Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w lawendzie długa droga do spełnienia marzeń

Recommended Posts

• Odpowiedzi 827
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

właśnie wiem że drewno się zniszczy z czasem, mój brat ma granitowe i "fachowcy" bardzo mu porysowali, więc też to nie wygląda ciekawie, dlatego się zastanawiam

Aniu mam granitowe blaty w kuchni ( czarne ) od lat ..... i nawet ryski nie maja chociaz kroje na nich np. chleb , czy klade gorace talerze , kubki ... wiec nie wiem co to za durnie u Twojego Brata robili wykonczeniowke i czym mogli tak porysowac granity .... chyba tylko szlifierka i bylo to celowe dzialanie

no fakt są cieplejsze, a co wtedy w kuchni???? też drewno? czy inne rozwiązanie? jak to będzie wyglądało?

Ja w kuchni bede laczyla parapet z blatem ... zeby w jednej bryle wszystko bylo dlatego montujac parapety w domu nie dawalam w kuchni jeszcze parapetu do czasu kiedy bede robila blaty ...

czemu w kuchni nie drewno.... ja nie powiedziałam że tam nie może być drewna ;) tylko zapytałam jak to będzie wyglądało? czy ładnie bo ja nie wiem :(

mamy jeszcze chwilkę więc możemy zastanowić się jakie chcemy parapety a jak pojedziemy w lipcu do Polski to sobie popatrzymy na te wszystkie cuda :)

Edyta ale powiem Ci że marzy mi się czarny granitowy blat w mojej kuchni :)

Edyta ale powiem Ci że marzy mi się czarny granitowy blat w mojej kuchni :)

Jest piekny ( ja mam biale meble dla kontrastu ) ale kurz znac jak cholerka i codzienne sprzatanie Ciebie nie ominie :bash: