Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

hm....jak każda kobieta ;) ogromne :) ale znając życie z części będę musiała zrezygnować ;)

czyli worek bez dna:D

najgorsze w budowaniu na odleglośc, jest to, że mija spory czas miedzy wizytami i to co sie podobalo wczesniej często przestaje sie podobać przy kolejnym przyjeździe - np kafle :yes:

• Odpowiedzi 827
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

własnie dlatego będziemy chcieli zrobić wszystko tuż przed przyjazdem na stałe, a mamy nadzieję zjechać na jesień 2013 więc jak zaczniemy wybierac wszystko teraz w kwietniu jak będziemy na urlopie, wszystko powinno być ok :)

Witam, śliczny macie domek :yes: Drzwi są cudne :) Przeczytałam o Waszych perypetiach z oknami :o my pod koniec października mamy montaż okien i mam nadzieję, że wszystko będzie OK?

Jeszcze raz gratuluję domku i życzę samych przyjemnych rzeczy ;)

Pozdrawiam

i tak i nie ale będzie ciężko ponieważ chętnych po kasę jest więcej osób,

pan zwinął działalność

oknoplus zerwał z nim umowę....więc...........i takie rzeczy trzeba przeżyć

pocieszam się faktem że nie zapłaciłam 100% przed dostawą okien bo taką miałam propozycje z dodatkową zniżka do całości zamówienia.

gdym to zrobiła jestem pewna że okien bym nie zobaczyła

Widzisz jak to jest..... człowiek się stara, chce jak najlepiej a tu taki bezczelny typ zdrowie psuje. Niestety, nie jesteśmy w stanie przewidzieć wszystkiego.

My za nasze okna wpłaciliśmy już 90% ceny. Montaż pod koniec października. Mam nadzieję, że wszystko pójdzie OK ??

na szczęście nie straciliśmy aż tak wiele bo większość otrzymaliśmy, niestety kupa nerwów i setki telefonów. jest jednak to przestrogą na przyszłość, nie ufać ludziom do końca i nigdy nie dawać większej zaliczki niż jest wymagana.a przy jakimkolwiek spóźnieniu natychmiast działać.

90% to bardzo dużo, mieliście jakąś zniżkę za tak duży procent wpłaconej sumy? a okna jakiej firmy?

wszystko będzie dobrze nie martw się :)

Tak, za wpłacenie takiej zaliczki otrzymaliśmy dodatkowo duży rabat więc się opłacało :) Troszkę się obawiałam ale zaryzykowałam tylko dlatego, że koleżanka w tamtym roku kupiła okna w tej samej firmie i płaciła 100% przedpłaty i wszystko było ok :) więc myślę, że nie będzie problemów

A okna mamy z Oknoplastu

Jasne, że bezcenny :) Z drugiej strony firma jest wiarygodna więc nie powinno być żadnych problemów z nimi. No ale jakieś ryzyko zawsze jest, nie? ;)

wiesz no jasne że ryzyko zawsze jest firma wiarygodna ale dużo zależy od przedstawiciela. tak było u nas.

no ale przecież nie tylko oszuści żyją na tym świecie :) prawda? :)

wiesz no jasne że ryzyko zawsze jest firma wiarygodna ale dużo zależy od przedstawiciela. tak było u nas.

no ale przecież nie tylko oszuści żyją na tym świecie :) prawda? :)

I tego właśnie trzeba się trzymać :)

• 2 months później...

http://static.slajd.net/thumb/th680s/gr/cf/302045_35562.jpg

Pomódlmy się w Noc Betlejemską,

W Noc Szczęśliwego Rozwiązania,

By wszystko się nam rozplątało,

Węzły, konflikty, powikłania.

Oby się wszystkie trudne sprawy

Porozkręcały jak supełki,

Własne ambicje i urazy

Zaczęły śmieszyć jak kukiełki.

Oby w nas paskudne jędze