kala67 21.02.2010 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 Witaj !! domek slicznie juz wygląda a co to za kurs inwestora ??? dzięki http://forum.muratordom.pl/zapraszamy-na-kurs-na-inwestora,t178237.htm proszę bardzo rozwiązuj i daj znać jak poszło zaliczyłam pierwsza część!!! 90 % zdobyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 21.02.2010 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 Witaj !! domek slicznie juz wygląda a co to za kurs inwestora ??? dzięki http://forum.muratordom.pl/zapraszamy-na-kurs-na-inwestora,t178237.htm proszę bardzo rozwiązuj i daj znać jak poszło zaliczyłam pierwsza część!!! 90 % zdobyłam no to ładnie ja miałam mniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 24.02.2010 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 http://img33.imageshack.us/img33/1945/meblekuchenne2.jpg Widziałam tę kuchnię w sklepie i jeszcze ładniej wygląda niż na zdjęciach. Tylko szkoda, że mój mąż nie podziela mojego zdania. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 24.02.2010 18:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 Widziałam tę kuchnię w sklepie i jeszcze ładniej wygląda niż na zdjęciach. Tylko szkoda, że mój mąż nie podziela mojego zdania. Pozdrowienia hej to super , mojemu się podoba , może Twojego jakoś namówisz a w jakim sklepie ją widziałaś, bo ja to wypatrzyłam na allegro,a w sklepie byłoby lepiej kupić. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 24.02.2010 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 ale na allegro może być znacznie taniej!!!!!!!! sprawdź to !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 24.02.2010 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 ale na allegro może być znacznie taniej!!!!!!!! sprawdź to !! być może muszę to sprawdzić, tylko nadal nie wiem co to był za sklep Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 24.02.2010 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 Widziała tą kuchnię w sklepie meblowym (Heban) w mojej miejscowości. W tym sklepie większość mebli to z BRW, ale też są inne firmy. Musisz poszukać w sklepach meblowych u siebie i na pewno znajdziesz, a kupić możesz na allegro. Ja zanim coś na allegro, to lubię podpatrzeć ten sam towar w sklepie. Czasami kolorystyka na zdjęciach jest inna niż nam się wydaje. I później nie jestem zadowolona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 24.02.2010 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 Widziała tą kuchnię w sklepie meblowym (Heban) w mojej miejscowości. W tym sklepie większość mebli to z BRW, ale też są inne firmy. Musisz poszukać w sklepach meblowych u siebie i na pewno znajdziesz, a kupić możesz na allegro. Ja zanim coś na allegro, to lubię podpatrzeć ten sam towar w sklepie. Czasami kolorystyka na zdjęciach jest inna niż nam się wydaje. I później nie jestem zadowolona. dzięki za informacje właśnie najlepiej jeśli zobaczę te meble na żywo. więc na urlopie postaram się pobuszować po sklepach zobaczymy co znajdę, dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 24.02.2010 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 za 5 tygodni wyjazd do Polski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 25.02.2010 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 Cześć Anusia Ale fajnie ,ze juz niedługo przyjeżdżacie, mam nadzieję,że na wasz przyjazd to wiosna będzie już pełną gembą! Ale musicie się cieszyć! Ja bym chyba tak nie wytrzymała... ... chociaż jak bym musiała to oczywiście bym wytrzymała, ale łatwo by nie było, tak na odległość Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 27.02.2010 22:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 Cześć Anusia Ale fajnie ,ze juz niedługo przyjeżdżacie, mam nadzieję,że na wasz przyjazd to wiosna będzie już pełną gembą! Ale musicie się cieszyć! Ja bym chyba tak nie wytrzymała... ... chociaż jak bym musiała to oczywiście bym wytrzymała, ale łatwo by nie było, tak na odległość Pozdrawiam hej Karolinka też mam taką nadzieję, a cieszymy się baaaaaaaardzo budowa na odległość jest ciężka i nie tylko dlatego że nie widzisz domku. ciągle musisz prosić kogoś o załatwianie spraw, (dziękuje wszystkim którzy się w to angażują )które chciałabyś załatwić sama,no cóż takie życie, niestety pieniążki nie rosną na drzewie , hm...... jakoś jest nie można narzekać pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 01.03.2010 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Gratuluję zakupu więźby!!!! Pogoda na pewno dopisze musi ,nie ma wyjścia, bo ja juz nie moge się doczekać Waszej więźby! Pozdrawiam i buziaki zostawiam :*** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 01.03.2010 22:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Gratuluję zakupu więźby!!!! Pogoda na pewno dopisze musi ,nie ma wyjścia, bo ja juz nie moge się doczekać Waszej więźby! Pozdrawiam i buziaki zostawiam :*** mam taką nadzieję my też nie możemy się doczekać pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 02.03.2010 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Aniu! Wiosna czeka tuż za rogiem, więc uśmiechnij się . Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 06.03.2010 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2010 Aniu! Wiosna czeka tuż za rogiem, więc uśmiechnij się . Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
McBat 11.03.2010 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Witam! Wasz domek powstaje 20 km w którą stronę od Płocka? Ciekaw jestem, bo pochodzę z tamtych okolic. : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 11.03.2010 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Anulka juz mało czasu Wam zostało do wyjazdu cieszę sie razem z Toba ,a nam jeszcze 8 tygodni dokładnie zostało kiedy mi tak szybko czas zleci i bedę ,mogła napisać ze jeszcze 3 ,tygodni ,tydzien .... no i trzymam kciuki za pogode oby była ładna i słoneczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika_76 11.03.2010 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Witam się wiosennie Widzę ze dni odliczasz do przyjazdu do Polski. Oj musi być chyba ciężko budować tak na odległość. Podziwiam !!!!! Monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 11.03.2010 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Witam! Wasz domek powstaje 20 km w którą stronę od Płocka? Ciekaw jestem, bo pochodzę z tamtych okolic. : ) Witam! za Maszewem, brudzeń duży dokładnie:) a Ty skąd pochodzisz? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 11.03.2010 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Anulka juz mało czasu Wam zostało do wyjazdu cieszę sie razem z Toba ,a nam jeszcze 8 tygodni dokładnie zostało kiedy mi tak szybko czas zleci i bedę ,mogła napisać ze jeszcze 3 ,tygodni ,tydzien .... no i trzymam kciuki za pogode oby była ładna i słoneczna no mało cieszę się bardzo , pamiętam jak my mieliśmy 8 tygodni do wyjazdu a teraz już są tylko trzy Jessi,szybko wam zleci, zobaczysz i będziesz na swojej działeczce oglądać SWÓJ DOMEK pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts