Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w lawendzie długa droga do spełnienia marzeń

Recommended Posts

• Odpowiedzi 827
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Widziałam tę kuchnię w sklepie i jeszcze ładniej wygląda niż na zdjęciach. Tylko szkoda, że mój mąż nie podziela mojego zdania.

Pozdrowienia :D

hej

to super :),

mojemu się podoba :), może Twojego jakoś namówisz ;)

a w jakim sklepie ją widziałaś, bo ja to wypatrzyłam na allegro,a w sklepie byłoby lepiej kupić.

pozdrawiam

Widziała tą kuchnię w sklepie meblowym (Heban) w mojej miejscowości. W tym sklepie większość mebli to z BRW, ale też są inne firmy.

Musisz poszukać w sklepach meblowych u siebie i na pewno znajdziesz, a kupić możesz na allegro. Ja zanim coś na allegro, to lubię podpatrzeć ten sam towar w sklepie. Czasami kolorystyka na zdjęciach jest inna niż nam się wydaje. I później nie jestem zadowolona.

Widziała tą kuchnię w sklepie meblowym (Heban) w mojej miejscowości. W tym sklepie większość mebli to z BRW, ale też są inne firmy.

Musisz poszukać w sklepach meblowych u siebie i na pewno znajdziesz, a kupić możesz na allegro. Ja zanim coś na allegro, to lubię podpatrzeć ten sam towar w sklepie. Czasami kolorystyka na zdjęciach jest inna niż nam się wydaje. I później nie jestem zadowolona.

dzięki za informacje :)

właśnie najlepiej jeśli zobaczę te meble na żywo. więc na urlopie postaram się pobuszować po sklepach :) zobaczymy co znajdę, dzięki

Cześć Anusia :)

Ale fajnie ,ze juz niedługo przyjeżdżacie, mam nadzieję,że na wasz przyjazd to wiosna będzie już pełną gembą! :wink: :lol:

Ale musicie się cieszyć! Ja bym chyba tak nie wytrzymała... :roll: ... chociaż jak bym musiała to oczywiście bym wytrzymała, ale łatwo by nie było, tak na odległość :evil:

Pozdrawiam :)

Cześć Anusia :)

Ale fajnie ,ze juz niedługo przyjeżdżacie, mam nadzieję,że na wasz przyjazd to wiosna będzie już pełną gembą! :wink: :lol:

Ale musicie się cieszyć! Ja bym chyba tak nie wytrzymała... :roll: ... chociaż jak bym musiała to oczywiście bym wytrzymała, ale łatwo by nie było, tak na odległość :evil:

Pozdrawiam :)

hej Karolinka :)

też mam taką nadzieję, a cieszymy się baaaaaaaardzo :) budowa na odległość jest ciężka i nie tylko dlatego że nie widzisz domku. ciągle musisz prosić kogoś o załatwianie spraw, (dziękuje wszystkim którzy się w to angażują :) )które chciałabyś załatwić sama,no cóż takie życie, niestety pieniążki nie rosną na drzewie ;), hm...... jakoś jest nie można narzekać :)

pozdrawiam :)

Anulka juz mało czasu Wam zostało do wyjazdu :o :D :D :D cieszę sie razem z Toba ,a nam jeszcze 8 tygodni dokładnie zostało :roll: :p kiedy mi tak szybko czas zleci i bedę ,mogła napisać ze jeszcze 3 ,tygodni ,tydzien .... 8) :D :D :D no i trzymam kciuki za pogode oby była ładna i słoneczna :lol: :lol:

no mało cieszę się bardzo :), pamiętam jak my mieliśmy 8 tygodni do wyjazdu a teraz już są tylko trzy Jessi,szybko wam zleci, zobaczysz :) i będziesz na swojej działeczce oglądać SWÓJ DOMEK :)

pozdrawiam :)