Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w lawendzie długa droga do spełnienia marzeń

Recommended Posts

Bo to tak jakoś działa.... najpierw ceny 50% w górę a później 17 rabatu.... toć to tylko Polska :D

Ostatnio w Bricomanie zrobili suuuuper wyprzedaż. Wanna przeceniona z 2100 na 1700 zł. Tylko z boku nie odkleili starej ceny.................... 1699 :evil: :evil: :evil: .... Polska!!!

no to ładnie:) a Ty detektyw wypatrzyłaś oczywiście ;)

• Odpowiedzi 827
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Bo to tak jakoś działa.... najpierw ceny 50% w górę a później 17 rabatu.... toć to tylko Polska :D

Ostatnio w Bricomanie zrobili suuuuper wyprzedaż. Wanna przeceniona z 2100 na 1700 zł. Tylko z boku nie odkleili starej ceny.................... 1699 :evil: :evil: :evil: .... Polska!!!

no to ładnie:) a Ty detektyw wypatrzyłaś oczywiście ;)

Bo ja mam uczulenie na promocje :roll:

To już zaraz :D ... myślę, że już będziemy na budowie... zapraszam... ale pewnie własną nie będziesz mogła się nacieszyć :wink: :roll:

Pozdrawiam....

dzięki za zaproszenie :) no pewnie tak będzie........ a oprócz budowy jeszcze 1500 innych spraw do załatwienia :) ale...... potem będziemy jeszcze w lipcu to może wtedy jeśli zaproszenie będzie nadal aktualne :)

Hurrrraaaaaa!!!!... nareszcie cuś skrobnęłaś w dzienniku... :roll:

Śnieg stopniał :D nie wiem kiedy zdjęcia u Ciebie robione, ale w czwartek u nas było tak do kolan... miejscami więcej :roll: , ale to był pierwszy ciepły dzień. Jak jechaliśmy w tamtą stronę, to jeszcze na drogach miejscami było ciężko, a jak wracaliśmy to już wszędzie było czarno :D .... wiosna przecie, to i śniegu ubywa.... hurrraaaa... po raz drugi :D

HO HO domek sie prezentuje swietnie w tej bieli sniegu :D :D :D ,oj pewnie juz nie umisz sie doczekać jak pojedziecie na budowe :D :D tak samo jak i ja sie doczekac nie umie juz tej chwili i móc chodzic po własnym domku i patrzec na widoczki i jak z każdym dniem nasz domek sie zmienia :wink: :D :D

pozdrawiam niedzielnie

Hurrrraaaaaa!!!!... nareszcie cuś skrobnęłaś w dzienniku... :roll:

Śnieg stopniał :D nie wiem kiedy zdjęcia u Ciebie robione, ale w czwartek u nas było tak do kolan... miejscami więcej :roll: , ale to był pierwszy ciepły dzień. Jak jechaliśmy w tamtą stronę, to jeszcze na drogach miejscami było ciężko, a jak wracaliśmy to już wszędzie było czarno :D .... wiosna przecie, to i śniegu ubywa.... hurrraaaa... po raz drugi :D

zdjęcia robione wczoraj (sobota) więc dlatego pewnie tak mało , chociaż miejscami na działce też ostro przysypało, trochę nam tych zdjęć przesłali, więc popatrzyłam co się tam dzieje :) a w dzienniku skrobnę coś jeszcze w tym tygodniu na pewno :)

HO HO domek sie prezentuje swietnie w tej bieli sniegu :D :D :D ,oj pewnie juz nie umisz sie doczekać jak pojedziecie na budowe :D :D tak samo jak i ja sie doczekac nie umie juz tej chwili i móc chodzic po własnym domku i patrzec na widoczki i jak z każdym dniem nasz domek sie zmienia :wink: :D :D

pozdrawiam niedzielnie

no już się nie mogę doczekać :), jeszcze nie byliśmy jak strop zalany więc nawet nie wiem jak się dół będzie prezentował :) a tera będę mogla już sobie rozplanować co gdzie i jak :) a jak będzie daszek to już w ogóle :):):) oj jessi ciesze się ciesze :), tak samo jak Ty:) zresztą Ty wiesz dokładnie co ja czuję :)

pozdrawiam :)