że marzy mi się czarny granitowy blat w mojej kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 08.06.2012 10:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2012 co masz wokół okien? jakas taśma czy cuś? to mój ciepły montaż już nie mogę się doczekać kiedy zrobimy ocieplenie i zakryjemy te taśmy bo mnie denerwują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 09.06.2012 05:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2012 to mój ciepły montaż już nie mogę się doczekać kiedy zrobimy ocieplenie i zakryjemy te taśmy bo mnie denerwują ale to montażyści założyli ta taśmę czy Wy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 09.06.2012 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2012 Aksamitka ogladnij sobie film pogladowy http://www.youtube.com/watch?v=qyX85XV8LSs z OknoPlus dotyczacy cieplego montazu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 09.06.2012 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2012 Edyta ale powiem Ci że marzy mi się czarny granitowy blat w mojej kuchni Jest piekny ( ja mam biale meble dla kontrastu ) ale kurz znac jak cholerka i codzienne sprzatanie Ciebie nie ominie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 09.06.2012 12:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2012 Jest piekny ( ja mam biale meble dla kontrastu ) ale kurz znac jak cholerka i codzienne sprzatanie Ciebie nie ominie blat w kuchni i tak ściera się codziennie a ja nie mam dużo metrów ....za to jaki widok będzie ;; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts